Treorista je Bretnix co oslavuje Hamás při uřezávání hlav, pak tu máš komouše Jose a Warkar je tu od dezinformace, solidní partička hic
A co jsem já? ![]()
Převlékač kabátů, podle mě si už zapomněl na to komu zrovna máš fandit ![]()
To je strasne, radeji mi o tom uz nic nerikej.
Je fakt, že poslední dobou se mi začíná líbit Kimi ![]()

Kimi je za poslednich 10 let nejvetsi talent v F1. Ma vysledky, cisty jezdecky styl, uz prakticky nedela chyby a tak dale, neda se to s nikym porovnat. Dokaze vyuzit pole, i kdyz ne vzdy jde hned do cela, poleman ma vzdy mentalne navrch, to je jedna z hlavnich vyhod proc vyhrat Q. Pritom nema vyrazne dominantni auto.

Arvid vypadá ještě nadějněji.
To se neda vubec odhadnout, Kimi se rozjel a je na koni, je ve win tymu, nemam schopnost ani moznosti vyhledavat talenty ![]()
Mě vyhledávat talenty baví. Jako kluk jsem taky začal fandit Stewartovi, protože byl mistr, ale později jsem když jsem viděl Sennu v mokrém Monaku, tak jsem na něj vsadil a neprohloupil. Pak byla dlouhá díra a vsadil na Jensona ještě dříve než vstoupil do F1.
Vyhledavas talenty do F1 aha.. jako fanousek tak to jooo, no Senna mohl mit prvni dva roky v Lotusu mistrovske tituly, mel vitezne auto, byl to rozeny poleman, ale neumel promenovat, delal chyby, i kdyz je pravda ze manual, tam stacilo blbe podradit, zaradit stupen a uz se vsechno sypalo.
Je to taková osobní sázka. Gaslymu taky fandím od začátku, protože v něm vidím talent.
Musel by mit jine auto, je to dobry pilot ale bez poradneho angazma, klasicka obet Red Bullu a Marka. Je dobry v tom ze si drzi level, ale bez auta je to fakt k nicemu.
Stále věřím, že se Gasly k lepšímu vozu dopracuje.
No, s vyhledem do budoucna, jedine ze by mu Flavio postavil raketu, top tymy maji obsazeno na pet - deset let, bohuzel stridat tymy neni v mode.
Třeba Russell to má zatím dost nahnuté. Hamík s Alonsem budou brzy končit a Audi taky půjde nahoru. Renault třeba koupí někdo, kdo to s F1 bude myslet vážně.
Ne jako seriozně. Pokud budu brát, že na titul mají šanci McLaren a Mercedes, tak z těch čtyřech jezdců to přeju nejvíce určitě Kimimu.
I když ono tam není velká konkurence co se týká sympatií v těhle dvou týmech, takže to není vlastně tak těžké vyhrát ![]()
Mercedes je plnej, maji tri top piloty, Wolff si dal drzi Lewise, ten chce 8. titul, Ferrari mu auto nedoruci, tem staci obcasne podium.
Hamík je už zlomený. Jestli zůstane, tak skončí stejně jako Alonso.