Max Verstappen sa po chybe v druhej zákrute roztočil a stratil niekoľko priečok. Ocitol sa v strede poľa, kde sa chcel agresívnymi manévrami čím skôr dostať dopredu, no nevyberanými spôsobmi nahneval Carlosa Sainza. Verstappen si vraj myslí, že si môže voči stredu poľa dovoľovať.
Jj, Max stále ukazuje jak je bezohledný jezdec. Několik manévrů bylo za hranou kdy vyvezl soupeře za limity tratě a i sebe což je jasně zakázáno v pravidlech! No prostě prasátko Maxík.
Narazil minimalne 5 souperu … perla
Na trati prohral uplne kazdy souboj o pozici : .. na to, ze si tam pridal i Lec mega perla
Na to, ze jeho kolega nedojel tak 5 misto super ne ?
Na to, ze 7mi nasobny v lepsim monopostu skoncil za nim taky super ne ?
Ze Rus s nejrychlejsim motorem ztratil na sveho kolegu 43sec tak Maxuv cas je mega super ne ?
Co by pana Puffa uspokojilo ? Aby Max s RBr vyhral pul minutu pred ostatnima ? .. To by stalo za pochvalu nebo pak by i toto bylo spatne, protoze brecel ze ma slaby monopost a pak vyhral ? ..
Koukam, ze nas zasobujete pane Puffe.. jen tak dale Slunicko sviti a sranda musi byt
“Na to, ze jeho kolega nedojel tak 5 misto super ne ?” …perla (zrazu sa porovnáva kolega? už sa to hodí, keď treba ospravedlňovať babráctvo?)
“Na to, ze 7mi nasobny v lepsim monopostu skoncil za nim taky super ne ?” … ďalšia perla (nebyť školáckej chyby, prebrzdenia, kolotoč, prejdenie čiary,…, poškodená podlaha…)
“Ze Rus s nejrychlejsim motorem ztratil na sveho kolegu 43sec tak Maxuv cas je mega super ne ?” … ty budeš asi perlátor (nezabudni porovnať ešte s Astonom a Cadillacom, počkať, to sa nehodí na ospevovanie?)
Čo by pána Warakara uspokojilo? Čo by musel Max urobiť, aby pán priznal, že robil chyby viac, ako ostatní? Že nebol potrestaný za veci, za ktoré boli potrestaní iní (Carlos spomína - nie ja!), dokonca aj on sám v iných pretekoch?
Ale je driver od the day, Už nebrečí? Už neodchádza? Takže pán Warakara je určite oprávnene nahnevaný na kritický komentár a má rovnaký meter aj na ostatných (ako sme si mohli už v minulosti prečítať).
Tak sú medzi nami aj takí ako Warakara, ale to slniečko aspoň krásne svieti Vždy si rád prečítam tie najobjektívnejšie príspevky. Tu sú hneď dva.
A pre pána o sťažovaní sa - tiež by si mal trošku pozrieť “mieru sťažností”. Najmä ako čušal ako voš pod chrastou a ozval sa, až keď to urobil niekto iný. Ale tak “v jeho sociálnej bubline je IQ nadpriemerné” - tento citát neomrzí
Toto Sainzove vyjadrenie vôbec neznie ako vyjadrenie pretekára. Možno keby bol ako Maxo tak by skončil 7.,8.
Ja chcem vidieť pretekanie a súboje, nie uhyňanie sa druhým autám lebo s týmto nepretekám. Dosť čo sa autá obiehajú lebo jeden plachtí , druhý má mega turbo
Mne sa Carlosov postoj nepáči a ak by Maxo niečo spravil proti pravidlám tak b6 ho riešili, ale riešili ho len za prejdenie čiary do boxov. Nie za súboje na trati
No ale o tom kdo je Driver of the Day nerozhoduji tvoje dojmy a pocity, ale názor hlasujicich. A ten říká, že Driver of the Day je Max. Sice se ti to může nelíbit a můžeš s tim nesouhlasit, ale to je tak všechno co s tím můžeš dělat.
A ber to klidně i bez nadsázky a věřím, že se chápeme.
To nepotrebuje ziadny dalsi komentar… Tak on nevie, preco piloti tvrdo bojovali Niekto sa tam asi prisiel len vozit dokola a cakat, co sa stane. Ako moze toto vypustit z ust pilot F1…