Sainz sa pustil do Verstappena, Holanďan zareagoval na jeho kritiku: Je to tu ako v džungli | Magazín F1 - F1online.sk

Všetko beriem, ale Max má oveľa pomalšie auto, než vymenovaní piloti. A napriek tomu dokázal skončiť v kvalde 2. :wink: To treba oceniť a to, že si tam z toho spravil Carmageddon je už druhá vec.

Na to je aj iny zaujimavy pohlad, z ineho uhla :slight_smile:
Clovek by si mohol mysliet, ze ked sa najde tolko superlativ na v skutocnosti pokazeny zavod Maxa, tak mozno je to snahou byt na fore pozitivny a hladat to dobre, nie len hladat negativa…

No a potom vidis a vies, ze to tak nie je, lebo napr. este aj teraz niektori zhadzuju ci spochybnuju Kimiho. Nie je tak dobry, ma len naj auto, ziadny generacny talent, zase chyba, zase zly start atd.

19 rocny mladicek na zaciatku svojej druhej sezony v boji o titul, pritom ma za kolegu skuseneho top pilota, ziska historicky 3PP a 3 vitaztva za sebou, ale namiesto uznania a chvaly casto kritika, relativizacia a spochybnovanie…

No a potom pride ultraskuseny Max 4xMS s dalsim zlym startom, po chybe piruetou, kontakty, dalsia chyba pri vyjazde z boxov, ale je to muz zavodu, lebo super porazil Hadjara a Hamiltona (o ktorom inak pisu ze na to nema a udajne mal aj poskodeny monopost) atd. Ale napr. Lando aj ked minuly rok vyhral VC, tak bol babrak lebo na starte stratil poziciu ci dve. To su tie dvojake kilometre… :slight_smile:

3 lajkov

Napsal jsem věci, které se fakticky staly. Nejsou to žádné moje haterské subjektivní pocity.

Ale chápu, že se to těžko kouše. Jen mě nemusíš hned označovat za blázna. To je zcela zbytečné.

2 lajkov

Však já neříkám, že podal tragický výkon. Byl to takový normální výkon něco jako Piastri.
Určitě ne na dotd.

Nevim proc ho zvolili. Holt kazdy mame jina kriteria co se nam libi a co ne. Tipuji, ze se hlasujicim divakum libilo jak se prodiral startovnim polem po zpackanem startu a po predcasnych boxech. Za me rozhodne driver of the day je Kimi​:+1::+1:

3 lajkov

I ja jsem napsal fakta co se staly. Nejsou to moje fanaticke nazory.

Taky se nemusis hned certit kdyz ukazu u druhou stranu situace.

Kdyby si jen treba rejpal do jeho 360 nebo do braneni pre Sai, pochopim…. Ale ty vytahnes ze dojel 53 sec za vitezem totalne ignorujic fakt, ze jeho vlastni tymovy kolega byl pozadu o 48 sec atd.
Jako vzdy. Nestaci ti popsat to co Max vyvede. Vzdy mas nutkani to pribarvit​:blush:

Za me si popsal stejny zavod jako ja, jen ocima toho co hleda co se da zkritizovat bez ohledu na objektivnost na vykon Maxe. Tak jsem jen ja doplnil i konec pribehu

Pohar poloplny nebo poloprazdny … rozhodne neni prazdny ani plny​:blush:

:smiling_face_with_sunglasses:

Kimi? Jako je to hodnej kluk. Ale.

1 ) katastrofální start

1. prvni zatáčku přehlédl úplně

2. v nejrychlejším autě mu zavod vyhrály boxy

3. snaha o predjeti Landa naprosto impotentni.

Promiň, ale ne. Tohle nebyl jeho den.

Driver of the Day byl za mě Lando.

3 lajkov

Proč bych se měl čertit? Já se vůbec nečertím. Zažívám formulové zlaté časy.

Ano. A i presto vsechno co “ pokazil” to psychicky ustal a vyhral ( a opet porazil tymoveho kolegu).

Ale rozumim i hlas pro Landa. Za me to byli dobre zavody​:+1:

2 lajkov

Snad v tom bude pokračovat. George nevypadá dobře. Kimi mu dává. Na jedno kolo je pekelně rychlej.

Ještě k tomu Landovi. Ten v celém závodě nezaváhal. A nebýt boxů, tak bych si na Kimiho vítězství nevsadil. Jen má smůlu, že není tak spektakularni jezdec jako Max a nemá tu mladickou nevinňoučkou vizáž jako Kimi.

1 lajk

Tiez by som zvazoval Landa.
Mozno mi na to ku koncu chybala vacsia dravost, ale ked na to monopost nemal, dobre ze neriskoval, mozno by skoncil ako Charles…
Kto vie, ako by to dopadlo, ak by mal lepsiu strategiu :slight_smile:

Ale na Kimiho by som nebol taky prisny.
Ano start zly (podobne ako Max), katastrofalne boli skor ine starty na uvod sezony, s takym by vcera nevyhral a nasledne urobil vsetko potrebne tak, aby vyhral a to dokazal a zaroven si zapisal historicke milniky, to sa naozaj nestane len tak… :slight_smile:

2 lajkov

Je fajn, ze se necertis. :blush:
Ted staci kdyz si veci nebudes pribarvovat jak potrebujes a budeme i kamosi​:+1::wink:

Suhlas. A nie je to kritika, ale objektivne zhodnotenie jeho pretekov.

To vsak neznamena, ze je zly alebo netalentovany ako sa tu niektori pokrytci snazia prezentovat.

Ma 19, je to jeho druha sezona a ma 3 vitazstva po sebe. To, ze v nich nepodal bezchybne vykony neznamena, ze to boli zle vykony. Vedie sampionat a to je pre neho podstatne.

Ma stale cas, uci sa a ma pred sebou velku buducnost, ale ako povedal Leclerc - “Kimi is so bad wheel to wheel".

To zatial plati, ale to pride skusenostami a dolezite je, ze ma rychlost. Chyby sa odstranit daju, kazdy ich na zaciatku robil dost.

3 lajkov

Osobne me Kimi fakt prekvapil. Neveril jsem mu. Myslel jsem, ze ty dve vitezstvi byla jen nahoda a ted ho Rus zajezdi…. A ted si rikam, ze to co me prijde jako “ neuhlazena jizda” plna zbytecnych chyb je mozna Kimiho rukopis jak jezdi a ze dokaze vyhrat PJ i tak​:grin:

Ačohentizmus. 7mi nasobný mal poškodený monopost. Celkový stav hovorí, že 7mi nasobny má viac bodov ako 3,5 nasobny.

Ináč aj ja ti želám pekný deň.

1 lajk

Veru, toho je tu plno:

Ked mal zly start Max, tak u ostatnych je to irelevantne a nepovazuje sa to za chybu. :sweat_smile:

Je sympaticke ze to pises/uznavas.
Ludia casto rychlo zabudaju co sa o Kimim len nedavno pisalo (niektori aj teraz viac negativne, nez pozitivne) a to myslim vseobecne, lebo toho bolo viac.
A preto si myslim, ze prelvapeni su mnohi a niektorym sa “tazsie zvyka” na novu realitu :slight_smile:

Za mna po jedinej sezone, navyse s Russellom ako kolegom (nie nejakym priemernym/podpriemernym ci neskusenym kolegom), velmi velmi dobre na teenagera :slight_smile:
Aj taky Max to vedel v tretej sezone v Monaku rozbit 3x za vikend, a vela podobnych prikladov, no jeho megatalent to nespochybnuje, len nezabudat ze karbonu vtedy tiez lietalo fakt vela…

ALE, Kimi to musi este potvrdit, uvod sezony mal Russell viac smoly na techniku a toto mohlo byt tratou (vid aj minuly rok).
Ja budem dufat, ze potvrdi, lebo Kimi mi je narozdiel od Georga sympaticky :slight_smile:

3 lajkov

Ok start nebyl katastrofální, ale nájezd do prvni zatáčky byl špatně. Druhej nejhorší po Maxovi, když u něj vezmu v potaz výjezd.

Drahy Ronie uzivateli. Zkus se nadechnout. Vydechnout a jeste jednou si precti cely muj prispevek i se zacatkem od Puffa na ktereho jsem reagoval.

Bud pochopis, ze jsem se snazil odpovedet stejnym stylem jako Puff psal( vybirat si jen to co se mi hodi aniz bych rekl nepravdu) abych poukazal, ze je dobre byt objektivni a rict cely pribeh a nebo ti uz neni pomoci​:wink:

Abych ti dal napovedu : tvrdim, ze Ham nemel poskozeny monopost? Dojel Max pres Ham? Napsal jsem neco co neni pravda? :smiling_face_with_sunglasses:. Ne.

Verim, ze urcite nejsi pohorseny tim, co jsem psal jinemu uzivateli a jen si se chtel pripojit do nasi vesele diskuze na tema: pravda je vec osemetna​:wink:

1 lajk

Suhlasim.
Obaja zmrvili (opat) start.
Tam Kimiho chyby co mu ovplyvnili zavod koncia a Max pridal este 2 chyby navyse a nejake kontakty.
Tak je asi celkom logicke, preco na Kimiho nie som taky prisny, ked navyse vyhral a zaznamenal historicky uspech, zatial co Max startoval druhy, mal minimalne na podium a skoncil 5ty :slight_smile:

1 lajk