Driver of the day ja anketa, ktorá nezohľadňuje výkon jazdca.
A co teda zohlednuje?
Ja bych rekl, ze to je jen tim, ze kazdy sledujici ( a hlavne ti co hlasuji) maji jiny meritko toho co je vykon jezdce a co se jim libi a co ne… vetsinou to je jezdec co nejvice predjizdi.
hm
tohle není fakt, aler lež - ne v tom, kde skončil, aby si sebou zase neházel o zem.
Zohledňuje v 90% infantlinost a zaslepenost fans Maxe
Vyjmenuj mi pet zavodniku do kterych Max NABOURAL!
Rekni mi, ze Ferrari neni lepsi monopost nez RBr.
A zkus odpovedet jednoduse a primo jestli to dokazes. Diky!
já nemůžu za to, že se řídíš pocity a ne daty, nebo si myslíš, že se Ferrari propadalo protože mělo lepší monopost? jo to dává smysl
no jiní fans to dokážou uznat, ale ty si měl asi zatmění klapek na očích
Drahý Warakar užívateľ. Ja chápem rôzne náražky. Ale. Napísal si, že Hamilton na lepšom monoposte skončil za Verstappenom. Pravda. To, že mal Hamilton ten lepší monopost poškodený si nenapísal. Pravda. Či? Ja len pre upresnenie. Vôbec som ťa nechcel rozladiť a zasahovať do vašej diskusie. Ale na to tu diskusia je. Nie?
Vidíš, s týmto s tebou súhlasím a pridám argumenty uvarené na “argumentoch” ![]()
-
aj keď mal “katastrofální start” - rovnako ako Max
-
prvni zatáčku přehlédl úplně - rovnako ako Max, akurát ten sa ešte roztočil (možno to sa páči jeho fanúšikom?
potom je to win-win) -
v nejrychlejším autě mu zavod vyhrály boxy - Maxovi boxy dali šancu na návrat do pretekov - mal možnosť posúvať sa pred pretekárov na starších pneu a s horšími monopostami. Následne si rýchlejší s čerstvými pneu zobrali svoje pozície späť
-
snaha o predjeti Landa naprosto impotentni. - Maxova snaha zachrániť vlastné chyby bola úplne impotentná - štartoval P2. Taký Kimi si s prehľadom udržal P1.
“Promiň, ale ne. Tohle nebyl” Maxov deň, aj keď získal “Driver of the Day“, a ako spomenul Carlos, mal byť podľa pravidiel ešte horší.
Zohľadňuje subjektívne pocity fanúšikov. Nezohľadňuje skutočne výkon pilota.
Driver of the Day jednoznačně zohledňuje výkon jezdce, tak jak ho hodnotí fanoušci.
Tu si ale odporuješ. Načri pár mesiacov dozadu, ako si hodnotil DOD, keď ho získal napríklad Hamilton.
Nemáš pravdu. Zohledňuje. Naprosto jasně.
Ano, tady máš pravdu. Jenže ty subjektivní pocity vycházejí právě z výkonu jezdce.
Co myslíš tím “skutečný výkon pilota”? On je nějaký “neskutečný výkon pilota “?
O tomhle fóru bych taky mohl říct, že je neskutečný. ![]()
Prosím dosť. Cituješ moje príspevky a označuješ ich že nemám pravdu. Ty si vykladač pravdy? Ak s nimi nesúhlasíš, OK. Slovo skutočne by som nahradil slovom objektíve.
Neodporuji. Nevím co bych si měl načíst o Lewisovi. Tobě stačí, když si tady přečteš, ze já si rozhodně nemyslím, že si Max za svůj výkon včera zasloužil “Driver of the day”.
Ale prostě ho má. A ti fanoušci prostě hodnotí ten výkon pilota. To jestli dobře nebo špatně je druhá věc.
Na tomhle fóru jsou lidé co si myslí, že Lando je slabý mistr světa. No ja si myslím, že je to naprosto zasloužený a silný mistr světa.
A já i moji oponenti to hodnotíme podle Landovych vykonů.
Samozrejme, ze mas naprostou pravdu.
Ham dojel za Maxem protoze mel poskozeny monopost po uvodnim kole. Nicmene ucel meho komentare jak uz jsem z ciste lasky k jinym nekolikrate vysvetloval byla narazka na Puffa a jeho prispevek, kde vyjmenoval o Maxovo zavodu jen to co se mu hodilo aniz by rekl vse.
Puvodne to byla usmevna narazka na nej, aby priste nepribarvoval to co se stalo a byl vice objeťivni. Chtel jsem ho jen “ popichnout”
Kdybych ale vedel jak se vas to vsech Ham fandu dotkne tak bych to asi nenapsal? ![]()
Mám právo jako každý jiný označit libovolnou věc za pravdu nebo nepravdu.
To může každý zde. V tomto případě je to zřejmé. To lidé se prostě rozhodují podle výkonu toho pilota. To ze tam jsou další faktory na tom nic nemění.
No proti tomu nelze nic namitat.
Ano tato anketa neukazuje objektivně kvalitu výkonu pilota.
A pokud to myslíš takto, možná se shodneme, tak tvoje tvrzení si dovolím označit za pravdivé a pokud tomu bude někdo oponovat a tvrdit “ ze ta anketa objektivně hodnotí výkon pilota, tak tento výrok označím za nepravdivé, navzdory tomu, že nejsem vykládač pravdy. ![]()
Predbehol si ma ![]()
Bol som doteraz v tom, ze tu na fore viacmenej panovala zhoda v tom, ze DOD nie je brany zrovna vazne a casto zohladnuje aj ine faktory ako len najlepsi vykon jazdca.
A celkom logicky, hlasuju primarne fanusikovia, ktori vseobecne maju svojich favoritov a to vzdy vysledok bude ovplyvnovat.
Kamoško celý deň sa tu v práci smejem ako blázon. Napísal si to pravdivo a husi už gágajú. ![]()
Každý kto získa titul majster sveta ho má zaslúžený. To, že na DOD sú rôzne názory aj tu, je len potvrdenie, že rozhodujú laici.