Teď čtu že Mercedes nabídl Fernandu Alonsovi smlouvu 1+1, aby se k nim připojil, zatímco Antonelli trénoval, ale Alonso to odmítl.
… @PUFF Asi jsi velký klikař
Teď čtu že Mercedes nabídl Fernandu Alonsovi smlouvu 1+1, aby se k nim připojil, zatímco Antonelli trénoval, ale Alonso to odmítl.
… @PUFF Asi jsi velký klikař
Jako co jsem viděl ten první díl poslední řady DTS, tak nějak myslím že to nevzdá se synem nikdy
Ani náhodou. Byl tady článek ve kterém Adrian vysvětloval proč odmítl Ferrari.
Za mě by Mercedes byla zajímavá varianta, ale vlastně to ze strany Alonsa opravdu moc smysl nedávalo. V Astonu už je zabydlený, v roce 2025 titul Mercedes nedá a na 2026 je to jako hodit si korunou, kdo to zvládne lépe. Aston je navíc ve fázi velkého rozvoje zázemí a proto 2026 může vypadat velmi lákavě u nich s tovární Hondou.
Alonsovo rozhodnutí tedy zcela chápu nakonec.
Adrian má svůj tým a bylo by těžké ho celý přesunout třeba do Merglu.
Všude mají své stálice pod různými smlouvami a nemyslím si, že by jim tovární tým dal všem výpovědě jako v Renaultu.
Jednoznačně, navíc mě přijde že Aston se vývojově chytá
Ok ukladam si pro budoucí případ
Já tam vidím dva nedostatky, z principu protěžovaný Stroll a úbytek blondýnek - tam nevím jak chtějí pak dělat fotky s titulem, ale tak na doladění detailů je času dost teďka…
Ze své strany taky vidím par mušek - měl bych využít ten membership Hella. Nebo teda sám na tu loď nastoupit.
Možná se zalekli případu Horner, tak preventivně jsou blndýnky stahováni z oběhu Souhlas, je to škoda.
Vicki s tím skončila
Alonso jí ublížil?
Bála se sexuálního predátor od Red Bullu
Můj taky, se z toho zblázní
Prosímtě, koho by tyhlety děti mohly vyvést z míry?
Ať se drobotina baví, když to jinak neumí.
Jako děti sice občas lezou na nervy a mají to krapet pomotané, ale…
Edit: Jak už můžeš číst níže, jedno je zrovna nějak vzteklé. Holt Fernando v tom Red Bull nebude…
Takže je lepší tu mít záchvaty, že se někdo opovážil psát o RBR, jako tu předvádíš poslední dva měsíce? Jediný, kdo má něco pomotane v hlavě jsi ty
nějak takhle vypadáš, když někdo píše o RBR a není to chvála
ach jo, zase si dokazujes, ze si lepsi
Vetsina komentu tady je vysledek nudy a frustrace z budoucnosti, nekoho tady ceka prevlikani kabatu atd. resp. bude hodne tezky fandit Ferrari a zaroven sledovat upadek Red Bullu, kam se ti lidi pohnou, to bude legrace