Já tu nefňukám, to tu předvádíte vy kluci
počkej, jako ty důkazy jsou výsledky letošních závodů jo? tak to jsou dobrý důkazy. V tom případě ve Ferrari se posledních 10 let nestaly žádný boje o moc
Ked toto napises tak je totalne jasne, ze ti nejde o diskusiu. Pokracuj kludne bezo mna
Prosím vás už je to teda hotový ten Sainz v Mercedesu? Já že skupinka RedBull to tady tak prezentuje že to není jen spekulace, tak už je to tedy oficiální?! Já jen jestli je to teda hotový, můžete znova potvrdit z RedBull skupinky? Konkrétně kdo teda za tu zaručenou informaci dává hlavu na špalek abych věděl?
Stálo za to vydržet až do konce, tenhle event se fakt povedl hodně.
No, takže si lhal a místo toho, aby si to uznal, tak budeš okecávat okolo, buď chlap a přiznej, že si prostě blbě střelil vedle.
Já jsem tu neprezetnoval nic s Maxem a Mercedesem, jako fakt. To je prostě lež. Už vůbec jsem nepsal o nějaké obří sumě od Tota.
Pár dní zpět jsem psal, že se mluví o tom, jak Mercedes má volbu mezi Antonellim a Maxem, přičemž Jos lobbuje za to, aby šel do Mercedesu až na 2026 a Toto chtěl podpis už na 2025.
Tady je článek, že Italská média píšou o Sainzovi a Mercedesu a @Bretnix to bere jako fakt. Ten stejný uživatel, co psal, jak jsou media mimo a schválně lžou.
Tak mi tu nepiš, že já věřím něčemu a pak z toho mám deprese, když to nevyjde.
Dobre napisem ti pravdu ze som do druhej nevedel najst schopny stream kde by po dvoch minutach nesekal tak som to vypol
15nefunkčníchstreamů
Ale ok, ještě ti teda zareaguju na zbytek.
Ty důkazy, no tak to je kapitola opravdu sama o sobě.
Jinak asi vidíš, že je to na tvrzení proti tvrzení.
Upřímně mi je jedno, kdo lže, jestli Horner nebo Jos, každopádně logicky někdo z nich lže. Už asi 30x jsem tu psal, že rozklad samotného týmu není na stole, ale ta sestava Horner - Max - Helmut - Newey - Jos na stole je. Takže na výsledky to má nulovej impact a upřímně bude mít dlouhodobě, protože jen Newey pracuje na monopostu, ne ten zbytek. To přece není, tak těžký pochopit ne?
Že by najednou ticho po pěšině? Tak ještě jednou, protože po válce bude každým generálem, že jo Už je to teda hotový ten Sainz v Mercedesu? Já že skupinka RedBull to tady tak prezentuje že to není jen spekulace, tak už je to tedy oficiální?! Já jen jestli je to teda hotový, můžete znova potvrdit z RedBull skupinky? Konkrétně kdo teda za tu zaručenou informaci dává hlavu na špalek abych věděl?
Prepac pan vseved ze som zas poukazal na tvoje zmatenie a uz fakt idem, nedelnych par milych slov som prave vycerpal
Čau, my tě tu fakt nedržíme, lží od tebe bylo dost, takže fakt stačilo Jsi se zase předvedl.
Krasne infantilny komentar od dedka uz fakt stacilo, nebudem prilievat benzin do zeleneho ohna
Ježku máš na to být lepší, tak nedělej zbytečně
Tak až teď? Myslel jsem si to že něco tam ještě bude Teď se utíkej pomodlit a 10x otčenáš, zavařil jsi si tu těmi lži
Dobře jste to sehráli kluci, pěkná partie. Připomnělo mi to partii na turnaji kandidátů, kde se nakonec Alireza zasekl a nemohl najít odpověď až vytvořil totální blunder v časové tísni.
Takže nikdo už za touto spekulací raději nestojí? Nezdá se to najednou tak uplně jisté že?! Ale pokec kolem toho dobrý Třeba si nakonec plácnou, jak říkám takto se spolehnout v prvním roce F1 na Antonelliho, když ten kluk sotva vstoupil do F2 (a to zrovna ne nijak zářně), mi nepřijde pro Mercedes vůbec nejlepší. Takže z mého pohledu by to dávalo smysl.
SPAM ALERT 15spamov
Ale no tak, tady je to s nimi mnohem snadnější
Pravda, to je odě mě vlastně docela urážka Alirezy. Ale ten zavěr se mi prostě líbil.