Článek z AMuSu jsem sem dal já, nemám s tím žádný problém a udělal bych to znova. Dobré čtení.
Ty si lez zelena a chodiaca more si tu vynucovat odpovedi a nerobit to, na to by vas bolo vy filutove
Jakákoli “diskuse” je tady nemožná, protože diskuse předpokládá dodržování logické struktury a ne její neustálé a svévolné porušování a osočování + cílené provokace. Naprosté dno fóra a jeho dvorní přicmrndávač je třešnička na dortu.
Ubožáci kteří nemůžou unést že vnímáme trable v ráji
Áno, bežne sa najíma právnik na interné vyšetrovanie aby nebolo spochybňované ako nerelevantné.
Presne tak isto ako na voľby chodí OBSE aby robilo dohľad.
Max ktorý povedal, že všetko je v poriadku
Ale jasne, Max klame a Jos je tu objektívny informátor pravdy.
potřebám skupinky, kterou zmiňuješ a s kterou se člověk nakonec kolikrát umaže, i když nechce.
Ano toto je dno fora, ty jsi to dno.
Tak nic no, jen plácáš a ani si za tím teda nestojíš. Když to jinak nejde
Ja im rozumiem, ked si dennodenne vytvaras z toho zlomku dostupnych informacii nejake scenare a davaju ti zmysel, tak potom je logicke ze mas nervy ked sa tie scenare neplnia
Potom sa spochybnuje amus a vlastne katdy web co ale pocita s tym ze ked napisu spekulaciu tak nemusi vystrelit
Len hogar precita uveri a potom ma depresie
A toto píšu kde přesně?
Max " v RB sa nič nedeje"
RB " v RB sa nič nedeje"
HellHogr " Jos tvrdí, že v RB sú rozbroje, tak v RB sú rozbroje"
Chápu, dotklo se tě co jsem tu napsal, ale kde jsem tvrdil, jako fakt, že Toto zaplatí obrovskou sumu za Maxe? já nic takového vůbec nepsal a ani nedával, jako článek, tak proč tu veřejně ZNOVU lžeš?
Já se tě ptal, kde tvrdím: Ale jasne, Max klame a Jos je tu objektívny informátor pravdy.
odpovíš mi na to?
Tahle debata mi připomíná noční zápas BJP s Rakičem. Rakič také štěkal a chvilku okopával, pak dostal bomby a bylo vymalováno. Kdo je tady Rakičem, nemusím ani zmiňovat.
Takže sme zase v škôlke a musíme vysvetlovať súvetia.
Obul si sa tu do mňa, že tvrdím, že v RB sa nič nedeje? áno
Dodal som ti dôkazy prečo to tak je, ktoré si neuznal a poslal si sem článok že “ale Jos tvrdí, takže v RB sa niečo deje”.
Takže logicky tvrdíš, že vyjadrenie Maxa a Redbullu, že v RB sa nič nedeje je pre teba nerelevantné a nepravdivé, lebo veríš tomu, čo povie Jos.
Chápem, že je to tažké ale existujú dve možnosti:
Jos robí tlaky a v RB sa sa nič deje (=Max a RB vravia pravdu)
Jos robí tlaky a v RB sa niečo deje (=Max a RB klamú)
Možnosť " Jos robí tlaky, v RB sa niečo deje a Max a RB vravia pravdu neexistuje" lebo sú ich vyjadrenia v kontradikcii
No to nemusíš. Jedete tu cikánskou férovku 5 na 1 a ještě se cítíte, jako mistři světa. Zatím jsem se nedozvěděl od @rHapo, kde jsem to tvrdil o Maxovi a Josovi. Od @Hedgehog jsem se nedozvěděl, kde jsem údajně tvrdil, jako fakt s Totem a Maxe. A od @Bretnix nečekám nic, ten je posranej psát napřímo, jen kope pod stolem, jak malej fracek.
Jezis chlape …
Vypisujes tu jak maxa kupi wolff … presiakne ze wolff ma zaujem o sainza, pises tu rozbory jak to ma logiku atd
Vcera v noci presiaklo ze mal (zasa) wolff zaplatit maxa viac jak ferrari hamiltona, zase to budes analyzovat
Zajtra wolff povie ze si Kupil hamiltona s5 (no racial slur) a budes prvy co bude kricat aky to bol skvely krok
Sa pozri jaky si nesvoj ked tu mas vo vlakne vsetkych ktorych nenavidis a radsej pracuj s tymto, nez ze tu detinsky nadavas
Ale ostatnym sa tu posmievate za vsetko
Nefňukej, on ti to Papi pofouká.
Som to nevidel, o druhej som sa porucal ale som rad ze to dopadlo