Sainz: Otec je sklamaný, že som odmietol “skvelú ponuku” Audi | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz mal na začiatku minulého leta plné ruky práce. Uprostred pretekovej trojičky sa musel rozhodovať, kam budú smerovať jeho ďalšie kroky. Napokon sa rozhodol pre Williams, čím však veľmi nepotešil svojho otca, ktorý veril, že zamieri do Audi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189678/sainz-otec-je-sklamany-ze-som-odmietol-skvelu-ponuku-audi

Po návšteve tovární a rôznych rozhovoroch som v kostiach okamžite pocítil, že mám ísť do Williamsu.

Proto neprisel na podepsani smlouvy? :smiley: To je komediant. Tady chybi uz jenom cervenej nos.

2 Likes

Sainz míří výše než do Audi a smlouva s Williamsem kterou může po roku ukončit kdyby dostal výhodnější nabídku je asi momentálně nejlepší možné rozhodnutí. Tedy pouze v případě, že že o něj bude mít některý lepší tým zájem.

2 Likes

No, uvidime komu z dvojice Sainz - Albon toto spojenie ukonci akukolvek nadej na opatovne posobenie v top time. :smiley:

2 Likes

Udělej anketu, já hlasuju pro “oběma dvěma” :smile: .

2 Likes

Myslím, že to projede Albon.
Už při loňských výkonech Colapinta se mu rozklepaly kolena a taky jezdil jako nováček.

3 Likes

Nemôžem, nie som ešte inžinier na tomto fóre. Takže to musí urobiť niekto iný.

Ale keby si mám tipnúť, tak si myslím, že Sainz z tohto súboja vyjde lepšie, ale nie o veľa.

2 Likes

Mělo by to tak být, taky si myslím, že Sainz je lepší jezdec. Aspoň bude na co koukat, je prima, že i Williams má slušnou jezdeckou dvojici bez úkazu typu platič/autoškola :smile:

3 Likes

Túto sezónu bude viacero zaujímavých tímových súbojov. Takto zaujímavé dvojice už dlho neboli.

2 Likes
Kdo je lepší z dvojice Williamsu
  • Sainz
  • Albon

0 účastníci

Sainz ve Williamsu je velke letosni lakadlo ke sledovani, jsem zvedavy kam se mu to auto podari vytahnout, preju Sainzovi aby neprisly technicke problemy.

Technika dnes drží jako nikdy jindy.

1 Like

To ano, vice jsem myslel na to, ze proste auto perstane tahnout diky prechodu na rezim 26.

Williams, Renault, Haas, Rubidium a Sauber budou v příštím roce hodně závislí na svých dodavatelích, tak letos můžou pohodlně tlačit na pilu.
Tedy kromě Sauberu, kterého nebude nic zajímat ani letos.
Čeká nás hodně pestrá sezóna na kterou budeme ještě nějakou chvíli v dobrém vzpomínat.

Prave tady bych videl sanci pro Sainze zajet zajimave vysledky, uvidime.

Už loni byl Williams hodně rychlý. Ale to se mohlo jenom zdát, protože Renault byl katastrofálně pomalý a Aston taky chřadl.

Williams vypadal chvilkama dobře, ale vůči zbytku světa. Top4 byla o 3 parníky jinde.
To na zajímavý výsledek nestačí.

2 Likes

Urcite to nevidim na top 5 a pod, ale lepsi stred by mohl ojedinele zajet.

Problém ale je, že v top 10 máš 8 miest takmer vyhradených.

Získať zvyšné 2 bude extrémne náročné

Urcite nejsou mista vyhradene, jeste se nezacalo a Lawson si sel vykopat hrob, Hadjar to bude asi tragedie a to jsem jen u Red Bullu atd. proste bude co sledovat a ma sanci na zajimavy vysledek, obcasny.