Sainz: Otec je sklamaný, že som odmietol “skvelú ponuku” Audi | Magazín F1 - F1online.sk

Hadjar asi nevyhnutné nebude bojovať o top 8 to si povedzme.

Lawson sa hrá momentálne na tak tvrdého a hustého, že aj Král a ta ich reportérka priznali, že je to až nesympatické…a to s nimi ozaj súhlasím zriedka. Prešiel z obete na šéfa teraz …zmenil naratív. Hrob mu skôr už kope Marko a jeho reči…ako dnes z rána.

Ale zase nie je neschopný a top 10 by mal jazdiť podľa mňa. Pilot to nie je zlý…podľa mňa to zvládne. Má najviac guli na to aby ho to nezložilo, za poslednú dobu podľa mňa…a hlavne si podľa mňa na rozdiel od Pereza nekladie nereálne ciele hneď od začiatku.

A inak ?

Ak nedôjde k poruche ?
Max doručí, McLaren, Ferrari a aj Mercedes podľa mňa tiež, tam neverím, že by to Antonelli nedal.

Ten stred poľa bude mať ťažké sa presadiť ak top 4 bude veľmi blízko.

Ty jsi taky říkal, že RBR s novým chlazením bude o parník před ostatníma

Sainz muze jen prekvapit a je bez tlaku, tak nezbyva nez pockat na nejake to stesti navic.

Plus se nekdo muze chytnout do spiraly neuspechu atd. Perez je out, cerny Petr si nekoho vybere…

Da sa zo hodnotit len na zaklade historie a nevieme realny performance auta :face_with_monocle:

Bez ohledu na performance monopostu vidíš, jak se oba jezdci prezentovali v F1 do současnosti

tak to mozeme hodnotit potencial, tam vyhra sainz u mna

ja by som skôr povedal, že 7

Prečo by mal byť sklamaný, keď sa na tom rozhodnutí určite nemalou mierou podieľal ? Zbytočné PR drísty pre starého a hneď ďalšie drísty Po návšteve tovární a rôznych rozhovoroch som v kostiach okamžite pocítil, že mám ísť do Williamsu.