Sainz má „horkosladké“ pocity: Ferrari bude o rok bojovať o titul bezo mňa | Magazín F1 - F1online.sk

To by som bol veľmi zvedavý, či by Sainz daroval víťazstvo Leclercovi. Podľa mňa nie. Keďže budúci rok nebude vo Ferrari, tak môže mať tímovú réžiu u prd*le. Toľko víťazstiev v kariére nemá, aby to pre neho bolo ľahké.

A dnes je možné všetko, keďže Max s Landom budú veľmi blízko seba v prvej zákrute. :sweat_smile:

To že ho nevzal ten RedBull, vzhledem k výsledkům Pereze, je na palici. Ale myslím že Verstappen ho tam prostě nechce a může si tam diktovat. Je to pro Sainze prostě hořký no. Měl zůstat u McLarenu, jenže po válce každý generál :smile:

1 Like

Druhá vec je, že v RBR by si možno zničil kariéru tak ako Albon, Gasly a Pérez. Ani jeden z nich pred RBR nebol nejaký babrák, ale skrátka to auto je tak ťažko ovládateľné, že pri Maxovi tak vyzerajú. A práve Sainz má tuším, rovnako ako Pérez, radšej nedotáčavé autá.

Veľká škoda, že ho nezobrali a nedozvieme sa ako by to bolo. Ale mohlo mu uškodiť aj to, že Sainz nie je tímový hráč, čo dokázal aj viackrát vo Ferrari (hoci Ferrari malo vždy problém mu to jasne povedať).

sainz potrebuje dohanat piastriho, takze tam to nieje take jednoznacne, ale ak by sa ver+nor v 1. zakrute vyburali, verim tomu, ze sainz by pred seba leclerca pustil, lebo by Lec dotiahol strasne vela bodov. F niesu taki blbi ako mclaren

Je mi jasné, že Ferrari by mu to prikázalo, ale otázka je či by poslúchol. To by som bol veľmi zvedavý.

ja si myslim, ze hej

Carlos miluje Ferrari, Ferrari nemiluje Carlosa … to je ten najhorsi priklad lovestory :smiley:

plus chce aj ostatnym teamom ukazat, ze na konci dna (serus Eisele) je teamovy hrac

alebo?

1 Like

Podľa mňa pustil, ako tu už niekto písal. Rozmýšľal som nad tým. Sainz vie, že HAM tam bude max 2-3 roky. Nevieme ako na tom bude Bearman, tak by si zachoval aspoň väčšiu šancu, že by o ňom Ferko mohlo uvažovať neskôr opäť.

1 Like

@Hedgehog @Nordotor tak mome dufat v nejaku koliziu Norrisa s Verstappenom a Ferrari jazdiace na 1-2 v poradi Sainz-Leclerc a dozvieme sa pravdu. :smiley:

1 Like

Kdo říká, že si takovouhle formu Ferrari udrží dýl jak několik závodů? :grin:

Po Austrálii útočili na titul, po Monaku už ho skoro měli… A dnes znovu.

1 Like

:raising_hand_man:

Doufal jsem, že příští rok budeme fandit Ferrari spolu s Puffem…a né s tebou :stuck_out_tongue: :smile:

Ferrari bych nefandil, ani kdybych spadl z 20m hlavou napřed.

1 Like

Víš kolik se jich tam nastěhuje? Najednou tu bude každej Ferrarista :smile: Oh, že to říkám vlastně zrovna tobě :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

No ved ty si tiez tam, kde alonsa zavanie nie? :joy::man_shrugging:

Ano, jsem jeho fanda.

Tak keby siel do ferrari tak budes ferrarista?

Budu jim přát ať se jim daří, kvůli Alonsovi, takže dá se to tak říci.

2 Likes

Přiznávám, že Ferrari titul nepřeji a pokud by jim to příští rok mělo vyjít-ať je to raději Leclerc, jen ne Hamilton, protože tolik štěstí mít v kariéře by bylo nekřesťanské a to jsem mu kdysi hodně fandil! No Sainz má několik závodů na to aby přesvědčil o svých kvalitách-případně na vylepšení historických tabulek, protože s největší mírou pravděpodobnosti v budoucnosti už moc šancí mít nebude i když rád se budu plést a úspěchy v budoucnu mu rozhodně přeji, ale v F1 se obvykle druhá šance málokdy povede.

Neboli tam ani ľudia od McL a RB. Proste to tam nestihli. Ani jeho priateľka ani strýko proste nikto. Zase hoax sa tu šíri.

1 Like