S Neweym by chcel pracovať aj Alonso: Párkrát som bol blízko | Magazín F1 - F1online.sk

Nevím, no věřím že ho nadále zkoušej získat :grinning: :+1:

To bylo, nějak se ta pravděpodobnost vytratila a šance už je hodně mizivá.

Tak hlavně bych řekl, že ty talks neprobíhají jen s Adrianem, vidět to můžeme i na příkladu Fallowse

To určitě, lákavé nabídky tam se podávaj asi neustále pro spousty lidí. No Adrian je Adrian.

1 Like

Suhlasim, ale nemam pochopenie pre obhajovanie toho. Vzdy sa da neklamat a nedat informacie, takto vyzera ako nas Prochazka ked isiel do vlady so Smerom. Ale hej pod Strollom nemusi byt lahke pracovat.

Každý deň vstávam o pol tretej poobede, mamička mi hovori, že mi to úplne je.be.

3 Likes

zaplacil som si skolu, inak som uplna nula :+1:

3 Likes

S tym ze si najvacsi vykrucac a stvac na tomto fore, samozrejme neratam tych uplnych spamerov, ale iba diskutujucich, ale to je este horsie, lebo ked sa tvaris ako normalny diskutujuci, tak na teba na rozdiel od spamerov vsetci reaguju a to si nedokazem z diskusie vyfiltrovat. To je asi vsetko co k tomu mozem povedat. O nicom konkretnom sa nema cenu s tebou bavit, vidim to tu kazdy den…

8 Likes

Kurna jezek ty toho Honzika nejako pritahujes :blush: ta k0k0tia hlava na teba vecne musi reagovat aj ked sa nebavis s nim :smile: Sem tam to robi aj na mna, ale v tvojom pripade je to ze wau :smile: normalne ti virtualne obraba nohu, civava slahnuta :rofl:

6 Likes

a pritom je kastrovana :shushing_face:

Toto by sedelo na tvojho alzáckeho kamoša, s tým rozdielom, že školu mu platil tatko. :joy:

1 Like

a dal mu aj barak, bavorak a zradlo dohuby, neironicky? :smiley:

1 Like

je tu niekto kto by s Neweym nechcel spolupracovat ? :thinking:

no zjavne Aston

priznam sa nesledujem to detailne.
Aston sa vyjadril, ze Adriana nechce ?

Kracka sa pytali, ci riesia Neweyho, on povedal, ze nie, ale vyssie to alonsisti rozmenili nejak na drobne, tak si ked tak sprav nazor, ja som ajtak zaujaty hejter :smiley:

1 Like

diky, to mi uniklo.
Mozno maju v Astone takych kreslicov, co nakreslia auto za polovicny cas ako dedko Adrian.

To uz sa musis pytat jeho, ci ma aj barak a bavorak? Zatial vieme, ze mu zaplatil skolu a plati mu vylety. :smiley:

Nebolo to nahodou tak, ze Stroll by aj chcel, ale Newey odmietol Aston, ze peniaze ho nepresvedcia?