ja som to sem nechcel pisat, lebo by sme zase dopadli ako predvcerom
Uz som to nasiel. Takze @Situs a @HellHogr tvrdia, ze Krack nevie o tom, ze by Aston dal ponuku Neweymu, tym padom Krack neklame, ale pripustaju, ze Stroll poza Krackov chrbat dal Neweymu ponuku. Zaroven media informovali o tom, ze Aston dal Neweymu lukrativnu ponuku, ale Krack to nevie. Takze Krack je uplne odrezany od sveta a nevie o tom, tym padom neklame.
To uz je tazka teoria, ale chapem, piatok, chlapcom alzackym to uz nemysli (nie ze inokedy by im to myslelo).
„O Neweyho služby sa nevyhnutne zaujímali iné tímy, pričom je známe, že Aston Martin a Ferrari predložili lukratívne ponuky,“ pokračuje renomovaný britský magazín.
„Podľa našich zdrojov Newey odmietol akýkoľvek záujem od Aston Martinu, ale Ferrari zostáva jednou z možností." uviedol Autosport.
Takze Newey dostal lukrativnu ponuku od Astonu, ale odmietol ich, a tak Aston klame (mozno Strollovo ego nepripusti, ze by ich niekto odmietol) alebo media maju zle informacie a cucaju z prsta. Vyber si.
Krack predsa kona v najvyssom zaujme teamu ja som myslel, ze je v najvyssom zaujme teamu mat top inzinierov, pilotov a nasledne auto a tituly. asi to ja mam pomylene
Keby chceli mat top pilota, tak ponuknu Maxovi o milion viac ako Toto.
ja by radsej neweyho ako maxa, v tejto otazke ide o to, ze kazdy chcel neweyho, boli by blbeckovia, ak by nieco neriesili … len mi pride, ze chlapci maju v ruke Hard to swallow pills flasticku, ktorej obsahom je, ze newey Aston v milisekunde odmietol
Ano prosím, potvrzuji.
Pisal som o pilotovi a Neweyho ako pilota by som teda nechcel.
Ale samozrejme, ze Newey je to najziadanejsie co moze byt. Zaroven je to vsak aj risk, ze sa ti nejaky aktualny aerosef urazi, bude to brat ako nedoveru a v time vznikne napatie a rozne nazory.
V tom to mal RB dobre, ze od zaciatku to postavil na Neweym, kazdy o tom vedel a nikdy sa im nestalo, ze by tam boli dvaja kohuti na jednom smetisku.
Uz by sa mohol dedko ale rozhybat a povedat ake su jeho moznosti, lebo tema a konspiracie aj vychladnu. Najvacsia sranda bude ak pojde do dochodku.
jj pan Adrian toho moc nezajazdi, to je fakt
to je samozrejme otazka no … na druhu stranu mi ale pride, ze mozno vacsine inzinierov by to prislo ako pocta pod adrianom pracovat. ale to je moj nazor len samozrejme, nepoznam fakty
To je pravda, ty lístky na Monaco stále chci…vždycky se to z neznámých důvodů nějak pokazilo.
koho dnes zaujmaju tituly. Aj Toto povedal, ze tituly su tak maximalne pre wikipediu
tak ten Nevey by ten aston predsa len zaujimat mohol
inymi slovami, Toto ponukol za P6 malo…
To víš, už je zase láskyplnej páteček.
Jo takhle, ty mne tu budeš zmiňovat, když tu nejsem a ještě urážet, a pak se budeš tvářit, že máš pravdu a vlastně tu nevytváříš toxické prostředí.
Nikdo ti nebránil ti napsat osobní zpravu, kde jsi mi tyhle věci mohl vyčíst, jenže tobě nejde o konstruktivní kritiku, tobě jde o to mne shodit a urážet, protože máš se mnou nějaký issues. Odkážu tě, jak kolegy předtím, jsou to tvoje issues, nemám problém otevřeně mluvit o zpětné vazbě, i když je silně kritická. To co si tu, ale předvedl je jednoduše toxická reakce, protože to ani řešit nechceš a chceš jen kopat. Buď tak laskav a příště to řeš se mnou, nebo o mne vůbec nepiš, taky tu o tobě nepíšu.
Copak ty vypatlanče, máš nějakej problém?
Jj, Ježek se semnou nebaví a tyhle čísla to potvrzují. Neskutečný, jak musíte mít v hlavě vymr-dáno
A nemusíš na mě furt myslet
Je to málo, jen circuit specific