On má kompetence mluvit za tým, v jeho nejlepší prospěch. A Stroll si má právo vybrat koho chce, Kracka informuje až když bude potřeba.
Chceš tvrdit, že tu nebyl uživatel včera, co nabízel za 300 údajný výpis exekucí?
On je někdo zvědav ne jeho exekuce?
Tak už jen z principu na F1 foru nabízet údajný vypis exekuci za 300 je nový dno
Tahle diskuze nikam nepovede, takže to ukončím hned na začátku
Ano, nikam by to nevedlo, jen k připomenutí jaká je to lživá špinavá havěť
Kamo ty si Hellhogr alebo co? Odpisujes rovnako odveci.
Ked sa ma niekto spyta, ci sme nieco objednavali z blablabeauty.Sk odpoviem ze neviem, ja odtial neobjednavam, nech sa pytaju mojej manzelky.
Mohol by som odpovedat ze nie, tak bud by som to mal s manzelkou dohodnute ze mi to oznami pred kazdym nakupom alebo by sa mi mohlo stat ze by som klamal.
On to bud vie ze mu nedali ponuku a nechcu ho tak ako vravi, alebo klame (bud vedome alebo nevedome ak ho klame Stroll) , ina moznost tam nie je.
hlavne sa Krack musi citit urcite skvelo, ked je vlastne nastrcena babka a starky Stroll mu za 5 minut 12 vola co ma povedat
No odpovídám co si myslím že tam maj, nemyslím si že Krack je informován o všem a navíc je velmi diplomatický ve svých odpovědí. Možná věděl možná ne, možná tomu můžeš říkat i lež protože možná nemluvil pravdu. Krack o tom prostě nerozhoduje, přesto vždy mluví tak aby tým “ochraňoval”, dá se pod Strollem nazvat i takovou loutkou. Přiznat že mu dali nabídku by týmu nijak nepomohlo
Pekna odpoved a opat skvela ukazka uprimnosti od Maxa.
Ale pretekat o P5-P6 v RBR za 50M a v Mercedese za 150M je celkom rozdiel, takze ak sa ukaze RBPT ako nedostatocny na boj o titul, prestup je na zvazenie.
jj tak ale z jeho momentalnej pozicie by to bol fakt flop
mne sa paci jak “prekukol” tota
Tak moze povedat ze o ziadnej ponuke nic nevie, alebo ze do veci naberania zamestnancov nie je zapojeny a uz sa ho na to nebudu pytat. O co viac by tymu ublizil keby povedal toto? Ako ochranuje tim a robi v jeho najlepsi prospech ked povie NIE?. Ze bude mat Aston menej pozornosti v mediach, ked ho s nim nebudu spajat? Mne to teda moc diplomaticka odpoved nepride. A co potom podla tvojej logiky robi Alonso? Podkopava vlastny tim a robi v jeho neprospech, ked vravi ze by Neweyho chcel?
Mě by nevadilo kdyby řekl ano, chceme ho a dostal nabídku, byl bych i raději. No taky chápu na poli F1 když řekne že nabídku jsme nedali a jsme spokojeni jak to máme. Prostě F1 kde žel jedna věc je co se říká a druhá co se dělá. Zejména někdy u těch šéfů. Jestli mu Stroll třeba řekl že pro veřejnost nabídku nedali tak prezentoval že nedali, není to v F1 velká věc.
Toto proukoukl Maxe a Jose, ještě předtím, než ty si se dneska ráno vzbudil. Ale proč nejde Max třeba do Haasu, když je nejlepší v současné době a podle Helmuta by i v tom Haasu vyhrál?
To jo, ale to teraz vediet nemoze nikto Ano, rozum hovori, ze skuseni motorari ako Honda, Mercedes ci Renault na tom budu najlepsie, Audi za nimi a potom ako absolutni novacikovia RBPT. Lenze to uz sa raz RBR stalo, ze si z nich robili srandu malinovkari sem, malinovkari tam a teraz sa tie “skutocne” zavodne teamy pozeraju z uctivej dialky na zadne kridlo toho malinovkarskeho auta.
Cize uplne by som ich neodpisoval. Ja samozrejme dufam, ze najlepsie sa to vydari Honde, ale tak uvidime.
No a jak se ví, že ta nabídka přišla před Suzukou? před Suzukou nabídka nemusela přijít a mohla přijít až v poslední době
ja som vstaval na obed.
v čem máš problém? Krack odpovídal v Suzuce, nabídka mohla přijít později. Krack nevybírá zaměstnance do týmu.
Tak si běž po obědě zase lehnout, ať se nepřetáhneš.