Presne 0 konkretnych navrhov si dal, lebo v programe nic konkretne nemali.
Uroven prav LGBT - toto presne Slovensko potrebuje, aby sme boli blizsie zapadu, presne toto, hlavne v case bliziacej sa krizy
Podpora vzdelavania - vseobecny politicky drist, ktory hovoria vsetky strany, avsak konkretne navrhy ziadne
Podpora alternativnych energetickych zdrojov - naco?
Boze moj, vy fakt neviete o com pisete. Odporucam status vyssie od “Data bez patosu”. Pre teba je konkretne toto relevantne:
Lebo zeleným v Nemecku nevyšla trojčlenka a primiešali do rovnice so slnkom/vodou/vetrom NO-GO pre nemecký atóm. Francúzsky, český a belgický a švajčiarsky sú OK.
Agenda splnená!
V zjednotenej Európe!
V 21. storočí!
Tieto otázky sa treba pýtať aj na Slovensku, a každého, kto chce ovplyvňovať našu budúcnosť. Zvlášť sa to treba pýtať tých s podobnou agendou akú má Mr Habeck. Lebo lekárov máme na Slovensku málo a ITčkárov tiež, ale nukleárna energetika je naša kľúčová kompetencia.
Výroba elektriny na Slovensku je dnes mimoriadne čistá, a elektrinu vyvážame, čo je HDP. A len vďaka výrobe elektriny v atómových reaktoroch máme v roku 2023 rast HDP. Bez 3. reaktora v Mochovciach by sme boli de-facto v recesii.
Ake alternativne zdroje my potrebujeme, ked nas je 5 milionov a mame 2 jadrove, 2 fotovolticke tusim a niekolko desiatok vodnych elektrarni?
Necakal som, ze tu narazim na fanatickych vyznavacov PS bez vami ospevovaneho kritickeho myslenia, ktori si ani nenastuduju zakladne fakty, o ktorych idu diskutovat.
Viem, ze tu su bezne diskusie level Hogr, kde sa len prestreluju nezmysly a konci to osobnymi utokmi, ale ja nie som Hogr a vo vela oblastiach mam celkom rozhlad. V energetike trepete uplne blbosti. V LGBT sa mozme bavit, lebo tam to nie je o cislach a faktoch a pravda/nepravda, ale o nazoroch, ale ak sa chceme aj tam bavit, tak aspon zakladne veci ako rozdiel pohlavie vs rod, by ste mali vediet. Inak je vas nazor totalne irelevantny.