S diverzitou sme sa nikam neposunuli, povedal Hamilton pri pohľade na tímovú fotku Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

takze uz nie su extremisti, ale populisti a klamari? :smiley: Jos, tuto debatu tu ukoncim. Debatovat o jednotlivych bodoch programu PS sa mi fakt nechce. Nemusim byt volic PS aby som mal na niektore veci nazory, zijem dost daleko aby mi to mohlo byt viac menej uplne jedno. Ale ano, keby som zil na slovensku tak volim PS.
Mozno su v niektorych veciach viac nalavo ako by som si zelal, ale je to jedna z dvoch relevantnych stran na slovenskej politickej scene, ktora stoji na hodnotach a nie na popularite svojho zakladatela. Ta druha strana je KDH a to je zas extrem pre mna, ale akceptujem ich ako opacny pol.
Vsetko estatne je bud egohonicka, alebo zlocinecka skupina.

2 Likes

Asi vsetci popredni Smeraci su inteligentni. Pozor, nemyl si inteligenciu a slusnost, skorumpovanosti a pod. :slight_smile: Mozme si o takom Ficovi alebo Kalinakovi a ich kauzach mysliet co chceme, ale to ze su inteligentni a maju extremni rozhlad a skusenosti im nemoze upriet nikto. Koniec koncov, vidiet to v diskusiach, kde dokazu z hlavy bez papierov vyskolit kazdeho oponenta vratane vsetkych moderatorov.

1 Like

Toto sa nevylucuje. :slight_smile: Aj taky Kotleba je extremista, populista a v niektorych veciach aj klamal.

Kde a ako dlho zijes ak sa mozem opytat? Lebo ja zijem v Bratislave a uz len preto, ze primator je z PS, tak je pre mna tato strana dost zdiskreditovana a coraz viac Bratislavcanov ma tento nazor. :slight_smile:

Bohuzial, tak je to vsade vo svete. A cim vacsia krajina, tym vacsia zlocinecka skupina. Kto si mysli, ze nie, tak je naivny. :slight_smile:

1 Like

Ja som tiez z Bratislavy, primatora som poznal osobne este ked som tam zil, Je to velmi sikovny chalan so zapalenim spravit veci okolo seba lepsie (aspon teda taky bol pred rokmi). Kedze Slovensku stale drzim palce dufam, ze pan primator pojde este vyssie, ludi ako on slovensko potrebuje.

ved ano, ale niektore veci su uz cez ciaru…

1 Like

Je treba si uvedomit, ze lidem je po prichodu na svet kradena puvodni identita, od prvni chvile se pohybuji v neprirozenem prostredi, uci se neprirozene veci, ve dvaceti koncime na terapeutickych kreslech, jsme plni nesmyslu a trva nam roky, vetsinou az ve stari, kolik veci je spatne.

Po nastupu do skolek, skol a melo by se s tim zacit doma od narozeni, by se melo ucit, kdo je clovek, kam patri, co je system, ze je to jen nastavba, ze priroda kam vsichni porad patrime a nikdy se to nezmeni neni daleko v horach, ale zacina na posledni zastavce za mestem. Pak se veci zmeni, jsme od zacatku vystaveni nekonecnym bludum o zivote, ktery se jaksi nekona.

ty si pil. …​.
…​.​.

Nepisal si, ze zijes v zahranici? Ci to bol @Max_is_faster_than_you alebo niekto iny vo vlakne a uz sa mi to myli?

Ja primatora poznam ako primatora a za posledne obdobie nepocujem dobreho slova na neho. Ten cyklochodnik na Safarikovom namesti je presne ukazka PSka za mna. Pseudoodbornici na vsetko, ale v praxi totalna katastrofa. Samozrejme bez verejnej diskusie. Tu sa nezhodneme, ja dufam, ze ambiciozny uzitocny blbecek staci v politike jeden - Jarko Nad. Ale to uz je ina diskusia, na dnes asi stacilo, kazdy mame svoj nazor. :smiley:

1 Like

Neviem, necital som tu vasu diskusiu o com sa bavite.

Mas pravdu, neviem si poriadne predstavit ten “naozajstny rasizmus”, lebo sa s nim nestretavam aj ked pracujem v znacne diverzifikovanom prodtredi. Tym vsak netvrdim, ze vo svete neexistuje. Problem je, ze pojem rasizmus sa dnes aplikuje velmi sirokospektralne a kazda somarina sa oznacuje za rasizmus. Ak vsak niekto na fotku povie, ze moc sa nepokrocilo, lebo su na nej len traja cierni, jednoznacne vyhodnocuje pomer rasoveho zlozenia a to mi smrdi rasizmom. Tolko moj nazor.

2 Likes

Ja neviem, byt clenom jeho tímu a svojim (akokolvek malým) dielom prispiet k jeho mnohým titulom, tak to beriem osobne. Miesto podakovania sa pozries na fotku a povies, ze sme ti prilis bieli? Milionnasobny majster sveta bez stipky pokory a absencie chapania ako funguje svet, ale aj ten formulový… Netreba tliachat, navstiv X-univerzit, podporuj v stúdiu niekolko afroamericanov a potom im pomoz do formuly 1. Presne ako ti onehda nejaky tebe protivný beloch menom Denis pomohol.

2 Likes

Tyhle výkřiky používáš ty, takže asi tvoje úroveň.
Je krásný, jak se snažíš dělat, že to byla c pohodě diskuze, když si se kroutil a nesmyslně překrucoval, to není v pohodě diskuze. Si se snažil protlačit svojí pravdu a nevyšlo ti to, tak si sklopil uši a děkuješ za diskuzi, ty jsi strašně směšná postavička.

1 Like

Kalinak a Fico, s tym suhlasim, tych dvoch som mal na radare aj ja. Zvysok su pre mna ale bez vynimky len take bezduche Ficove podrztasky (Kamenicky, Blanar, Blaha, mlady Kalinak, Susko), svoje fleky maju iba preto, lebo lojalne a bez reptania drzia liniu svojho predsedu. Intelektualne su to uplne prazdni ludia. V tomto smere nesedi vyhlasenie, ze vsetci Smeraci su inteligentni, ked sa to tyka vlastne iba dvoch. Potom tam mas este hardcore hrubokrku mafiu ako Gaspar samozrejme, to je tiez tu.pec na pohladanie.

2 Likes

Tebe musela v detstve chýbať pozornosť rodičov, je mi to ľúto. :slight_smile: nikto uši nesklopil, každý má svoj názor a nevieš len prekusnúť, že sme to normálne bez osobných útokov uzavreli. A na to, že ma máš v ignore liste, tak nejako moc čítaš moje komentáre ty chudáčik respektíve nula. :slight_smile:

V tomto nesúhlasím, že len oni dvaja. Inteligentní sú aj zvyšní poprední, čo si menoval. To, že sú podržtašky sa s tým však nevylučuje. :slight_smile: Napríklad taký Blaha na mňa pôsobí inteligentne, vidieť to aj z jeho statusov a argumentácie, ktorá logiku má. Netreba si zamieňať inteligenciu a charakter. :slight_smile:

Prosim nieeee :joy::joy::joy:

5 Likes

Keby som mal verit blahovej “logike”, tak by mi z toho vyplyvalo, ze Slovensko je fasisticky stat, nas jediny bratsky spojenec je Rusko, ktore vsade prinasa iba a len mier, kym zo Zapadu prichadzaju vojny, dekadencia a zvratenosti. Dalej, hoci jeho predseda uziva majetok, na ktory nemohol legalne zarobit, su jedini zli a zapredani novinari, ktori maju na krku hypoteky. Pravda sa nachadza iba v alternativnych mediach, ktorych predstavitelia iba nahodou ziskali po nastupe SMERu k moci lukrativne fleky. Vakciny proti COVIDu, ktore pomahali zachranit zivoty, su len experiment na ludoch, ale za to v SMERe pocas pandemie vedeli, ako ludi treba “liecit.” Len o tom zial nikomu nepovedali. Samozrejme za vojnu na Ukrajine moze NATO a USA (hoci sam Putin ako dovod vojny na Ukrajine oznacil udajny fasizmus a nie expanziu NATO, takze je Blahova logika vlastne este viac proruska a antiamericka, nez ju maju Rusi samotni). Ale napriek tomu vsetkemu, strana, ktorej je Blaha clenom, samozrejme podporuje clenstvo v EU a NATO, hoci su to podla jeho slov de facto fasisticke a vojnove spolky.
Neviem no, potom sa kazde rano zobudim a vidim, ze svet nie je v nicom taky, ako ho prezentuje Blaha vo svojich statusoch. Logiku v tom nevidim ziadnu, skor len prvoplanovu demagogiu. Nezda sa mi, ze clovek musi byt bohvieako inteligentny, aby si vymyslal take veci. Kedy si davnejsie som videl video, kde o tom Blaha diskutoval so studentmi a ti ho teda rozlozili. Len tam habkal a jedine, co mal nas kinderrevolucionar z Che Guevaru, bola cervena farba v jeho ksichte, tak velmi sa hanbil.

2 Likes

Čítaj toto:

Ja nehovorím, že si Blahu zastávam, bože len to nie, že ja a obhajovať komunistu, veď to je ešte horšie ako Hogr. :joy: Len treba vedieť čo je to inteligencia a nemýliť si to s názormi. To, že je niekto politicky vymletý neznamená, že je neinteligentný.

Toto bolo krásne. :joy:

4 Likes

A v com sa teda prejavuje ta jeho inteligencia?

1 Like

medzi slepymi jednooky kralom je…

1 Like