Ako si prisiel na to, ze niecomu nerozumiem? Napisal som, ze nie som v tejto teme tak doma ako v inych, ktorym sa aktivne venujem (napriklad softverove inzinierstvo alebo datova analyza). To, ze sa niekto identifikuje ako pes, stolicka alebo vrtulnik je pre mna psychicka porucha. Taky clovek potrebuje bud liecbu odbornikmi, zbavenie svojpravnosti a opateru, lebo to nie je normalne. Uz len spochybnovanie toho, ze existuju len dve pohlavia nie je normalne.
- To som si vsimol, ze o tom nevies vela, vies o tom ovela menej ako ja (a to ja tiez nie som odbornik na tuto temu), lebo si mylis aj taku zakladnu vec tejto temy ako pohlavie (sex) a rod (gender).
- Ja vyjadrujem svoj nazor, to je vsetko. A zaroven som nazoru, ze vacsina ma taky nazor ako ja, len ta mensina viac krici na prajdoch.
- Si ochotni si to pripustit, ze o tom vela nevies a neodpovedas na otazku kolko existuje pohlavi, no zaroven vela nevies ani o energetike, ale tam uz sa vyjadrit vies, ze podporujes Nemecko v tom, ze si vyplo jadrove elektrarne. To si potom nejako protirecis. Ani o jednej teme vela nevies, ale k jednej sa vyjadrujes a k druhej sa nechces.
Na to, aby clovek vyjadril svoj nazor, nemusi byt odbornik na danu temu. Vyjadrujeme sa tu k F1 a nikto z nas nie je odbornik. Ja nikoho neodsudzujem ani nie som netolerantny, len si myslim, ze ak sa clovek nevie identifikovat ako clovek, tak je psychicky chory a potrebuje pomoc. Akceptacia takychto veci a povazovanie ich za normalne, ze niekto sa identifikuje ako pes, je takisto chore pre mna.
Krasny priklad prototypu volica PS. Zabudol si sa vyjadrit k Petersonovi, ale Ben Shapiro, ktory vystudoval UCLA a pravo na Harvarde je pre teba “klasicky konspirator” a primitivny demagog, ale clenovia PS, ktori vystudovali priemerne vysoke skoly na Slovensku su odbornici. To si teda dokonaly absolvent nemeckeho skolskeho systemu s kritickym myslenim.
Akoze sorry, ale toto je vela. Mam pocit, ze si pisem s Hogrom (ten ti to postupne olajkuje vsetko). Mozme mat na veci rozne nazory a diskutovat ich, ale cakal som aspon nejaku konzistenciu nazorov. Prva kontrolka mi blikla, ked si obhajil nemecke vypinanie jadroviek, ale az taketo ujete nazory som necakal.