-
Na to si ako prisiel alebo z coho si to vydedukoval?
-
Co je extremisticky rezim?
Ale aby som ti odpovedal, aj ked neviem na zaklade coho kladies tuto otazku, tak nie, Dansko povazujem za krajinu s demokratickym rezimom.
Na to si ako prisiel alebo z coho si to vydedukoval?
Co je extremisticky rezim?
Ale aby som ti odpovedal, aj ked neviem na zaklade coho kladies tuto otazku, tak nie, Dansko povazujem za krajinu s demokratickym rezimom.
Hej, tam bol Misko ako na skoleni a len sa nechal ucit. Niekedy lutujem, ze Sulik je take “hovado” a ma kauzy ake ma a zaroven, ze v SaS su ludia ako Krupa, ■■■■■■■■■■ a podobne, inak to mohla byt celkom perspektivna strana.
Samozrejme, ze da, ale da sa to povazovat za znevyhodnenie, kedze nemaju moznost uzavriet manzelstvo. Manzelstva by som im ani nepovolil, kedze myslim, ze ustavne je to definovane ako vztah muza a zeny, ale registrovane partnerstva ano, nech k tomu notarovi nemusia chodit. Dajme im registrovane partnerstva a nech su ticho, lebo budu mat vsetky prava, co maju aj hetero ludia. Mam troch kamaratov gayov a dve kamaratky lesby a vsetci maju rovnaky nazor a ani na pride uz nechodia, lebo ten pride len zneuziva ta radikalna vetva tejto komunity a tym padom skodi celej komunite.
to ma byt kto
A kto urcuje, co je zdravy rozum? Ty?
Skoda, ze ten Sulik tak odborne neposobil, ked v tej vlade aj realne bol. Tam nikoho neskolil, akurat tam s Matovicom posobili ako male deti na pieskovisku. To len tak na okraj.
Janka Som si nevšimol ze C1ganikova je zakázané slovo.
lol ako myslel som si, ze to pises ju, ale je to tu PODIVNE nastavene co sa tyka cenzury a tolerancie
No vidis zakazane ovocie najviac chutí
No, tak jestli Danko a Fico jsou odborníci, co posunou Slovensko k lepším dnům, tak čekám víc zakázek rodinným příslušníkům a známým, podkuřocaní Putinovi a pár mrtvých svědků možná i novinářů, to je ten progres, co Slovensko potřebuje
sklzavame do zlej roviny, ale ja som pochopil ach
Ja uz viac nepokracujem a o politike sa zasadne nebavim, a uz vobec nie na forach o f1…
Mal by som vas vsetkych nahlasit za spam a inu temu
asi ziadny rozumny slovak neni rad za Fica kamo
naprd je, ze na Slovensku su to vo volbach vacsinou len strany A a B … preto je tam to polarizovanie, na ktore vlastne nepriamo mieris aj ty s tvojim komentom ale vzdy je fajn hladat pricinu a nezamerat sa ako prve na dosledok
Ved super, len stale nechapem, co je problematicke a rasisticke na tom, podat pomocnu ruku tomu, kto to s tym “vypracovanim sa” ma tazsie.
tvl prisiel som tu na moje pomery po dlhsej dobe a hned bany a nahlasovacky, nic sa nezmenilo
tak ked sa ti zda napr Dansko OK, program PS ma v podstate slovensko dostat blizsie napr k Dansku, v com sa ti to zda take extremisticke?
Já vím, že to tam tak je, ale to je mimochodem už i u nás v ČR, bohužel. Ale buď si vybereš temnou minulost, která je extremisticka a nevede k žádnému zlepšení, nebo budeš tolerovat i nepopulární témata, ale náplň progresu, alespoň nějakého, tam je.
USA je teď krásnou ukázkou toho, jak se zamotali do vlastního fungovani politiky, kdy Trump s Bidenem reálně budou bojovat o prezidentský post, protože nikdo nový u demokratů ani republikánů není schopný donest změnu a vysvětlení lidem v US
Ze si si este nezvykol?
Už slovíčkariš ako Hogr keď je v koncoch. Jednoduchá otázka, existujú podľa teba viac ako dve pohlavia?
Ty tu dostavas dobrou sodu, kazdej den se tu musíš s někým hádat
To pomylene dievcatko z Kulturblogu sa na Pride pytalo toto iste, tak ti gratulujem, kam si sa so svojim zdravym rozumom dopracoval.