S diverzitou sme sa nikam neposunuli, povedal Hamilton pri pohľade na tímovú fotku Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

1. Na to si ako prisiel alebo z coho si to vydedukoval?

2. Co je extremisticky rezim?

Ale aby som ti odpovedal, aj ked neviem na zaklade coho kladies tuto otazku, tak nie, Dansko povazujem za krajinu s demokratickym rezimom. :slight_smile:

Hej, tam bol Misko ako na skoleni a len sa nechal ucit. :smiley: Niekedy lutujem, ze Sulik je take “hovado” a ma kauzy ake ma a zaroven, ze v SaS su ludia ako Krupa, ■■■■■■■■■■ a podobne, inak to mohla byt celkom perspektivna strana. :slight_smile:

Samozrejme, ze da, ale da sa to povazovat za znevyhodnenie, kedze nemaju moznost uzavriet manzelstvo. Manzelstva by som im ani nepovolil, kedze myslim, ze ustavne je to definovane ako vztah muza a zeny, ale registrovane partnerstva ano, nech k tomu notarovi nemusia chodit. :smiley: Dajme im registrovane partnerstva a nech su ticho, lebo budu mat vsetky prava, co maju aj hetero ludia. Mam troch kamaratov gayov a dve kamaratky lesby a vsetci maju rovnaky nazor a ani na pride uz nechodia, lebo ten pride len zneuziva ta radikalna vetva tejto komunity a tym padom skodi celej komunite. :slight_smile:

1 Like

to ma byt kto :smiley:

A kto urcuje, co je zdravy rozum? Ty?

1 Like

Skoda, ze ten Sulik tak odborne neposobil, ked v tej vlade aj realne bol. Tam nikoho neskolil, akurat tam s Matovicom posobili ako male deti na pieskovisku. To len tak na okraj.

1 Like

Janka :smiley: Som si nevšimol ze C1ganikova je zakázané slovo.

2 Likes

lol ako myslel som si, ze to pises ju, ale je to tu PODIVNE nastavene co sa tyka cenzury a tolerancie :smiley:

No vidis zakazane ovocie najviac chutí :joy::joy::joy:

1 Like

No, tak jestli Danko a Fico jsou odborníci, co posunou Slovensko k lepším dnům, tak čekám víc zakázek rodinným příslušníkům a známým, podkuřocaní Putinovi a pár mrtvých svědků možná i novinářů, to je ten progres, co Slovensko potřebuje :grinning:

1 Like

sklzavame do zlej roviny, ale ja som pochopil :smiley: ach

Ja uz viac nepokracujem a o politike sa zasadne nebavim, a uz vobec nie na forach o f1… :handshake:

Mal by som vas vsetkych nahlasit za spam a inu temu :fu:t3::joy::joy::joy:

1 Like

asi ziadny rozumny slovak neni rad za Fica kamo

naprd je, ze na Slovensku su to vo volbach vacsinou len strany A a B … preto je tam to polarizovanie, na ktore vlastne nepriamo mieris aj ty s tvojim komentom ale vzdy je fajn hladat pricinu a nezamerat sa ako prve na dosledok

2 Likes

Ved super, len stale nechapem, co je problematicke a rasisticke na tom, podat pomocnu ruku tomu, kto to s tym “vypracovanim sa” ma tazsie.

1 Like

tvl prisiel som tu na moje pomery po dlhsej dobe a hned bany a nahlasovacky, nic sa nezmenilo :smiley:

tak ked sa ti zda napr Dansko OK, program PS ma v podstate slovensko dostat blizsie napr k Dansku, v com sa ti to zda take extremisticke?

2 Likes

Já vím, že to tam tak je, ale to je mimochodem už i u nás v ČR, bohužel. Ale buď si vybereš temnou minulost, která je extremisticka a nevede k žádnému zlepšení, nebo budeš tolerovat i nepopulární témata, ale náplň progresu, alespoň nějakého, tam je.
USA je teď krásnou ukázkou toho, jak se zamotali do vlastního fungovani politiky, kdy Trump s Bidenem reálně budou bojovat o prezidentský post, protože nikdo nový u demokratů ani republikánů není schopný donest změnu a vysvětlení lidem v US

Ze si si este nezvykol? :man_shrugging::joy:

1 Like

Už slovíčkariš ako Hogr keď je v koncoch. Jednoduchá otázka, existujú podľa teba viac ako dve pohlavia?

Ty tu dostavas dobrou sodu, kazdej den se tu musíš s někým hádat :rofl:

To pomylene dievcatko z Kulturblogu sa na Pride pytalo toto iste, tak ti gratulujem, kam si sa so svojim zdravym rozumom dopracoval.

1 Like