To dětství bych prosil rozvinout, kdyby to šlo
To bych ti neudělal, takhle veřejně
Byla, ale Sládek aspoň bavil a v jedné hospodě po něm, přesněji pojmenovali výborný řízek. Republikán.
Za 180 Kč,-porce pro dva chlapy. No trošku přeháním, ale jeden chlap má problém tuhle porci spořádat.
Doufám, že budete přidávat reportáže z vašich vánočních tripů…
Jinak to tady můžete rovnou zavřít, jaká tu bude nuda.
Můj Vánoční trip na Bali se přesouvá až na novej rok …
zdokumentujem cestu do Alberta tykajucu sa nakupu vianocky, to si pis!
Ne, nikoho to nezajímá. Dával jsem tu majonezu na salát…
Panečku… to byl hate.
ten hate bol na tatarku v salate
Problem je, ze to si si, ale ty sam vymyslel aby si mal do coho udierat. Proste som sa ta opytal na niektore veci o ktorych sa sa tu velmi vokalne vyjadroval a nebol si schopny si ich obhajit. Ucelovo tahas debatu do my vs oni, ovecky, lgbt a pod len aby si sa vyhol tomu, ze by si si nahodou mal svoje obvinenia a nadavky aj niecim podlozit. Sam stavias seba na nejaky moralny piedestal bez toho aby si vecne zhodnotil to co hovorim ja alebo @Max_is_faster_than_you .
BTW
hovori clovek, ktoremu robi moralny compas Ben shapiro a Jordan Peterson…
No, to zní zajímavě, pokud tam nejedeš ležet.
Když jsem si to tenkrát četl, tak jsem dospěl k závěru, že víte vic o vaření, než o motorech …
To já ne… To Honza vaří podle brněnský kuchařky, kde se dává do salátu tatarka.
Nevím kdo je Honza, ale za mě, každý chlap, který ví jaký je rozdíl mezi majolkou a tatarkou by měl jít na převýchovu.
budeš hejtovat chutě lidí jo?
Honza je symbol tohoto fora, to je snad jasné ne?
každopádně Puff zase kecá, prostě nezná recept, tak píše o nějaké brněnské kuchařce, přitom tyhle recepty jsou z Čech
ležet určitě ne, dělat do hotelového managementu
na to nemam kompetencie
no konečně chápeš, kde tvé kompetence končí