S diverzitou sme sa nikam neposunuli, povedal Hamilton pri pohľade na tímovú fotku Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

Ty se taky necháš chytnout na jeden závod…

Tak třeba nevím, proč je v Číně. :grin:
Nejelo se tam 5 let. Žádná data pro nové vozy. Stačí 1 trénink?

Záleží, co udělají s parc ferme. :wink:

1 Like

Nevím, můžeš zhodnotit budoucí trať v kalendáři :grinning:

to je az 2026 nie

Jj a novyma pravidlama

1 Like

Vypadá docela zábavně. Všechny typy výzev.

Pro jezdce a nastavení náročné.

Ty si sklouzl k tomuy že ti stačí málo :frowning:

Tak máš tam rovinky, pomalé zatáčky, střední, rychlé zatáčky… tvrdý brzdy.
Má to všechno. Úkol zněl jasně… dát tam vše. :smiley:

Určitě by mě ta trať zajímala… a těšil bych se na ni :slight_smile:
Navíc Madrid skvělá destinace na návštěvu… Dostupná metropole pro všechny…

Tak Madrid je fajn, žije tam kamarádka, takže víme :slightly_smiling_face: ale nevím, mě tyhle mixy přijdou už moc, stačí kouknout na Miami

Určitě bych narovnal ten kruhovy objezd, co je dole…
A možná bych narovnal jednu 90 stupnovou zatacku…
Mít 3x 90 + šikanu… je možná až moc. :slight_smile:

Ten kruhač je tam divnej no, to mi připomíná snahu ze Soči s tou 3 zatáčkou. Nebo když už, tak kompletní kruhac :grinning:

@Max_is_faster_than_you @helmutko kde teda zijete a ako aktivne sledujete SK politiku? Nemusite mi tu pisat o Smere, Sas, KDH a inych stranach. Ja som kriticky ku kazdej, kedze nie je na SK ani jedna strana, ktorej by som to s kludom mohol hodit. V nazoroch na vsetky vami popisane strany sa asi vo vsetkom s vami zhodnem, avsak PS si velmi idealizujete, respektive povazujem vas za naivnych (neberte to osobne) ako si myslite, ze by tu vsetko zmenili, lebo taku neznamu akou boli oni pred volbami nebol snad nikto Ano, neboli este v parlamente, ale nepovedali nic konkretne, co by spravili (okrem LGBT agendy). Ani ekonomicke veci, ani dvihanie dani, ani dochodky, ani platy ucitelov, skratke nic konkretne, len vseobecne populisticke dristy ako zlepsovanie skolstva a budovanie nemocnic, co hovori kazda jedna strana, ale bez konkretnych navrhov co za kolko a dokedy. :slight_smile:

Navyse PS nema lidra. Trubana pred 4 rokmi predbehlo ego a myslel si, ze ked vybudoval jednu top firmu, tak moze byt z nuly premierom za tyzden, pricom o politike vedel h0vno. A Simecka je taky dosadeny panacik, ktoreho v diskusii rozoberie aj Direr na TA3 a nepotrebuje na to ani oponenta kalibru Suilk, Fico a pod.

A PSku zrazu po volbach nevadil ani Hlas a boli ochotni Pellemu ponuknut premiera sa mi zda. Toto je ta strana, ktora stoji na hodnotach. :joy: Ano, chceli zabranit Smeru, ale to uz aj arogantny Sulik vedel otvorenejsie povedat stanovisko k Hlasu. Ked niekto voli PS ako mensie zlo pre neho, tak ok. Ked niekto z presvedcenia, tak je to to iste ako ked babky volia Smer z presvedcenia. :joy:

1 Like

Skus to mozno adresovat konkretne na koho to myslis a nech sa vyjadria ti ludia. :slight_smile:

Asponze na slovensku politiku mas triezvejsi pohlad ako na niektore temy ohladom F1. :smiley: V podstate este mozno prideme na to, ze mozno ani nie si zly diskuter, len si netrafil spravne forum pre teba. :smiley:

Jen přemýšlím, kterou rukou betonuješ :thinking:

1 Like

:grinning: to byla dobrá reakce, nauč to Hogříka…

I když musím uznat, že i on se hodně zlepšil :+1:.

1 Like

Čtvrtou, to je snad jasný ne?

Nechci být konkrétní, páč určitým způsobem jsme tady pošahaní všichni.

Možná dokonce já nejvíc, protože tady trávím taky dost času a na rozdíl od vás mě ty závody vlastně ani nezajímají :thinking:.

Ked nebudes konkretny, nedostanes vela odpovedi. Ked nechces byt konkretny, oznac vsetkych a mozes sa vyhovorit, ze si to myslel vseobecne, len si chcel reakcie. :stuck_out_tongue:

Toto implikuje, ze sa ti ludia musia zamestnat vyhradne v Mercedes F1 time?