Na to, co si sa ma pytal, som ti jasne odpovedal, ze co mi vadi a preco tych “expertov” nepovazujem za expertov. To, ze to nie je odpoved, ktoru si ty ocakval, uz nie je moj problem. Posobis ako Hanzelova, ktora ked da otazku, dostane relevantnu odpvoed, ale je to iny nazor ako ten jej, tak omiela tu istu otazku dookola s tym, ze respondent jej neodpovedal.
Ja taham debatu do my vs oni? Vy tu obhajobu programu PS staviate do toho, ze “aspon mali nejaky program narozdiel od Smeru”, pritom mna Smer absolutne nezaujima. Tak kto tu z toho robi my vs oni?
To je tvoja mylna dedukcia. Ale povazovat Shapira s Petersonom za populistov a neodbornikov, a pritom sa ohanat expertmi z PS, tak to uz je silna kava. Presne som vam stupil na odtlak tymito dvomi menami.
Asi to ukoncime, nikam to aj tak nevedie, styria ludia mi napisali do sprav, ze s vami uz taketo diskusie mali alebo ich tu citali a je to stale to iste dokola. Tak pekny vecer ti prajem, snad to neberies osobne ani ako “hadku” a nabuduce v pohode podebatujeme o F1.