S diverzitou sme sa nikam neposunuli, povedal Hamilton pri pohľade na tímovú fotku Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

Na to, co si sa ma pytal, som ti jasne odpovedal, ze co mi vadi a preco tych “expertov” nepovazujem za expertov. To, ze to nie je odpoved, ktoru si ty ocakval, uz nie je moj problem. Posobis ako Hanzelova, ktora ked da otazku, dostane relevantnu odpvoed, ale je to iny nazor ako ten jej, tak omiela tu istu otazku dookola s tym, ze respondent jej neodpovedal. :slight_smile:

Ja taham debatu do my vs oni? Vy tu obhajobu programu PS staviate do toho, ze “aspon mali nejaky program narozdiel od Smeru”, pritom mna Smer absolutne nezaujima. Tak kto tu z toho robi my vs oni? :joy:

To je tvoja mylna dedukcia. :slight_smile: Ale povazovat Shapira s Petersonom za populistov a neodbornikov, a pritom sa ohanat expertmi z PS, tak to uz je silna kava. Presne som vam stupil na odtlak tymito dvomi menami. :joy:

Asi to ukoncime, nikam to aj tak nevedie, styria ludia mi napisali do sprav, ze s vami uz taketo diskusie mali alebo ich tu citali a je to stale to iste dokola. Tak pekny vecer ti prajem, snad to neberies osobne ani ako “hadku” a nabuduce v pohode podebatujeme o F1. :slight_smile:

1 Like

tam kde zacinaju adminove :smiley:

Na Bali je nejvyšší procento HIV pozitivních z celé Indonésie…
Nevím jestli je to dobrý nápad.

Díky, že sem dáváš vlastní zkušenosti, ale skrze pokusy HIV tam nejedu :smiley:

admin má hodnotit a hejtovat chutě diskutujících? :smiley:

To je ta vaše hantýrka brněnská.
Máš napsat pracovat.

Ty pracuješ nebo sbiras HIV? To máš zajimavej život

ja sa nikym neohanam, pytal som sa v com su tie extremy, dostal som jednu odpoved, ze nejaky Hojsik schvaluje vypnutie nemeckych nuklearnych reaktorov. Povazovat to za extrem je pritiahnute za vlasy, ale budis. Napokon s tym nemusim suhlasit ani ja, na to si sa vobec nepytal iba si sermoval svojimi domnienkami a vydaval ich za fakty.
Shapirom a Petersonom si sa ohanal ty, nakolko su to youtube celebrity a online influenceri prislo mi usmevne, ze si volil derogativne slova o nejakych neurcitych online influenceroch ked si potreboval kopnut do volicov PS.

1 Like

Po policii je na Slovensku na řadě státní zastupitelství. Vláda Roberta Fica chce ještě před Vánoci zrušit speciální prokuraturu, která má na starosti korupční i politicky citlivé kauzy. Skončit by měl i její šéf Daniel Lipšic.
Tak už je na Slovensku vymalováno

Always has been

Nevím, proč si tam nekandidoval ještě, abys to zvratil

Ja tam chodim len za rodinou raz za rok/dva roky :grinning: nesom dobry vzorek na vladnutie

1 Like

Ok. Prajem pekný večer a opakujem, že dúfam, že to neberieš osobne a ani ako hádku ako je tu na fóre bežné. :slight_smile:

1 Like

vymienat si nazory je potrebne, inak by sme sa nikam neposunuli.

4 Likes

Thajský box si teda robil/robíš v Hanuman Gyme?

Nie, na strednom Slovensku odkiaľ pochádzam, keďže som hrdý cpčkar. :smiley: ale posledné mesiace tam chodím už pomenej, keďže kvôli práci som skoro stále v BA. :slight_smile:

1 Like

Lebo nechce skončiť ako ježek v kleci :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nadějí i vzorem. :slight_smile:

1 Like

Som myslel, že si zaľúbený do Charlottky :upside_down_face:

2 Likes