Nechci být zlý, ale tam je opravdu těžká volba. S velkým prijmutim nesouhlasu bych volil progresaky a to z toho prostyho důvodu, že tam není jiný vychodisko. Zaplať pán bůh, že v ČR máme stran, jak fast foodů (i když je to buď extrem levice, pravice, populismus a zbytek to zachraňuje)
A máš na to pořízenou pořádnou mašinu?
na to staci ps5
napriek tomu, ze sa stale vrtis okolo LGBT su tu aj ine temy. Schopnost ustat zmenu, respkt a politicka stabilita je IMHO dolezitejsie ako ekonomicky program. Bez mucenia tu priznam, ze ekonomicke temy ma SaS rozpracovane lepsie, bohuzial je tam absencia tej 10+ rocnej vizie. Ekonomicky je to jednoduchsie, ale kde bude SaS o 10+ rokov? Sulik odide na ranc a SaS zanikne. To vidim ako problem a preto to nie je moja volba c1.
U mna by bola najidealnejsia vlada PS + SaS. Politicka stabilita s garanciou, ze to neutecie prilis dolava. PS ublizili predcasne volby, aj ked ide uz do tretieho volebneho obdobia, este nie su tam kde by mali byt. SaS bohuzial stoji a pada na Sulikovom egu a nie je iste ci nasledujuce roky prezije v nejakech zmysluplnej forme.
KDH marginalna strana a mozu si za to sami kedze ich predvolebna tema c1 je opozicia voci registrovanym partnerstvam.
Je to smutne, ze mafianska skupina, ktora demontuje zaklady pravneho statu je pre 30% volicov lepsia alternativa. Tito ludia si neuvedomuju, ze ekonomika sa da skonsolidovat za jedno volebne obdobie, ale chobodnica v justicii a vo vykonnych zlozkach je tu uz nafurt.
Tak stačí, záleží, jestli to chce hrát s high tragetingem nebo spíš chillove, protože míření na joysticku je největší bizar v herním průmyslu
Mám docela dobrý pc, ale určitě na 2025+ koupím nový.
Jinak mám i PS5, ale moc mě nebaví.
Radši počítač.
To je chyba, musíš to vyrovnavat ve hrách
Já hry hraju.
Nebo co myslíš?
no ono to vyjde v 2025 len na ps5 a xboxy, cize mozes mat aj nasa pc ked to nespustis
tiez musim kupit psko
No, ale třeba exkluzivky na PS jsou velmi dobré, to bych na PC nehrál
Klasika od Rockstaru, nejdřív konzole a pak PC
ten biznis model im vysiel ze neskutocne u GTA V cize ja vobec prekvapeny niesom na konzolach to nespiratis, cize easy money, potom psko s nejakymi ficurkami, a dalsia generacia konzol a pokracujeme, plus stovky milionov z gta online lebo male decka chcu od rodicov ich kreditky aby si mohli nakupit domy auta atd
Není divu, že se naše politika vede od pěti k mínus třem, když v ní každý kafrá do všeho. Bez koalicí by u nás nejspíše žádná vláda nevznikla.
Vrcholná politika by neměla být o kvantitě, ale o kvalitě.
Tak ono je jednoduché vyvíjet na konzole.
Máš jeden stroj, jeden systém a víš, jak se ti to bude chovat. Na 99,9% máš jistotu.
PC verze jsou velký problém.
Proto raději sázka na jistotu a potom se věnovat pc verzím.
no tam ide o to, ze za jeden produkt dostanu minimalne trikrat tie iste peniaze, ved GTA V vyslo pred 10 rokmi a stale je v top 5 najpredavanejsich hier
ale jj mas pravdu konzole su jednoduchsie, aj ked posledne dva roky to ani s konzolovymi hrami neni bohvie co
Vrcholná politika v ČR měla jen pár jedinců, kteří stáli za to. S těma koalicema je to směšný, ten model tu je od počátku
No, ale zase u PS máš problém s TV nebo monitrem a rozlišením, když máš starší tv a nestiha, tak to není moc hezký
Já to chápu, ale i tak, třeba RDR2 byla pecka, ale radši bych to hrál hned od začátku na PC, než PS a to z jediného důvodu: ovladatelnost, kterou ve hře nutně potřebuješ
Tak ta hra je totálně nadčasová.
Po 10 letech vypadá graficky pořád perfektně.
Po X set hodinách tam nachazis porad nové věci.
Hlavně se o tu hru pořád starají a přidávají kontent.
Miluju to.