S diverzitou sme sa nikam neposunuli, povedal Hamilton pri pohľade na tímovú fotku Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

Nechci být zlý, ale tam je opravdu těžká volba. S velkým prijmutim nesouhlasu bych volil progresaky a to z toho prostyho důvodu, že tam není jiný vychodisko. Zaplať pán bůh, že v ČR máme stran, jak fast foodů (i když je to buď extrem levice, pravice, populismus a zbytek to zachraňuje)

Ok.

1 Like

A máš na to pořízenou pořádnou mašinu?

na to staci ps5

napriek tomu, ze sa stale vrtis okolo LGBT su tu aj ine temy. Schopnost ustat zmenu, respkt a politicka stabilita je IMHO dolezitejsie ako ekonomicky program. Bez mucenia tu priznam, ze ekonomicke temy ma SaS rozpracovane lepsie, bohuzial je tam absencia tej 10+ rocnej vizie. Ekonomicky je to jednoduchsie, ale kde bude SaS o 10+ rokov? Sulik odide na ranc a SaS zanikne. To vidim ako problem a preto to nie je moja volba c1.
U mna by bola najidealnejsia vlada PS + SaS. Politicka stabilita s garanciou, ze to neutecie prilis dolava. PS ublizili predcasne volby, aj ked ide uz do tretieho volebneho obdobia, este nie su tam kde by mali byt. SaS bohuzial stoji a pada na Sulikovom egu a nie je iste ci nasledujuce roky prezije v nejakech zmysluplnej forme.
KDH marginalna strana a mozu si za to sami kedze ich predvolebna tema c1 je opozicia voci registrovanym partnerstvam.
Je to smutne, ze mafianska skupina, ktora demontuje zaklady pravneho statu je pre 30% volicov lepsia alternativa. Tito ludia si neuvedomuju, ze ekonomika sa da skonsolidovat za jedno volebne obdobie, ale chobodnica v justicii a vo vykonnych zlozkach je tu uz nafurt.

1 Like

Tak stačí, záleží, jestli to chce hrát s high tragetingem nebo spíš chillove, protože míření na joysticku je největší bizar v herním průmyslu :grinning:

Mám docela dobrý pc, ale určitě na 2025+ koupím nový.
Jinak mám i PS5, ale moc mě nebaví.
Radši počítač.

1 Like

To je chyba, musíš to vyrovnavat ve hrách

Já hry hraju. :wink::slightly_smiling_face:
Nebo co myslíš?

no ono to vyjde v 2025 len na ps5 a xboxy, cize mozes mat aj nasa pc ked to nespustis :smiley:

tiez musim kupit psko

No, ale třeba exkluzivky na PS jsou velmi dobré, to bych na PC nehrál

Klasika od Rockstaru, nejdřív konzole a pak PC :grinning:

ten biznis model im vysiel ze neskutocne u GTA V cize ja vobec prekvapeny niesom :smiley: na konzolach to nespiratis, cize easy money, potom psko s nejakymi ficurkami, a dalsia generacia konzol a pokracujeme, plus stovky milionov z gta online lebo male decka chcu od rodicov ich kreditky aby si mohli nakupit domy auta atd :smiley:

Není divu, že se naše politika vede od pěti k mínus třem, když v ní každý kafrá do všeho. Bez koalicí by u nás nejspíše žádná vláda nevznikla.

Vrcholná politika by neměla být o kvantitě, ale o kvalitě.

Tak ono je jednoduché vyvíjet na konzole.
Máš jeden stroj, jeden systém a víš, jak se ti to bude chovat. Na 99,9% máš jistotu.

PC verze jsou velký problém.

Proto raději sázka na jistotu a potom se věnovat pc verzím.

no tam ide o to, ze za jeden produkt dostanu minimalne trikrat tie iste peniaze, ved GTA V vyslo pred 10 rokmi a stale je v top 5 najpredavanejsich hier

ale jj mas pravdu konzole su jednoduchsie, aj ked posledne dva roky to ani s konzolovymi hrami neni bohvie co

Vrcholná politika v ČR měla jen pár jedinců, kteří stáli za to. S těma koalicema je to směšný, ten model tu je od počátku :grinning:

No, ale zase u PS máš problém s TV nebo monitrem a rozlišením, když máš starší tv a nestiha, tak to není moc hezký

Já to chápu, ale i tak, třeba RDR2 byla pecka, ale radši bych to hrál hned od začátku na PC, než PS a to z jediného důvodu: ovladatelnost, kterou ve hře nutně potřebuješ :grinning:

Tak ta hra je totálně nadčasová.
Po 10 letech vypadá graficky pořád perfektně.
Po X set hodinách tam nachazis porad nové věci.

Hlavně se o tu hru pořád starají a přidávají kontent.

Miluju to.

2 Likes