Co se týče elektroniky tak dbam na to, abych měl všechno dobré.
tak ja hram na pc s ovladacom casto a rad, a na nove konzoly ps5 a xbox series myslim ze mozes napojit mys a klavesnicu na pohodu, aj ked mam kamosa co napr battlefield 4ku drtil na psku na ovladaci online a to co on tam predvadzal som akoze nechapal, je to podla mna len o skille, ale fps hry su velka bolest pre mna hrat s ovladacom to je pravda racingovky ale minimalne s ovladacom, lebo s klavesnicou toho moc nezajazdis
@puff naprosto suhlasim, tu hru sem tam zapnem aj dneska
pre mna co sa tyka hier bude vzdy pc superior
Jo souhlas, každému sedí něco jiného. Pro mě fps na PC, racing konzole. Ale třeba God of War na PS byla pro mě pecka
mna skazili souls hry a uz ma tie sony pribehovky nebavia, god of war, horizon zero dawn atd, spiderman napr vobec, ja potrebujem dostat zbroj, nevediet nic a ist dopredu haha ale tie hry su kvalitne, o tom ziadna
Vím, že se tenhle model drží už od převratu, ale tehdy měly strany ještě nějakou úroveň.
Třeba Sládkovci byla absolutní š■■■■■■
Už není taková chuť. Ale snažím se.
No, tak to už byla kategorie sama o sobě
Opravte mi prosím, jestli se mýlím, nebo jsem něco špatně pochopil.
- 10-15 h denně jste tady na fóru
- v mezidobí hrajete hry na různých
platformách - dalších 20+ víkendů trávíte u Tv
sledováním F1 - přestože je F1 celý váš život, na
závody nejezdíte protože na to
nemáte peníze nebo čas
Dává něco z toho alespoň náznak nějakého smyslu?
Potom co si se se Charlottkou neviděl dlouho si takovej zkleslej
- multitasking
- multitasking
- ano + multitasking
- neni to cely moj zivot a ano
Mi zlomil srdce, F1 to není
“Multitasking”, to je asi nějaké nové moderní zaklínadlo.
Něco jako jsem já měl dříve “delegování”.
Časem přijdeš na to, že jsou to jenom výmluvy a způsob jak oblbnout vlastní svědomí .
multitasking je robenie viac veci v rovnakom case a rovnako efektivne ale nejde to samozrejme vzdy a vsade, je potreba premysliet si kroky a zariadit si to tak aby to slapalo ako dobre namazany stroj, potom mas zrazu tolko casu, ze ho napr travis tu
nemozes oblbnut nieco co nemas alebo to mas potlacene
Pokud to bylo za jednu sezónu, tak se omlouvám, pokud to bylo za život, tak nudaaa
Na závody jezdím od 08, žel nemám zachovány všechny fotky a videa
To nevychází ani na jeden závod ročně…
Uznej sám, že je to neštěstí .
To i já jsem na tom násobně lépe a to mě závody vůbec nezajímají.
Co nevychází na závod ročně, když píšu, že na ně jezdím od Maďarska 08?