S diverzitou sme sa nikam neposunuli, povedal Hamilton pri pohľade na tímovú fotku Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

Co se týče elektroniky tak dbam na to, abych měl všechno dobré.

2 Likes

tak ja hram na pc s ovladacom casto a rad, a na nove konzoly ps5 a xbox series myslim ze mozes napojit mys a klavesnicu na pohodu, aj ked mam kamosa co napr battlefield 4ku drtil na psku na ovladaci online a to co on tam predvadzal som akoze nechapal, je to podla mna len o skille, ale fps hry su velka bolest pre mna hrat s ovladacom to je pravda :smiley: racingovky ale minimalne s ovladacom, lebo s klavesnicou toho moc nezajazdis

@puff naprosto suhlasim, tu hru sem tam zapnem aj dneska

pre mna co sa tyka hier bude vzdy pc superior

1 Like

Jo souhlas, každému sedí něco jiného. Pro mě fps na PC, racing konzole. Ale třeba God of War na PS byla pro mě pecka :slightly_smiling_face:

Už moc hry nehraju, ale neco jsem zahrál. :slightly_smiling_face:

2 Likes

mna skazili souls hry a uz ma tie sony pribehovky nebavia, god of war, horizon zero dawn atd, spiderman napr vobec, ja potrebujem dostat zbroj, nevediet nic a ist dopredu haha :smiley: ale tie hry su kvalitne, o tom ziadna

1 Like

1 Like

Vím, že se tenhle model drží už od převratu, ale tehdy měly strany ještě nějakou úroveň.
Třeba Sládkovci byla absolutní š■■■■■■ :rofl:

Už není taková chuť. Ale snažím se.

No, tak to už byla kategorie sama o sobě :grinning:

Opravte mi prosím, jestli se mýlím, nebo jsem něco špatně pochopil.

• 10-15 h denně jste tady na fóru
  • v mezidobí hrajete hry na různých
    platformách
  • dalších 20+ víkendů trávíte u Tv
    sledováním F1
  • přestože je F1 celý váš život, na
    závody nejezdíte protože na to
    nemáte peníze nebo čas

Dává něco z toho alespoň náznak nějakého smyslu?

4 Likes

Potom co si se se Charlottkou neviděl dlouho si takovej zkleslej :face_exhaling:

1. multitasking
  2. multitasking
  3. ano + multitasking
  4. neni to cely moj zivot a ano

Kde si byl na tom nesmyslu? Jsem navstivil víc GP, než ty dokážeš napočítat na prstech :grinning:

Mi zlomil srdce, F1 to není

“Multitasking”, to je asi nějaké nové moderní zaklínadlo.
Něco jako jsem já měl dříve “delegování”.
Časem přijdeš na to, že jsou to jenom výmluvy a způsob jak oblbnout vlastní svědomí :wink:.

multitasking je robenie viac veci v rovnakom case a rovnako efektivne :smiley: ale nejde to samozrejme vzdy a vsade, je potreba premysliet si kroky a zariadit si to tak aby to slapalo ako dobre namazany stroj, potom mas zrazu tolko casu, ze ho napr travis tu :smiley:

nemozes oblbnut nieco co nemas alebo to mas potlacene :smiley:

1 Like

Pokud to bylo za jednu sezónu, tak se omlouvám, pokud to bylo za život, tak nudaaa :roll_eyes:

Na závody jezdím od 08, žel nemám zachovány všechny fotky a videa

To nevychází ani na jeden závod ročně…
Uznej sám, že je to neštěstí :thinking:.
To i já jsem na tom násobně lépe a to mě závody vůbec nezajímají.

Co nevychází na závod ročně, když píšu, že na ně jezdím od Maďarska 08?