Russella teší, ako zjednal Wolffa: Mohol byť aj oveľa tvrdší | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes pred Veľkou cenou USA konečne potvrdil jazdeckú dvojicu na nasledujúcu sezónu. Trvalo to niekoľko mesiacov, hoci Toto Wolff ubezpečoval, že posledné nedoriešené body kontraktu sú skôr formalitou. Russell svojím širokým úsmevom v Austine naznačil, že to bolo skutočne tak a Wolff pristúpil na väčšinu jeho požiadaviek.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/216303/russella-tesi-ako-zjednal-wolffa-mohol-byt-aj-ovela-tvrdsi

Slizkejšieho, podlejšieho a samoľúbejšieho pyčusa si v F1 nepamätám. :sweat_smile:

1 Like

Nepopisuj sam sebe tady na foru.

2 Likes

Brainlesssheep opäť dokázal, že je brainless.

Ja som podľa teba v F1, či nevieš ani vetu dočítať? Alebo už si sa našlahal keďže je piatok?

2 Likes

No ještě že tam nejsi, to by byla katastrofa.

1 Like

Ja poznám. Napríklad Verstappen alebo Lawson.
Alebo aj teba. Ty si všade bol, všetko vieš, máš najlepšiu prácu a hromadu peňazí. :eggplant:

4 Likes

Vlcko chcel maxa a zostal mu zial len Geoge :slightly_frowning_face:

Najlepšiu prácu nemám, to by som musel byť v tej F1.

Hromada peňaží je relatívna, pre každého je to iná suma.

Všade som nebol a všetko neviem, ale o F1 toho viem celkom dosť.

V podstate si klamal asi v každom slove svojho príspevku.

A preto Džordž musí teraz všetkých presviedčať aký je šťastný a ako Wolffa ošklbal, aby tomu verili, lebo tomu ani on sám neverí. :smiley:

Ale aspoň peniaze dostal dobré a zaslúžené, no ten viacročný kontrakt som zvedavý či je naozaj viacročný alebo 1r + opcia.

Človek by ho aj chcel mať rád aj by mu fandil, potom spraví toto.

7 Likes

Co ine mu zostava ked vie ze vlcko by radsej maxa.takto je aspon George šťastny ze zostal v mercedese :grinning:

1 Like

Pro něj se stává pravdou to, co nám sem napíše, smutný je, když musí lhát i o tom, že byl na GP Rakouska. :smiley:

1 Like

nedal fotky tak automaticky klame :frowning:

2 Likes

Já Josovi věřím. Sice to je takový fairytale teller, ale klidně mohl na F1 být.
To zase není nic nedosažitelného. :smiley:

1 Like

Veru tak. Čím sa nechváliš, to si nezažil. Tak to vníma partia zelených pyčusov, lebo pre nich je zážitok aj obed v reštaurácii a vždy si ho zavesia na net, a potom plačú keď niekto nájde ich verejné fotky. :clown_face:

V Rakúsku som nikdy nebol, hoci viem snáď celý sprievodný program z posledných sezón.

Ale ako sa vtieral a žebral o tie fotky a keď som ich sem nedal, tak v sekunde otočka o 180 stupňov o prašivý potkan. :rat:y

Pritom návšteva F1 v Európe stojí pár stoviek. Pre nich je to asi nejaký luxus, keď iných obviňujú z toho, že si to musia vymýšľať.

Podľa seba súdia iných.

Žebral o fotky.:laughing: Ty chudáku ulhanej. :grinning:

1 Like

Neboj my ti věříme, ale nemusíš hned nadávat. Nebylo těch nadávek už dost?
Ale fotku jsi mohl poslat, aby Spine záviděl ještě víc.

1 Like

Mohl no, ale jako vždy nikdy nic, jen machrovat. :grinning:

1 Like

Deň čo deň tu píšeš sra.čky na mňa a keď som zrazu napísal, že som v Rakúsku, tak si tu nevypytoval fotky ako malý? :sweat_smile:

2 Likes

HAAS doma útočí…

1 Like