Russella teší, ako zjednal Wolffa: Mohol byť aj oveľa tvrdší | Magazín F1 - F1online.sk

Normálně jsem se zeptal, ale přiznávám že sem věděl že opět jen lžeš, takže sem nic nečekal no😀

1 Like

Nebolo. Títo dvaja zelení odpadi si nič iné nezaslúžia ako nadávky. Tie ich vystihujú najviac.

Na čo by som posielal fotky niekomu, kto ma tu hejtuje dennodenne? :sweat_smile:

Čo je na tom k závideniu, keď do Rakúska vie ísť každý za pár stoviek. General admission tam stojí tuším okolo 150€ (keď som bol prvýkrát tak som bol na GA, vtedy stál ešte 100-120€ na celý víkend tuším) a vedia si ho dovoliť aj socky ako Honzi s brainlessom bez toho, aby im to platili rodičia.

Tak stále nechápem, že čo by mal niekto na tom závidieť? :sweat_smile:

Alebo ten lúzer nemá ani tých pár stoviek?

To neni o zavisti ale podivení jak máš potřebu o všem lhát. :grinning:

1 Like

Napríklad o čom klamem? :sweat_smile:

O návšteve VC Rakúska za pár stoviek?

Pekný obraz tvojho rozmýšľania, že keď ti niekto nepošle fotky, lebo si proste potkan, tak si to automaticky vymýšľa.

Takto rozmýšľaš ty, nie ja.

Ano, takový socce jako jsi ty nevěřím ani slovo.

1 Like

To je ale tvoj problém potkaník, že neveríš tomu, že niekto sa môže mať dobre. :sweat_smile:

Mne je úplne jedno čomu ty veríš.

Ale musím říct že nejvtipnější bylo jak si tu popisoval co se tam děje. :grinning:

1 Like

@Jos_Is_Back ty jsi byl v Rakousku? Ja tam byl v 23. Kdy jsi tam byl?

Mimochodem Rakousko rozhodne neni navsteva za par stovek. Neskutecne drahe. :grin:

Nac plytvat slovy, dokonale :joy:

Rakousko ty sektory nejak h - k vidis 60 % okruhu, slusny program, relativne prumerne ceny. Madari se letos zblaznili, Silverstone bude v Evrope asi nejnakladnejsi. Za me nejlepsi italsky GP a jasne Monaco. Mordor v ulicich, atmosfera, vecer courani po trati.

2 Likes

Od 2020 s výnimkou 2021. :slight_smile:

Čo je tam drahé? Mne tam prídu ceny úplne v pohode.

Keď som tam bol prvýkrát som bol milo prekvapený, že tie ceny sú ako na podpriemerných slovenských festivaloch.

Lístok na GA vtedy bol cca 100-120e, teraz je to tuším okolo 150e na celý víkend (najlepšie tribúny sa hýbu od 300 do 600e).

Ubytko neviem ako v kempoch, ale normálne do hodinky od okruhu od 50e na osobu na noc (čiže 100e na víkend).

Pitná voda tam je k dispozícii a gastro sú bežné ceny ako na spomínaných festivaloch alebo v Bratislave. 10-15e jedlo a nealko/pivo tuším okolo 5-7e.

Do 400-500e to človek v general admission vie zmestiť aj s cestou ak tam nevypije 10 pív za deň (čo v takom teple samozrejme nie je problém). :sweat_smile:

Víkend v Tatrách ma vyjde viac ako F1 v Rakúsku.

(na Slovensku síce máme slovenské platy, ale ceny sú tu už rakúske) :joy:

1 Like

Na trave jsem nesedel. Takze lupen cca 300 EUR . Misto pro dva stany v kampu cca 500 EUR od ctvrtka. Pivo a jidlo bylo OK ( asi jako na Slovensku a to u vas ve srovnani s nami bylo v te dobe draho. Uz vas dohanime :grin:).

Presne v Tatrach jsem byl za covidu (mate je nadherne, byl jsem nadsen) a potvrzuji. :grin:

Takze tak nejak. Nevim jak je to ted v Madarsku, ale uvidime. Mozna pristi rok neco dame. Snad Barcelonu.

No tak, mozna jsme se i potkali. :grin:

1 Like