Russell žiari spokojnosťou: Bol to jeden z mojich najlepších víkendov | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď si George Russell pred štartom pretekov robil zálusk na prvé miesto Oscara Piastriho, napokon bol spokojný aj s pódiovou treťou priečkou. Podľa svojho hodnotenia predsa podal svoj najlepší výkon, aj keď nestačil na dominujúce McLareny.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192098/russell-ziari-spokojnostou-bol-to-jeden-z-mojich-najlepsich-vikendov

Letos jezdí jak bůh. Zatím nejlepší pilot na startu sezóny.

2 Likes

Tento anglický zakerak a nýmand,ani nevie ako sa dostal na bedňu,ba dokonca typujem ani nevie ako sa do číny dostal,je neschopný sám niečo vybojovať,zbiera iba omrvinky po neschopnosti ostatnych

1 Like

Ze je nymand, povedal komentujúci na nete, čo v živote nešiel rýchlejšie ako po diaľnici…asi pôjde plakať do vankúša.

Ja by som chcela byť nimand v top 3 na svete za 18 mega ročne …v čomkoľvek.

Myslím si, že ako milionár z jeho ksichtom sa teraz rozhodne psychicky zrútil…dal si ho dole.

A do Číny sa dostal súkromným lietadlom, na zaplatenie ktorého zarobil tým, že nič nerobí a nevie …na čo si zarobil ty svojou šikovnosťou? Alebo čo si dokázal v svojom obore ?Keď si teda etalon spoločnosti, na rozdiel od nymanda ?

Ale po tomto tvojom výleve bude po 2 pódiách a top štarte sezóny v kariére určite v depresii. Normálne v Tom svojom miliónovom byte v Monaku do ktorého sa odvezie tým Mercedesom bude teraz 2 týždne absolútne zúfalý a jeho pekná priateľka ho bude musieť utešovať, lebo ho mawerick na nete urazil.

Toto už je komplex nič iné takýto bezobsažný komentár.

Ale aby to malo aj nejakú výpovednú hodnotu tak sa spolu niečo naučíme:
To ako sa dostal do Číny volá let, to je také vo vzduchu. No a to ako sa dostal na pódium schopnosti, sú ľudia čo majú na niečo talent :kissing_heart:

Zatiaľ oceňujem jeho konzistentnosť. Naše auto určite nie je TOP, ale je zatiaľ spoľahlivé a George našiel štýl jazdy, aby z toho pravidelne dosahoval dobré výsledky. Kimi mi príde prudší, dravší a miestami zbŕklejší, ten maximum s týmto autom má ešte len pred sebou. Zatiaľ veľmi príjemné tento rok.

PS: minulé ročníky mi George s niektorými svojimi vyjadreniami liezol na nervy. Tento rok buď dozrel, alebo som mu prišiel na chuť. Good job :+1:

2 Likes

Těch bohů už je tam nějak hodně :smile:

1 Like

A kdo jiný? Max? Ten je z jiné galaxie.

Prošel hvězdnou bránou? :open_mouth:

1 Like

Nechapem, ako moze byt spokojny, ved je v F1 len na to, aby vyhraval. :smiley:

2 Likes

Co mas na mysli pod tym “z jeho ksichtom?”

No neviem skús hádať !

Žeby to bol tiež dôvod istého komplexu pár jedincov ?

Byť šikovný a ešte aj vyzera je ťažké v tomto svete. Charles má ten istý problém na internete medzi mužmi.

Väčšina eg nedáva ani jedno nie to ešte 2.

A ja zase nechápem ako môžeš zo seba každý jeden článok toto urobiť 100x opakovaným “vtipom”

Ignorujúc fakty samozrejme …

Ak pôjdem na Škode Fabia 1.2, po diaľnici a potiahne tak, že nebudem brzdiť premávku budem s ňou spokojná

Ak tak pôjdem na AMG tie kritériá na kvalitu jazdy budú asi iné nie ?

Alebo ak pôjdem v F1 na Williamse asi je úspech iné ako v Mercrdese a ten zase iné ako v najrýchlejšom aute.

Ozaj také náročné pochopiť ?

Kimi je od prírody prudší a dravejši, taký ten typ čo omnoho viac koná na základe pocitu, to je niečo čo vieme ako fakt. To ho robí výnimočným talentom, to prirodzené čo v ňom je.

George bol vždy aj intuitívny ale aj veľmi analytický až vypočítavý.
Niečo typologicky ako rozdiel Hamilton- Vettel = absolútne iné kvality prevládajú.

Ale mačká z toho ozaj čo to ide…ozaj momentálne je bez chýb ( klop klop klop na drevo) a na limite toho, čo sa v Tom aute dá nájsť …stačilo aby sa stalo aspoň predvidatelne a táto jeho kvalita začala byť evidentná.

A aj vidieť že je direktivnejsi, priamejsi aj voči timu, že rozdáva pokyny, že si pýta čo chce, jasne definuje čo majú robiť. Aj vysielačky sa trošku zmenili. Tú úlohu prebral a prospelo mu, že trošku vystúpil z tieňa LH. Začal sa ako líder cítiť komfortne, viac si v tej pozícii verí.

A čo sa týka vyjadrení myslím, že skôr B hoci trošku viac v poslednej dobe púšťa uzdu svojmu humoru a osobnosti ktorá často bola vidieť skôr v neformálnych rozhovoroch, ktoré väčšina fans nepozerá,… Teraz pôsobí fakt uvoľnenejšie, vidieť že sa cíti dobre. Stále je to typický Brit a stále je to George, ale menej zviazaný.

A aj Kimi zmenil absolútne dynamiku tohto tímu…je tam úplne iná energia.

Mňa to veľmi teší …čo momentálne vidím v autách aj mimo. Baví ma znova fandiť a užívať si preteky, čo už posledné mesiace nebolo. A mám dojem že tím má tú istú energiu z nich.

Z Russellových výkonov mám radosť. Je to taký môj “čierny kôň” odkedy vstúpil do F1.

Prajem mu tento rok viac víťazstiev, než získal pominulé roky. Respektíve, nech má príležitosť o ne vôbec bojovať. Doterajší vývoj jeho kariéry totiž naznačuje, že je možno na správnom mieste, ale v zlom čase.

Rád by som si ho v budúcnosti pozrel v priamom majstrovskom súboji s Verstappenom. Pretože Russell je presne ten typ súpera, ktorý by sa Maxovi dostal pod kožu. To je niečo čo Lando nedokáže. Už minulú sezónu to bolo vidieť.

1 Like

Aj mudry je, aj pekny. Uplne ako Ivan z Mrazika.

3 Likes

Russell povedal, ze chce iba vyhravat, nie ja.

2 Likes

Drzi pozice a sbira body, v pohode ale ja chci show.

To je trosku subjektivna vec, ako vyzera. Za mna ma tvar ako zenska, keby ma dlhsie vlasy tak si clovek povie, ze je to plocha pipka :rofl:

No je ale pár ľuďom to asi dosť vadí

Russell po odchode hamiltona působí mnohem klidneji a stejně tak celej mercedes. Naopak ferrari začínají blaznit. Je vidět, kdo za to všechno může.