Kimi je od prírody prudší a dravejši, taký ten typ čo omnoho viac koná na základe pocitu, to je niečo čo vieme ako fakt. To ho robí výnimočným talentom, to prirodzené čo v ňom je.
George bol vždy aj intuitívny ale aj veľmi analytický až vypočítavý.
Niečo typologicky ako rozdiel Hamilton- Vettel = absolútne iné kvality prevládajú.
Ale mačká z toho ozaj čo to ide…ozaj momentálne je bez chýb ( klop klop klop na drevo) a na limite toho, čo sa v Tom aute dá nájsť …stačilo aby sa stalo aspoň predvidatelne a táto jeho kvalita začala byť evidentná.
A aj vidieť že je direktivnejsi, priamejsi aj voči timu, že rozdáva pokyny, že si pýta čo chce, jasne definuje čo majú robiť. Aj vysielačky sa trošku zmenili. Tú úlohu prebral a prospelo mu, že trošku vystúpil z tieňa LH. Začal sa ako líder cítiť komfortne, viac si v tej pozícii verí.
A čo sa týka vyjadrení myslím, že skôr B hoci trošku viac v poslednej dobe púšťa uzdu svojmu humoru a osobnosti ktorá často bola vidieť skôr v neformálnych rozhovoroch, ktoré väčšina fans nepozerá,… Teraz pôsobí fakt uvoľnenejšie, vidieť že sa cíti dobre. Stále je to typický Brit a stále je to George, ale menej zviazaný.
A aj Kimi zmenil absolútne dynamiku tohto tímu…je tam úplne iná energia.
Mňa to veľmi teší …čo momentálne vidím v autách aj mimo. Baví ma znova fandiť a užívať si preteky, čo už posledné mesiace nebolo. A mám dojem že tím má tú istú energiu z nich.