Russell žiari spokojnosťou: Bol to jeden z mojich najlepších víkendov | Magazín F1 - F1online.sk

Ale thajská pipka. :sweat_smile:

1 Like

Ja by som chcela vidieť vaše fotky, krásavcov

Ani varit neumis.

1 Like

O čom točíš momentálne ?

Cesky nerozumis?

Ja tu ale o sebe alebo o niekom nevypisujem, aky je pekny. Navyse to s F1 nic nema.

A opakujem znova, ide o subjektivnu vec. Jedna si na mna povie ze ujde, druha ze by ani bicykel o mna neoprela. Ja som s tym ale v pohode, ty mas problem s tym, ze mam(e) Russela za babsky ksicht. Skratka sa musi pacit kazdemu :grin:

2 Likes

Nie len urážlivé komenty tohto druhu pôsobia dosť zakomplexovane

Mne sa tiež X pilotov nepáči, ale nekomentujem ich vzhľad

Takisto ako ja nič nepoviem, keď tu raz za čas sa polovica fóra rozplýva nad Charlesovou priateľkou alebo kohokoľvek iného a tiež he to subjektívne

Ale nekomentujem to, lebo sa k tomu neviem vyjadriť

Takže pozitívne sa Russellov výzor môže hodnotiť, ale negatívne už nie?

2 Likes

Ja ako žena k tomu asi mám čo povedať

A ako uvádzam ja nekomentujem vaše záchvaty nad priateľkami pilotov lebo čo o Tom viem?

Navyše pozitívne ho komentujem ja ale len v rámci iného kontextu

Následne prišla spŕška urážok a ok mne sa nepáči je ok

Ale zase raz si neprekvapil a primitívna zložka ostala a

Ide o formu nie obsah

1. Chlap nemoze vyjadrit svoj nazor na chlapa a zena na zenu?
  2. Opakujem otazku, hodnotit sa moze len pozitivne?

Moja zena tiez povedala na Russella, ze do tvare vyzera ako transka (Norris zas ako pokemon a Verstappen ako Sid z Doby ladovej). To uz je v pohode, ked to povie zena? Ci to nie je v pohode, lebo je to negativne?

2 Likes

Neviem ja ľudí takto neoznačujem

Opat sa pytam - nazor sa moze vyjadrit len ked je pozitivny?

Ty si tu snad ten najvacsi pokrytec, dokonca predbiehas aj Honziho. Toto napisat po tom, co si Maxa oznacila za rozvracaca rodiny, tak to je extrem. Si nevidis na koniec vlastneho nosa.

1 Like

Pri obhajobe Russellovho vyzoru sa tu ides roztrhnut, no kto sa zastal prasata bradavicnateho, ked ho na socialnych sietiach hromadne prirovnavali k Ficovi?

4 Likes

Ak by v budúcnosti nastala situácia, že Ťa George ako svoju vášnivú fanúšičku požiada o ruku, povedala by si mu áno?