Russell vidí vo Verstappenovej kritike veľkú iróniu: Jazdci boli Maxom roky šikanovaní | Magazín F1 - F1online.sk

Jsem v soku z te rychlosti prevleceni kabatu, to je svetovy rekord :rofl:

Jsou ty ponožky s katalyzátorem, aby zabránily zamoření okolního prostředí?

Neříkej, že máš tak velké nohy. :foot:

2 Likes

Nevim, jen to ze je pilot nosi do kokpitu, po slozeni se do nich da ukryt skladaci sroubovaci tyc.

2 Likes

To jsou antisex ponožky. :smiley:

1 Like

Na ctrnactky dostal chut, neni to nezakonny?

Konečně ponožky s dalším využitím. :grin:

Ponozky nelegalniho typu.

Pouze pro Afričany? :grin:

Mít 14 prstů ještě není zakázané. :slightly_smiling_face:

Nahodou, znacej o tobe ze jses jednicka.

Jsou to14ti palcove ponozky.

V jakých palcích? Ty se často mění podle národnosti.

Verstapen len steka na vsetkych okolo aby dostal specialne jednanie, podobne ako pindanie na rozhodcu vo futbale. V oboch pripadoch je to ubohe.

1 Like

Budou to britske palce.

Takže 2,54. Někde mám knížečku o mírách, váhách, nebo objemech a nestačil jsem se divit jak jsou pestré rozdíly mezi jednotlivými státy.

1 Like

image

Čtrnáctky a už je na nich zelená plíseň. Brrr. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Je videt, ze vis kulove :sunglasses: Ja kdyz skoncil Kimi automaticky presel na ALo… ( vekova hranice me blizka :grinning:) Dokonce jsem Maxe skoro nenavidel jako ty… hlavne kdyz mi boural do Kimiho … ale ted pri te prehlidce mladi a pozerstvi prijde Max po Alovi jediny takovy , hmm primy .

Kdyby si jen tusil jak jsem obrecel, kdyz Alo minuly rok nevyhral v Monacu :sneezing_face:

Ja nemuzu za to ,ze tady na foru se to rozdelilo na bud na skupinu Max je buh a Alo je kkt nebo obracene… :grin:

Proto se tesim na pristi rok, bude vic novych jmen… Ham s Lec v jednom tymu … RBR bude slabej … toak uz snad doufam, ze se ty debaty tady vice rozmelni na vice " pribehu" nez Max ci Antimax … :love_you_gesture:

Jj… zelena … ta mi jde k pleti :stuck_out_tongue: