A hlavne sa tvári aký je Lando jeho kamarát ale on nie je two faced
Nepochybujem o tom
Ale spravil on sa totiž tvári že Lando je kamos ! A potom mu ublíži v boji o nič !
Russell? Kde bol tvrdy Russell? Mas na mysli vtedy, ked ho Verstappen bez problemov predbehol na starte?
Nie u tých komisárov napríklad
A zase pozri sa na reálne tempo Mercedesu a RB v tých pretekoch !
Takze tento argument je čistý dríst
Asi ako že Lewis mohol mať ■■■■■■■■■ drísty na Verstapena lebo keď bol verstapen v nahovno RB tak ho obehol
Argument 3rocneho decká ako celé vyjadrenia Maxa k tejto veci z
Demotivovaneho lujza by si natrel skoro každý. Džordžo ti má ťažké, wolff dáva celkom jasne najavo, ze Džordžo je len ten druhý
Málo, jediný koho to tu vzrušuje si ty a na to aký ja Maxo zlosyn podľa teba tak sa správaš celkom pododne ako Maxo. Ale chápem, musí to byť ťažké pre teba, Džordžo dostáva náklad od Maxa, aj tu
Nuž to by som aj ja chcela vedieť
Tak k cele kauze jen jedno. Jsem moc zvedavej, jestli George tuhle bitku s Maxem ustoji. Pokud ano, pak jsem ochoten pripustit, ze George ma potencial na mistra sveta.
Cela kauza neni zadna kauza. Max dostal pentli ze nic, v kontextu napriklad Alonsove pentle, doslova za nic.
Max to zbytecne komentovel osobne a George v tom pokracuje. Nelibi se mi ani jedno, ale fakticky to neni nic co by me vlastne jakkoliv zasadne iritovalo.
Ale cele je to jedno. George to ustat musi, Max ne. To je cely point. A pokud Max pujde do Mercedesu, tak asi jedna z podminek bude, ze George musi vypadnout. Inu mohlo by to prinutit Maxe pokracovat a zmenit dres.
F1 je zajimavejsi a zajimavejsi. To bude pristi rok sezonka.
Samozrejme ze bol. Ved sa bal, ze ho prevrati na hlavu presne tak, ako prevratil Barbie.
No tak to neumíš číst chlapče. Jen řekl že Džordžík nemá dvě tváře. A Alonso je pěknej sviňák co na trati nikomu nic nedaruje.
Ne, celé to dokládá Maxovu labilitu. Kdyby Russella záměrně sundal, tak už mu můžeš odberat licenci. Max vyletěl několikrát, Ocona i fyzicky napadl, i když intenzita nebyla nějak velká, vážně nechápu co se tu snažíš vytvořit
Čiže Max povedal po závode novinárom a prípadne Landovi, že nechcel aby dostal trest? Jedine vtedy by to dávalo zmysel.
Tak uz vis jaka je ta tvoje modra modla spina?
Ale no tak… dokazes to i lip
Neni potreba osobni roviny … je to jen sport , anonymni svet … ne? Na druhou stranu, jestli ti pomuze nadavani na nekoho ve virtualnim svete ulevit ze stresu v realnem zivote tak s chuti do toho.
Jeden “hejt od srdce” lepsi nez deset doktoru
Jakou osobni rovinu mas na mysli, jses snad Verstappen?
Promin nebudu se bavit o spine.
Ja nenarazel na me. Me neznas … jen nejaky acronym Warakar …
Spis me prijde tvuj toxicky “vztah” s Maxem vice nez osobni, clovek si az rika co ti provedl .
Jen, aby ti pak nebylo smutno az prestane jezdit
Tak vidis jakej je to hnusak, co na tom furt nechapes, zacinas bejt divnej…
Hele, jsou Vanoce, abych na tebe nepusobil tak negativne, i kdyz s pilotem vozu c.1 to jinak nekde, prijmi tip na vanocni darek…
Papa, musim jit, chce se mi smat.
Zklamu te … ale ja ( ac budes asi uplne v soku ) fandim Alo
Takze sup sup … najdi ponozky s AM a cislo 14