Jestli máš Astona, tak se nedivím.
A pak se vse usije v Cine a my cumime jak tatari, ze cislo velikost 45 ci Xl u jedne znacky je uplne jine nez 45 ci XL u dalsi
Neopísateľne trápne…alebo inak povedané, CRINGE.
Za to můžou obchodníci.
To už se stalo i v McLarenu, že něco poslali do jejích vozu v INDY v anglických mírách. Alonso by mohl vyprávět.
Nesúhlasím so všetkým čo napíše, ale čo napísal teraz zle? Hamiltonov nátlak na FIA a ostatných, aby podporili tú šaškáreň podľa teba nebol?
Alebo nebodaj George The Breathless nebol podľa teba zločinec?
Treba skúsiť aj Red Bull Ring. Atmosféra tiež super.
Čiže by z toho vznikol nesympatický falošný Max bez fanúšikov.
To naozaj veríš tomu že Lewis Hamilton podporuje rasizmus ? Svet nie je čiernobiely ak nejaký ■■■■■■■ spácha niečo zle neznamená to že všetci černosi sú zlí. Ak spácha biely niečo zlé, tiež to neznamená, že sú takí všetci.
Lewis Hamilton sa snaží pomáhať svojimi charitatívnymi aktivitami ľuďom ktorý nemali ideálny štart do života. Mission44 sa zameriava na deti z chudobných pomerov. Snaží sa dať nádej tým ktorý boli od začiatku odsúdení na to že život dobrý nebude. To je posolstvo jeho aktivít.
A vy spravíte to, že nájdete malú škvrnu na niečom čo je spojené s tým čo on podporuje, odignorujete celu message a spravíte z neho rasistu. Pritom nemusí človek vedieť ani čítať medzi riadkami aby pochopil na čo sa cely život snaží poukázať.
Jasné, nezachráni cely svet ale s tým dosahom na svet ktorý ma robí aspoň to čo vie a to v F1 robí málokto. A ako som spomínal prevažná časť jeho aktivít je o deťoch a o ich štarte do zivota. Ale okej kľudne ho volajme rasista keď chceš.
Je veľmi jednoduché kritizovať ľudí čo niečo robia že to robia zle to je ta jednoduchšia pozícia, zvládne ju takmer kazdy. Potom je tu ešte ta druha že strana že ideš niečo robiť a musíš sa pripraviť na to že ti nebude kazdy priať.
Lewis inspiruje milióny lidí, aby věřili ve své sny. Těm, kteří neměli v životě štěstí, tak se snaží pomáhat různými projekty. Jsou to projekty pro všechny lidi, všech barev, všech vyznání. I kdyby pomohl jedinému člověku si splnit sny, tak to stálo za to. Dokazuje nám, že skutečná velikost nespočívá jen v počtu vítězství, ale také v tom, že se snaží zanechat svět lepším místem než byl včera.
Navíc nechápu proč to lidem tolik vadí. Jsou to jeho peníze, jeho volný čas. Nedělá nic špatného ba naopak to je skvělé. Prostě úspěch je u nás nejvyšší forma provinění a nic to nezmění.
Diky za doplnenie, to som aj zabudol spomenúť Mission44 neselektuje podporuje deti akejkoľvek farby pleti.
Za cely čas čo ho sledujem som ho nevidel riešiť veci agresívne ani šíriť nenávisť alebo vyzývať k násiliu. A aj keď to tu bude prekrúcať ktokoľvek, realitu a jeho odkaz to nezmení.
Myslím že v tomto videu je skrytý odkaz toho kto je a o čo mu cely čas ide:
Tohle video jsem dnes viděl asi 15x. Měl jsem knedlík v krku a celý den mě z toho bolí hlava.
V 56s je moment, kde největší nespravedlnost, kterou jsem v životě ve sportu viděl, zvládl s naprostým respektem a grácií. Velmi silný moment.
Hmm to mame tak dnes všetci jeho true fans
To, ako to zvládol obdivujú po celom svete. Verstapen už niekoľko krát dokázal, že sa nevie zmieriť ani s bežnými vecami. Nie to ešte s niečím, čo by bolo proti nemu a ohýbaním, či menením pravidiel.
Keď mal prvú technickú poruchu po 2rokoch, skoro sa rozreval.
Keď mu Russell nedal možnosť vopchať sa v prvej zákrute vedľa neho, hneď mal plnú hubu toho, že závody sa v prvej zákrute nevyhrávajú. Že mu nenechal miesto
Raz príde čas, keď sa bude musieť pasovať so slabším monopostom a bude musiwť bojovať aj o miesta za pódiom. To bude zase kolízií…
MadMax bude s5
### PUFF Püsiliige
Vybrzdil George v Q, a ještě nedodržel deltu.
2 prohřešky proti pravidlům a dostal pouze 1 místo penalizaci.
A ještě se cítí ublížený.
Milý Puffe, hezky si hraješ s obsahovýn významem slovíček. Pokud se nepletu, “jet pomalu” a “vybrzdit” není jedno a totéž. Nemyslíš?
Ahoj ako sa tešíš na Sainza vo Williamse?
Red Bull Ring je senzacny, tam som mal to stastie uz niekolkokrat ho zazit nazivo.
Ja tiež.
Pekný okruh s výhľadom na väčšinu trate, krásne prostredie, úžasná atmosféra a nabitý sprievodný program.
Hungáč má taky dobrou atmošku
Ano, aj tam som bol, rok 2008 bol moj prvy vikend, ktory som videl nazivo. Krasne spomienky.
To je dobrá náhoda, já tam byl 08 taky, a taky to byl můj první F1 víkend naživo