Russell vidí vo Verstappenovej kritike veľkú iróniu: Jazdci boli Maxom roky šikanovaní | Magazín F1 - F1online.sk

Bol si aj na tribune Gold 2? :grin:

To jsem byl v sobotu, v neděli na Super Goldu, přesně naproti konci boxů, kde to odstavil Massa :grinning:

1 Like

Super gold bol v ten vikend jednoznacne dobra volba, bolo strasne teplo.

V rade predo mnou vtedy sedela skupina nemeckych fanusikov, celi obleceni v cervenom a v trickach s napisom “Ich bin Deutscher, aber kein Mercedes Fan” (v tom case tym estre mysleli McLaren :wink:). Ked to Massa odstavil na cielovej rovinke, tak to niesli velmi tazko. :sweat_smile:

1 Like

A prečo by neustál ? Čo je Max super človek ? Alebo niečo viac ?
.■■■■■ len sa tak všetci doteraz tvárili

Misto ve vezeni a v pekle ma mit hlavne ten zlocinec, kvuli kterymu ten tvuj vypatlanej pilot klekal a nutil to delat ostatni. Tam se krasne ukazalo, co jsou ti piloti zac. Pokud si vzpominam, jen Max, Leclerc, Kimi a Kvyat nepoklekli a to jsou ti nejvetsi frajeri. Nikomu jinymu, kdo v ty dobe jezdil a pokleknul jako pes, fandit nebudu. Pokud tobe prijde takovy chovani normalni, mas nejakou nemoc a nemels bys mit pristup na internet. A ano, plany vyhrozovani je lepsi nez plivnuti do ksichtu vsem obeti toho nasilnickyho prasete, kterymu lidi, ktery by meli byt vzory pro decka, vzdavaji poctu. Dovedes si predstavit, co kdyby se nahodou na ten zavod, kde ti sasci pokleli, divala jedna z obeti toho zm*da? Vy libtardi fakt nejste normalni.

Stale si mi nedodal clanok kde pisu ze niekto niekoho nutil poklaknut. Tvoje vymyslené rozprávky su na smiech.
Tvoje spravanie agresora je kusok od nasilnych cinov.

1 Like

Ak tu su fanusici Russela tak prosim vysvetlite mi ako mozem mat toho cloveka rad. Ja som aj v podstate rad, ze namyslenemu Maxikovi niekto aj nieco povie ale proste ten rouhovor cele zle. Ako tam rozpraval a snazil sa tam dat emociu proste ten clovek je tak zly herec.
Ved to je fakt Problem snim cely rozhovor pozriet.
A ja som na 100% presvedceny ze dalsi rok bude v Medure neviditelna dvojka a iba s polovicky takou podporou ako dostane Antoneli.

Ak to mala byť provokácia, tak slabá a o to trápnejšia. Je mi jedno kde jazdí, fandiť mu budem.

Ty sa hlavne priprav na 2 situácie.
Situácia numero uno: Hamilton chytí druhý dych a zajazdí to monacké nemehlo, tak aby si bol pripravený s výhovorkami.

Situácia numero due: Monačan porazí na body Hamiltona, ALE to nie preto lebo by bol taký lumen, ale preto lebo Hamilton je na sklonku kariéri/nie je najmladší/nechytil druhý dych/…
Poraziť trápiaceho sa Vettela ANNO nebolo nič tažké. Pri predstave párovania Verstappena a Monačana v jednom tíme, klavirista sere tvárnice a potí krv, kým ho budúci otec zajazdieva s prehľadom a prstami v riti.

vies to aj lepsie, nudny diss na Leclerca to je

4 Likes

Docela slabota, minule si bol lepšie. Dávam hodnotenie tak 4/10. Zlepši sa

1 Like

@Hedgehog @Nordotor Dávam Vám páčik za snahu.

3 Likes