Russell vidí vo Verstappenovej kritike veľkú iróniu: Jazdci boli Maxom roky šikanovaní | Magazín F1 - F1online.sk

Tvoja úroveň zmysluplnych príspevkov či odpovedí prudko klesla. A to už bola na úrovni nečitatelné. Teraz sa ukazuješ ako podporovateľ extremistov a aktivistov schvalujúcich agresiu.

1 Like

Velka skoda, ta atmosfera na tom okruhu bola vynimocna, vyrovnat sa jej vedel jedine Monza. Trochu som dufal, ze sa mi tam raz podari dostat nazivo. Tak uz vela prilezitosti nezostalo. :smiling_face_with_tear:

No sú ešte 2 roky, tak držím silno palce nech sa ti to ešte podarí. :slight_smile:

1 Like

Jj, takže až ti bude někdo vyhrožovat zabitím, tak to budeš brát vážně jen, když tě zabije?:roll_eyes:

1 Like

Maximus Biggus Dickus je obyčajný rozmaznaní hulvát.:face_vomiting:

1 Like

Russell to evidentne bral velmi vazne, ked s tym za nikym nesiel a normalne nastupil na start. Z nejakeho dovodu to vytiahol az potom, ked ho Verstappen vyzliekol do naha a vsetkym ukazal, aky je to pokrytec.

6 Likes

Ty tiez veris kazdej sr4cke co russell vypusti z otvoru

6 Likes

“Ale ked Russell lobuje za penalizciu - ktora bola zasluzena pretoze Verstappen porusil deltu a obmedzil Russella”

Crofty tvrdí (Brit), že penalizácia bola historická a nepamätá si, že by sa za niečo také trestalo v cooldown kole a taktiež spomína, že by to mohol byť precedens do budúcna rovnako ako Alonso. Ale ty tu s istotou ideš tvrdiť, že penalizácia bola zaslúžená.

youtu.be/UlChq-VKxdM?si=hDEoVCkwkdMQAVjL&t=4

6 Likes

Takže měl jít za FIA a říct, že mu tohle Max řekl? A co by bylo jako důsledkem?

1 Like

Verstapen búra, vytláča, blokuje, strká do súperov a fanúšikovia tlieskajú.
Prišla jedna penalizácia, keď je už o titule rozhodnuté a zrazu sa tu rieši zase Russell a čo on povedal komisárom :rofl::rofl::rofl:
Verstapen raz vypadne po súboji s Hamiltonom, čo je hlavne jeho vina a zase sa špiní na Hamiltona.
Landa pošle mimo trať a zase riešia Norrisa :rofl:
Verstapenovi fanúšikovia sa krásne prejavujú, praví F1 fanúšikovia. Tie iste ho v ná čo púšťa on na trati, oni na fóre… jednoducho hnus :nauseated_face:

" Lewis sa s majstrovským bojom vysporiadal tak, že bojoval tvrdo, bol agresívny, ale vždy úctivý a nikdy neprekročil hranice. Môžete prekročiť hranice, ak sa mierne prerátate, ale spraviť všetko preto, aby ste do niekoho úmyselne vrazili a prevrátili ho na hlavu? To už hranice prekračuje,” zdôraznil pilot Mercedesu."

1 Like

Hezky tu diskutuješ, jako vždy. Taky věříš každé sračce co vypustí někdo z RBR

1 Like

Ano, keby som realne veril tomu, ze ma moj super planuje umyselne poslat do bariery, tak s tym rozhodne za FIA idem. To su dost vazne veci. O to viac, ked tam podla vlastnych slov mal minimalne dvoch svedkov, ktory boli pritom.

7 Likes

Niekto tu má tuším zmluvu už len na rok :eyes: Ale tak nečudujem sa mu, jazdí v tom sh*te 3 roky a v momente, keď bude mať Mercedes znovu dominantné auto tak sa otvorene nerieši nič iné, než mladý Antonelli a Wolffove pytačky u Marka s Josom

4 Likes

Keby sa max s russellom spojili geneticky a vytvorili by noveho hybrida, bol by to prototyp sampiona - po maxovi tvrdy sampion na trati, po russelovi sliziacky politik

Proč bych mu neměl věřit? Nebo si snad vymýšlí?

2 Likes

Pravda je podla mna uprostred a russelove excesy do medii mi pridu vrcholne detinske, nieco ako ked ti mama nekupila vytuzenu hracku v bille a ty si sa natvrdo hodil o zem len aby si jej to touto scenou vratil

3 Likes

niečo na štýl Prost Senna, akurát, že Russell zatiaľ moc úspechov nepozbieral, okrem tých politických

2 Likes

Jak může být o vyhrožování srážkou na hlavu pravda někde uprostřed?
Buďto mu to řekl nebo neřekl.

3 Likes

Nepovedal. To je jediná praUda :joy:

1 Like

Ja si strasne vsimam a zaroven aj cenim tu tvoju vlastnost selektivne si ohybat veci podla toho jak sa ti hodi.
Dik za pokec

7 Likes