Staci se Slimakovi podivat do xichtu a kazdej ma jasno,
Díky, tak ahoj.
Ježek si nezval k srdci slova od Tota o internetových expertech a bojovnících?
A proč si vypustil tu druhou otázku? Je to tím, protoež víš, že je to blbost co tu píšeš, jen se snažíš shodit “obvinění” na pilota, kterýmu fandíš?
jj, Russell si vymýšlí, Max nikdy nešel za hranu, ne jen na trati. To je tak, když mají lidi selektivní paměť
Aha, tak tady už se to uzavřelo že Russell jen vypouští srač ky a že to Max neřekl, zajímavé
Tak Verstappen na to odpověděl, že to “takhle neřekl.”
Takže podstatu věci řekl, ale prý to dle něho řekl trochu jinak.
Max je tak klidnej, že jel záměrně sundat soupeře i v online závodění. To zaslepené obhajování Maxe mi připomíná kult
Já Russellovo vystupování do medií nemám rád, ale regulerně tu shodit tohle vyhrožování, když fyzicky napadl Ocona a i v online závodění jel sundat soupeře, tak nevím co si tu někteří chtějí přebarvit
Jn, Bottasova helma ma este stale odtlacok Russellovej ruky. Vsetci tam su rovnaki, je komedia jak fanusici nevidia pre stromy les. To je na fandeni to krasne, ten zapal a ta zlc ved to poznas
George si týmto moc veľa sympatii nezíska a Max z toho proste vyjde ako väčší frajer, ale na druhú stranu je pravda, že Max ide občas za hranu a bola len otázka času, kedy to niekomu začne vadiť a ozve sa. Len som čakal, že to bude skôr Lando než George, ktorému podľa mňa ide tak trochu aj o to, ukázať, že s ním stále treba rátať a že je to ostrý chlapec ready do boja.
A co tím chceš říct? že Russell měl blikanec a šel dát facku Bottasovi na helmut, tak Max vlastně nic neudělal nebo o co se tady snažíš?
youtu.be/fUkTSzPkiq8?si=bZ_5mHqIPaeWBND2
Ten Max je ale agresor, doživotný ban prosím.
To ze nemas kapacitu pochopit co som napisal neni moj problem.
Dik za pokec
ok a co se tím snažíš říct? já nikde nepíšu, že to jiní nedělali, já píšu, že tohle je totální labilita Maxe a jeho selhání. Russell selhal psychicky v Imole 21, Majkl v SPA 98
Myslis, ze aj russellovi videl bottas nieco na ociach?
já nemůžu za to, že nemáš kapacitu mít myšlenku na víc, než jednu větu.
Jn Míša je takovej šášula, že tu postne foto z Imoly 21, takže Max nic vlastně neudělal