Russell vidí vo Verstappenovej kritike veľkú iróniu: Jazdci boli Maxom roky šikanovaní | Magazín F1 - F1online.sk

Toto vyplakávanie do vysielačky a pýtanie trestov pre ostatnych robia absolútne všetci do bodky takže pokrytecké to od Maxa jednoducho je. O to viac, že doslova za pár hodin od tohto sťažovania sa na Russella spravil to isté Landovi keď sa 23 krát pýtal do vysielačky či zvoľnil počas tej žltej vlajky. Je jedno či v tréningu alebo počas pretekov proste porušil pravidlá a dostal trest tak isto ako aj Lando. Bolo by fajn sledovať keby sa s ním Russel o rok dostal do bitky o titul pretože by s ním určite nebojoval v rukavičkách ako napr Lando alebo Charles

3 Likes

Verstappen sa sa sťažoval na to že Russell jedno hovoril pred kamerami a druhé u komisárov, nič také Max nespravil v prípade žltej vlajky.

4 Likes

Když něco David raději nechce pitvat, tak je jasný že v tom je Max až po uši :smile:

1 Like

Tady je v komentářích zase bulínků. Když se kouknete na celej záznam tak Džordžík si pro to šel. Věděl že je před ním pomalej Max. Stejně to tam napálil a pak před komisařema dělal bulínka jak nějakej fotbalista. Že ho Max vyfuckuje je logický. S kolegama v práci si přejeme vymření rodin za menší krysárny. Jinak se někdy jděte podívat na fotbal nebo hokej. Tam si kluci během pěti minut řeknou horší věci. Radši jezdce jako Alonso a Max co občas jezdí trochu za hranou ale na nic si nehrajou. Než bulínky jako Džordžík a Šunkáč co dělají v médiích andílky ale jsou to krysy slizký. Jinak teda Džordžíkovi by se měl připomenout Bottas a Schumacher incident. Že pak byl samá omluva. Jo počkat… xd Navíc se tu oslavují Prostové, Sennové a Schumacherové. Dnešní jezdci jsou oproti nim amatéři v prasárnách. Trochu tesťáku to chce vy plakánci.

1 Like

Ale vravel o tom, že nikdy nevidel aby niekto chcel druhého jazdca tak veľmi potopiť ako Russel jeho a kvôli tomu voči nemu stratil rešpekt no a toto jeho vyjadrenie je absolútne smiešne lebo to robia všetci a tak ako som napísal, spravil to aj on po pár hodinách. Jeden ma dve tvare druhý sa mimo kamier ostatným vyhráža no myslím, že si chlapci nemajú moc čo vyčítať

1 Like

Však mi to je jasný. Kličkuje jak Ronaldinho. :smiley:

Trochu si si pomylil do ktorej skupiny patrí Alonso lol. Inak Alonso sa dneska zastal Russell v tejto téme.

To Maxove vyhrážanie je určite cez čiaru, no na druhej strane ani to, že to George vytiahol pred novinármi nie je za mňa ok. Snaží sa hrať psychologické hry, ktoré mu veľmi nejdú.

Stejně je podstatné hlavně to, co jsem psal hned na začátku této diskuse, totiž že George je pod velkým tlakem - smlouva jen na rok, kdyby Max chtěl, tak ho Toto bere právě místo George bez vteřiny zaváhání - nemá to lehké.
Na jednu stranu se mi líbí, že se k tomu staví čelem a snaží se ukázat ramena a posilovat pozici, jak to jen jde. Jenžě jak už jsem psal, je velká otázka, jak moc si tím opravdu pomáhá a zrovna tento incident mu asi fakt neprospěl.

1 Like

Myslim si, ze k celej tejto “kauze” uz bolo vsetko podstatne povedane v prvej zakrute v Katare.

7 Likes

Myslíš takto?
image

1 Like

Komisaři při vyšetřování udělali velkou chybu.
Měli každému jezdci dát do ruky prázdnou láhev a hned by se ukázalo, kdo má pravdu. :grin:

Tie uvodzovk su trefne pretoze tuto “kauzu” si myslel len jeden jazdec. Ale tak vsetcia vieme ze Verstappen vie byt petty a tuto kauzu priživoval aj po pretekoch

Co? :joy:

Vam uz to prepina s tymi fancy nazvami na vsetko.

Len som dal porovnanie, ze Senna, Schumacher a dokonca aj Hamilton jazdili rovnako, ked boli v tej situacii, ze mohli a tazili z toho a nikto nikdy nepovedal, ze niekoho sikanuju.

A zaroven som dodal, ze ziadne z tych manevrov neschvalujem.

Vies kedy dosli argumenty? Ked na dlhy prispevok k teme, ktory porovnava viacero pilotov, predklada argumenty a vyjadruje nazor, nenapises nic ine, len ze je to whataboutizmus. Ved sa vyjadri vecne k mojmu prispevku, lebo tato tvoja “vata” nema ziadnu vecnu hodnotu do diskusie nazorom a argumentami.

3 Likes

Nie, myslim toto. Ale asi mas problem s dátumami a ze ktory je den dneska.

1 Like

Aha čiže Alonso bol v prípade penalizácie na Russellovej strane…

Ale no, nekaz mi radosť, normálne to tu mám na monitore pustené na boku ako zábavný live-feed. :grin:

6 Likes

Whataboutism to je pretoze vytahuje jazdcov ktorych sa problem medzi Russellom a Verstappenom absolutne netyka.

Nehovoriac o tom ze aj klames ako je u teba zvykom a len zas a znova ukazujes ze si ubohy nenavistny clovek ktory je mimo F1 aj fanusik konspiracii a inych xenofobnych ludi (ak je tento termin na teba prilis fancy tak si ho vyhoogli).

2 Likes

Citanie s porozumenim ti velmi nejde, vsakze?

Usla ti pointa. :slight_smile:

Vobec nejde o vysielacky. Ide o to, ze Russell za prve zahral obrovske divadlo na trati (treba si to pustit cele od zaciatku, nie len ten koniec jeho manevru, ktory ponukla rezia v prenose), za druhe pred novinarmi sa tvaril, ze sa vlastne nic nestalo a vtipkoval o tom a za tretie pred komisarmi zahral opat divadlo ako jazda Maxa bola nebezpecna.

Pozri si vyjadrenie Pepu Krala v Eiskingu alebo vyjadrenie Hulkenberga alebo vyjadrenie Alonsa k tomu incidentu a trestu.

Max sa na nic nestazoval, len poziadal tim, nech skontroluju, ci Lando dodrzal bezpecnostne pravidlo. A nakoniec mal Max pravdu, ze ho nedodrzal. Ziadne vyplakavanie tam nebolo (za vyplakavanie mozme oznacit jeho vysielacky z Madarska smerom k Hamiltonovi, kde ho aj vlastny inzinier potom schladil).

A toto uz vobec nie je jedno. :smiley:

Aspon tu sa zhodneme. Zaroven by bolo este viac fajn vidiet ich v jednom aute spolu. :smiley:

A vitaj na fore. :handshake:

1 Like