Russell vidí vo Verstappenovej kritike veľkú iróniu: Jazdci boli Maxom roky šikanovaní | Magazín F1 - F1online.sk

George ma obavy ze by Max mohol prestupit do Mercedesu a on by bol ten kto skonci.

Však je známo že je Hulk dobrej kámoš s Maxem … co takhle použít trochu objektivní názor? Já nemyslim že byla penále pro Maxe naprosto správně, ale humbuk který to způsobilo i u Maxe je směšný…
a to je to penále+1 místo, což je naprosto minimální!

Já bych to z obou stran zbytečně nepitval. Všechno dopadlo dobře, Max suveréně Russella porazil, takže za mě pohoda. :smile:

2 Likes

Samozřejmě. Vše v pořádku.
…v sobotu v noci mi povedal, že úmyselne do mňa havaruje a, citujem, ‘v bariére ma prevráti na moju zasr.anú hlavu’.

On nikdy takto nepodrazil jazdca u komisárov ako Russell (v prípade vymysleného trestu, ktorý sa nikdy predtým nedával). Takže v tomto určite nie je pokrytec.

Aky podraz? Verstappen porusil pravidla v Q + to bolo skombinovane s obmedzenim Russella. Druha vec, ako vies ze Verstappen nikoho nikdy “nepodrazil” u komisarov? Myslis si ze Verstappen ked pride za komisarmi tak automaticky vsetku vinu berie na seba alebo co?

2 Likes

Jo aha, už chápu proč je Max pokrytec… On jasně slíbil, že to do něj napere a havaruje, aby mohl být George za oběť, ale pak ho absolutně neférově objel a vyhrál, no fuj :frowning:

5 Likes

Ako ty vieš že podrazil? Ty tvrdíš že je pokrytec nie ja, ty to musíš vedieť s určitosťou a dať najlepšie aj príklad z minulosti

Preco je Verstappen pokrytec (tak ako vacsina jazdcov) vidi kazdy kto si pred tym nechce zatvarat oci.

2 Likes

Russell ho očividně dost nas ral :smile: Ale jak jsem říkal, všechno nakonec dobře dopadlo. :slightly_smiling_face:

1 Like

George sa pekne opustil. :smiley:

Jeden sikanoval vsetkych, este k tomu ked bol pomaly najmladsi. Asi si myli Verstappenov a nerozlisuje Josa od Maxa. :sweat_smile:

Sennu a Schumachera za takéto veci mnohí oslavuju dodnes. Ja osobne to neschvaľujem (ani Sennove a Schumacherove prasačiny a ani Maxovu Džiddu, Brazíliu 21 a ani Mexiko 24), ale takmer každý veľký šampión mal rôzne kontroverzné manévre počas svojej kariéry. Nikto im však nikdy nepovedal, že niekoho šikanujú a už vôbec nie pilot, ktorý má dokopy 3 víťazstvá. Georgito sa nám cíti a tvári a vyjadruje ako keby mal vo vrecku niekoľko titulov.

Georgito, ty klamarik jeden. Lewis je presne taky isty majster sveta ako aj ostatni. Alebo si len nepamatas roky, kedy tak Lewis jazdil, lebo bol on v tej pozícii, čo Max v pred 2022. Jeho incidenty s Massom a mnohými inými a vyjadrenia, že on o titul nebojuje, tak jemu je to jedno a nemusí dávať pozor (presne ako Max). Alebo jeho pravidelné vytláčanie Rosberga mimo trať (potom to Rosberg pochopil a robili si to vzájomne). Ale to bola ešte F1 ozajstným pretekárskym športom, kde platilo, že jazdec na vnútrašku si volí stopu a po vonkajšku sa predbiehalo s tým vedomím, že tam je jazdec zraniteľný oveľa viac.

Nie, on ťa neznevažuje ako jazdca, ale ako osobu, lebo si falošný krivák, ktorý sa pretvaruje. Ty si šiel do médií s tým, že nič vážne sa nestalo a pred komisármi si hral divadlo. Max šiel do médií s pravdou ako to celé bolo.

Tieto vyjadrenia Maxa neschvaľujem, ale sú to len vyjadrenia v emóciách, nič také nespravil, predviedol čistý predbiehací manéver.

Skrátka George sa cíti ublížený, lebo niekto si dovolil o ňom povedať verejne pravdu - že je falošný. A tieto jeho reči mu rozhodne na sympatiách nepridajú.

7 Likes

A máš nějak více příkladů jezdců, kterým ta penalizace nebyla divná a George jasně podpořili?
Ani moc ne, že? A teď babo raď - jsou všichni zastrašení, nebo dobří kámoši Maxe (ač je zastrašuje)? Anebo by bylo lépe přeci jen připustit, že to byl Russela a FIA poněkud úlet?

1 Like

Všechno znovu v pořádku. Chápu.

Argumentácia level Fico.

1 Like

Vybrzdil George v Q, a ještě nedodržel deltu.
2 prohřešky proti pravidlům a dostal pouze 1 místo penalizaci. :smiley:

A ještě se cítí ublížený. :slight_smile:

2 Likes

Kto dostal za toto penalizáciu v minulosti?

1 Like

Toto je dokonaly priklad whataboutismu, kde Russell hovori o Verstsppenovi pravdu, ale ty vytiahnes “whatabout Hamilton or Schumacher”. Vtedy presne clovek vie ze dosli argumenty.

2 Likes

Kdo v minulosti vybrzdil soupeře a nedodržel deltu?

2 Likes

Ferrari x krát nedodržalo deltu a nikdy nič nedostali a “vybrzdovanie” ti takto z hlavy neviem povedať.

Nech si hovori kto chce co chce, prave to robi sampiona sampionom. Ani Senna, ani Schumacher neprisli k svojim superom a nespytali sa ich “Bol by si taky dobry a uhol by si sa mi, aby som Ta mohol predbehnut?” Verstapen je tvrdy, ale to boli vsetci velikani. Mali talent a potrebnu drzost a preto boli majstri. A ano v zapale boja vedia zajst aj za hranicu.