Russell spomína na prestrelku s Verstappenom: Niekto sa musel postaviť jeho šikane | Magazín F1 - F1online.sk

Roztržka medzi Maxom Verstappenom a Georgeom Russellom patrila k tomu najzaujímavejšiemu, čo sme videli mimo pretekárskych okruhov v roku 2024 – možno aj k tomu najzaujímavejšiemu za posledných niekoľko rokov. Odohralo sa to vo veľmi vyhrotenom období roka plnom rôznych roztržiek. Podľa slov britského pretekára však toto nemusí byť koniec a spory sa môžu preniesť aj do novej sezóny.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/187132/russell-spomina-na-prestrelku-s-verstappenom-niekto-sa-musel-postavit-jeho-sikane

VER je celou svoji karieru ubohy, postavil ji na disrespektu nejen k Lewisovi :sneezing_face: Uz Ocon mu mel jednu natahnout ala Hunt a byl by klid.

2 Likes

No nevim, kdo rozdava sikanu v kazdy zatacce, kdyz se snazi predjet. :slight_smile: Schumacher jr. by mohl napsat knizku…

9 Likes

Verstappena mal niekto školiť v začiatkoch jeho kariéry keď svojim beztohľadným “neuhnem, vraz do mňa” drzo zasahoval to súbojov o titul. Všetsi sa z neho pos… takže sa chalan musel postupne ukľudniť sám.

2 Likes

It’s childish :slightly_smiling_face:

1 Like

Keď Max jazdí tvro, je to v poriadku. Všetci majstri sveta jazdili tvrdo. Spomeňme si na jazdy Schumiho, Hunta, Laudu, Sennu. Podrážanie v zákulisí sa mi vôbec nepáči. Majú si to vydiskutovať zoči voči bez komisárov a bojovať. Nie politikárčiť.

1 Like

Presne tak, nemal dostatocne rychle auto tak sa aspon kazdemu vtrepal do vnutrajska s tym, ze on o titul nebojuje, ze superi sa maju uhybat jemu :smiley:
Pamatam sa, ako niekolko krat pokazil zavod Raikkonenovi a trest ziadny. Od zaciatkov, mal to stastie, ze jazdci okolo neho potrebovali bodovat a to on zneuzival a vytlacal, blokoval, isiel za hranou.

8 Likes
2 Likes

Na Hamíka to Emil zkoušel taky a ten nevyměkl. Pak se Emil divil, že se Hamík raduje z vítězství.

„Práve to bolo mojou hlavnou motiváciou. V živote som videl mnoho ľudí, ktorí sa snažili presadiť silou a sekírovali ostatných, len aby dosiahli svoje. Takým ľuďom sa musíte postaviť, ale nikto to neurobil,“

Takze duvod toho vseho byl v tom, ze se Georgovi nelibilo jak se Max chova k Landovi. Cely to od toho teatralniho vystupu na trati, az po nesmysly pred komisari a novinari, bylo poto, aby se Maxovi vzeprel. :grin: Je to charakter. 🫠

Mozna by to priste mohl udelat na trati. Ono poskodit Maxe v zakulisi neni v tezke. To verim ze George vyhraje vzdy.:+1: Jenze na trati je to jina pisen, tam to Georgovi tolik nepise. Ale tak treba se George zakulisnimi hratkami k tomu titulu nejak probojuje. A verim ze ti kteri maji radeji takovehle hry namisto zavodeni to oceni. Inu nekdo vdolky, jiny holky. :grin:

3 Likes

Skor zakulisne tahy su Russelova jedina realna sanca ako vybojovat titul proti Maxovi :man_shrugging:

3 Likes

no praveze lujzovi trvalo priliz dlho kym sa mu postavil a prestal uhybat
ak by od zaciatku sezony nepristupil na maxikovu hru tak ten boj o titul mohol vypadt trochu inak
lenze lujzo pol sezony v kazdom priamom suboji s maxom uhol a maxo z toho tazil body

ludom ako maxo nemozete ustupit ani o milimeter, lebo si budu narokovat na ustupok o cely meter :slight_smile:

4 Likes

je to v poriadku len vtedy ak dostava rovnake tresty ako ostatni ak tu tvrdost prezenie,lenze maxovi z nejakeho dovodu(zo zaciatku asi kamaratstvo jeho fotrika s komisarmi) od zaciatku bolo vsetko odpustane a tak sa naucil, ze on moze jazdit tvrdsie ako zvysok pola a tazit z toho, lebo sa nemusi bat nasledkov v podobe trestu

1 Like

Myslím, že kdyby jezdci Emilovi neuhýbali, tak by se v F1 dlouho neudržel. Už tak byl největším rozbíječem vozů všech dob, dodnes nepřekonán a další hromadu havárií by neustál ani Helmut.

1 Like

Verstappen si proti sobě poštval ředitele GDPA, a to není nikdy nic dobrého.

2 Likes

Dalsi zapis do analu? Fandime :crossed_fingers:

Volá sa to odpovedať na otázku. Dostal = ponúkol odpoveď.

V každej zatácke ? Najčastejšie Max :rofl:

@mirooo a nepodarilo sa doteraz

Ja neviem preco ma Russell potrebu robit z ostatnych jazdcov nesvojpravne babky. Ak ma Norris alebo ktokolvek iny problem s Verstappenovym spravanim (alebo ako to Russell nazval “sikanovanim”), tak je to predsa na nom, si to poriesit, ci uz v zakulisii alebo na trati. Na zaklade coho sa Russell pasuje do role udatneho rytiera, ktory bojuje v mene “mlciaceho stada?” Dovod, preco sa Norris a ani nikto iny neozval je ten, ze s Verstappenom ziadny realny problem nema. Problem ma len Russell a zbabelo sa skryva za inych jazdcov miesto toho, aby priznal, ze nevie zniest akym sposobom z neho Verstappen na trati robi svojho fackovacieho panaka.

5 Likes

HaHa, Džordžo je pořád kyselej, roztomilé :slightly_smiling_face:

4 Likes