Russell spomína na prestrelku s Verstappenom: Niekto sa musel postaviť jeho šikane | Magazín F1 - F1online.sk

A prečo a kde keď si ich predvolali komisári?

Problém Maxa je že komisári si ich zavolali, že chcú toto riešiť a on čakal že George sa ho zastane.

Čo je hlúpe = prečo by to robil ?

A problém je že nikto to nikdy nepovie …že Max si myslí že môže čokoľvek.

George na to gule našiel.

Nič iné nie je podstata tohoto “konfliktu”

A to už prečo ?

Akonáhle by dostal auto na titul získa ho asi tak ako Max

Všetko je to do veľkej miery o aute

Max mal šťastie že ho mal, ak by bol RB ako Mercedes tam tiež by urobil prd a nie titul.

Problém je že fans MV majú dojem že jediný na to má…a to je blbosť

Ja dúfam že naši to dokážu túto sezónu 2x !

Za měsíc se ukáže. :slight_smile:

1 Like

mate niekto video toho momentu z kataru? myslim.ze som ho nenasiel na webe ani vtedy, ani teraz. ze ako moc hajzelsky mu to russel spravil :slight_smile:
dikes

Pises len osobne domnienky, tak ako ja …
uvidime coskoro jake auta sa postavili a kto je ako nastaveny … mna zakulisne tahy v sporte nikdy nebudu bavit a nikdy im ani fandit nebudem (hogre ani neskusaj pisat nic o tajnej dohode)

To je niekto fakt v hlave tak vytretý, že ešte sa bude aj v súkromných mailoch vyhrážať členom konkurenčného tímu? Tým ľuďom by mal niekto povedať, že chleba nebude lacnejší :smiley:

Každý nadáva len na Maxa, ale tento Russell je dosť nenápadný potížista, však v Španielsku v kvalde raz zavaril aj Hamiltonovi.

2 Likes

Ja ti neviem, ale napríklad taký Leclerc s ním vie bojovať normálne. Za všetko spomeniem Silverstone 2019 či Bahrajn 2022.

2 Likes

Tohle je clanek u Russellovi, zlaticko.

Jj to ti potom budu argumentovat ze to bud este alebo uz neslo o titul a podobne blbosti

1 Like

Georgovi (a dalsim) nestaci len auto na titul. Oni este potrebuju aby auto na titul nemal Max.
Sad but true.

5 Likes

toto?

Dobrej vtip, tak si ho můžeš nechat na 1.4.

Ta nová kombinéza je super. :slight_smile:

2 Likes

Kolik stojí takové tepláky?

Džordžo je stále nejaký kyslý, zatiaľ čo Max bol nad vecou už pár dní po incidente, keď si ostatní piloti chceli z nich vystreliť počas koncosezónnej večere. Mal by sa posunúť, lebo ísť do novej sezóny s tým, že má Maxa takto v hlave nie je bohviečo. Navyše keď je to Max, ktorého nerozhodil ani Wolff v spolupráci s britskými médiami v 2021.

Chápem, že dostal otázky, ale toto

je neskutočný crypost a pussy victim card. :sweat_smile:

Max jazdil ako jazdil a keď jazdil za hranou, tak dostal adekvátny trest. Všetko, čo bolo bez trestu, bolo podľa pravidiel a nič iné len tvrdé pretekanie. Šikanuje akurát tak Džordž sám seba vnútri tým, že mu Max stále takto leží v hlave.

Lewis sa mu postavil a prehral. :sweat_smile:

Džordžovi sa nepáčilo, že Max povedal verejnosti pravdu o tom aký je Džordž zákerný podrazák a herec v miestnosti komisárov?

Mýli si vozenie sa po niekom a znevažovanie s pravdivým opisom skutočnosti.

Anjelik Džordž si ide zastávať chudáka Landa ako keby on nemal svoj hlas, pritom sám Lando je s Maxom v pohode? :joy:

Aj vtedy bol úprimný keď verejne a bez hanby klamal o tom, že Max v miestnosti komisárov nadával? :joy:

Ach bože, tento chalan sa svojím správaním a vyjadrovaním zosmiešňuje stále viac.

Proc furt neco vypisovat dokola, vzdyt kazdej vi ceho je pilot vozu c.1 schopnej, rika se tomu posedlost a se sportem to nema nic spolecneho, je takovy jaky je, jezdici prase a tak mu to vyhovuje, snazit upsat se k smrti to je asi novy trend modrych :rofl:

To uz tady nekteri nebudou :wink:

Russell nema tucha kde je. ono chlapec asi zle pochopil svoju “funkciu”. Myslel si, ze byt sefom GPDA je nejaka vysada, ale jemu to prischlo len preto, ze to nikto iny nechcel ist robit a Georgik sa teraz citi byt zodpovedny za vsetkych pilotov. Mysli si, ze ked odjazdil par sezon (a nic extra neukazal) tak ma pravo hovorit za vsetkych. Mne to pride, ze sa citi ako nejaky “F1 Judge Dredd”. Sudca, porota aj vykonavatel v jednom. Len to tusim nejak nevyslo, pre vacsinu je len saso. Jeden by si povedal, ze to je ovplyvnovanie sampionatu, ked povedal ze je frustrovany z vyvoja v boji o titul a citil potrebu nieco urobit, aby Verstappenovi vsetko neprechadzalo a tak navadzal rozhodcov na trest, lebo podla neho je Verstappen “bully”. Akurat ho nikto z jazdeckej zostavy F1 nepodporil.

Vela veci nasvedcovalo, ze v Mercedese ho nemaju za novu hviezdu a cim dalej tym viac sa ukazuje, preco to tak je. Ma sice spasitelske zachvaty velkeho Hamiltona, ale asi sa uchyluje k metodam, ktore nie su automobilke uplne po chuti

4 Likes

Sám by som to lepšie nenapísal. :+1:

2 Likes