Russell si myslí, že s Verstappenom by sa mal niekto porozprávať: Dávame do stávky životy | Magazín F1 - F1online.sk

Incident medzi Georgeom Russellom a Maxom Verstappenom rezonuje aj dlho po skončení Veľkej ceny Španielska. Britský pretekár má za sebou ďalšiu epizódku svojej rivality so štvornásobným majstrom sveta a podľa mnohých práve prítomnosť pilota Mercedesu pôsobila na Verstappenove nervy ako červené súkno na býka.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203363/russell-si-mysli-ze-s-verstappenom-by-sa-mal-niekto-porozpravat-davame-do-stavky-zivoty

Na autosportu napsal Fabien Gaillard na tému Maxe a docela se toho nebál … a snad nebude obviněn z nadržování jako by mohli Maxovi fanoušci obvinit anglického novináře …

1 Like

že životy, to je sila.
mlady villeneuve ked si toto precita, dobre si nepomysli.
gilles riskoval zivot, nie tato primadona pod halo v totalne bezpecnom aute …

4 Likes

Mám dojem, že Russell a Max jsou zhrzení milenci, co si to navzájem vyčítají. Maxovi by nemusel nikdo promlouvat do duše, stačí, když mu komisaři dají odpovídající trest, poto bude vědět, že ty prasárny dělat nemůže. A co se týče Russella, tak tohle nafukování je hloupé a úplně mimo

2 Likes

Ty tu svojí homosexualitu prostě musíš nejméně jednou denně tady na fóru ventilovat.

2 Likes

Toto už je trochu priveľa od Georga…ako… všetci chápeme, že George sa s Maxom nemusia… ale takéto vyjadrenia snáď ani nemôže myslieť vážne… Max mal dostať tvrdší trest…to je jasné… je to rovnaký incident ako Vettel s Hamiltonom v Baku, kde Vettel dostal tuším 10s stop and go… ale nepamätám sa, že by vtedy bolo toľko hystérie okolo Vettelovho incidentu… ani v jednom prípade nešlo o životy… boli to nepekné momenty a nefér… ale boli rozdané tresty… George získal vďaka tomu viac bodov… Max o dosť bodov prišiel… už to uzavrite a píšte o niečom inom…

4 Likes

konecne je psycholog odporucany spravnemu jazdcovi :slight_smile:

ja vacsinou povazujem tresty o fia za divne, ale tento bol uplne spravny. ak by sa taketo spravanie stalo tolerovane, alebo nebodaj standardom, tak pride niekto, kto to zacne bez hamby burat aj vo vysokych rychlostiach. mozno nie v f1, ale inde.

max to donho pustil prave preto, lebo v stavke zivoty nemaju …

Spiseme peticiu? V ramci regulacie zaviest cenzuru a kvoty :slight_smile:

Ja sa skor cudujem, preco je to tu po 4 dnoch (mozno lebo Marko medzitym…), lebo ak si spravne pamatam na F1TV, toto povedal George v ramci odpovede uz v nedelu…

Kazdopadne nie som z tych, co by zakazoval reporterom pytat sa, jazdcom odpovedat a redakciam tieto odpovede zverejnovat :slight_smile:

George samozrejme aj zvelicuje, co medzi sebou piloti neraz robia, no ak si ktokolvek mysli, ze umyselne nesportove spravanie je tema na max 2 dni, pripadne ani nie na riesenie (aj do buducna) a kritiku, tak ja uz ani neviem co potom je, o to viac, ze je to v ramci boja o titul a highlight poslednej VC.

2 Likes

Verstappenovým fanúšikom sa názory kompetentných na jeho psychický kolaps, ktoré nie sú totožné s ich presvedčením a líniou bez ohľadu na fakty priečia. Nechcú aby sa o tom písalo. Prečo? Radšej by chceli články o neschopnom Hamiltonovi, či psychicky labilnom Norrisovi. Ináč Verstappen za svoj počin vo VC Španielska dostáva riadny kartáč od novinárov aj v rodnom Holandsku.

3 Likes

Kdo ví, třeba fakt milenci jsou. :grin:

1 Like

Tak víš co, spoustu času na závodech, Kelly doma s Lily … :smile:

Tak ono je dobře, že jsme se posunuli od heroických dob, kdy byl prakticky v každé sezóně nějaký ten smrťák.

Hlavne sranda kdyz Norris pokazi start nebo dojede druhy tak ho hned kazdy cu-rak posila k psychologovi, ale ze se po trati uz nekolik let pohybuje kreten ktery soupere fyzicky napada, vyhrozuje likvidaci a narazi jim do aut, to je ok. Poslal bych ho rovnou k psychiatrovi a vyloucil ze sampionatu @Evap

1 Like

Niekto sa boji o svoje miesto. 🫣

No nevím, jestli víc ohrozil Max život George, byť by tam byl úmysl, nebo spíš George, byť neúmyslně, ohrozil život Čoua, když ho poslal na boudě do bariér…

6 Likes

Teď nevím, jestli chceš vyloučit ze šampionátu mě, což by si asi nikdo nevšiml, nebo Maxe a mě to píšeš. Pro mě za mě ať ho vyloučí, však jsem napsala už dřív, že mu ruplo v kouli… Na to mají právo :woman_shrugging:. Ale ať se zase kdekdo pokrytecky nekřižuje, jako by se tyhle věci už nestaly dřív bez drakonických trestů, není to pravda.

1 Like

Ale má pravdu, úmyslně vrážet do soupeřů by se nemělo tolerovat nikdy.

3 Likes

Mne skôr ide o to zveličovanie… Umýselné ťukance v F1 existujú či si to niekto prizná alebo nie… Len Verstappen je tak trochu prasák v tom, že to urobí okato len preto, aby každému dokázal svoju pravdu… Ale zas netvárme sa, že tieto incidenty v F1 neexistujú a toto bol jediný za 5 rokov dozadu… a ideme vešať čierne vlajky a písať o ohrozovaní životov… Spomeniem 2 prípady, kedy mohlo ísť o život(ale našťastie nešlo, pretože F1 monoposty sú chvalabohu bezpečné)… Silverstone 2021 a Monza 2021… ak sa niekto chce tváriť, že Lewis nemohol spôsobiť(a nechcel spôsobiť) kolíziu alebo, že Max v Monze mu to nechcel vrátiť, tak si žije svoj ružový svet…samozrejme ani jeden nechcel toho druhého prizabiť, ale boli to veci, ktorými sa mala FIA viac zaoberať… spomínaš si na tie smiešne tresty? 10s pre Hamiltona(ktorý s nimi ešte aj vyhral závod) a 3 miesta na štarte pre Verstappena v Soči(skončil v preteku druhý)… po tomto sa ani nečudujem aká nevraživá rivalita medzi nimi v tej sezóne bola až do konca… a teraz ideme dávať čierne vlajky, doživotné zákazy a rozprávame sa o životoch… len mi to príde trochu nepomer… v tomto súhlasím s @Evap … p.s. dúfam že Verstappenovi/Lewisovi fans alebo antifans teraz nezačnú na mňa hulákať lebo som spomenul silverstone a monzu z 2021… tam každému normálnemu je jasné, kto bol v ktorom prípade na vine… :slight_smile:

6 Likes

Russell je čistý narcista neviem či je f1 úbohejší jazdec.

1 Like