Russell si myslí, že s Verstappenom by sa mal niekto porozprávať: Dávame do stávky životy | Magazín F1 - F1online.sk

vazne ani nebezpecne to zas nebolo. Dostal 3 trestne body, co je dost vela, specialne v jeho pripade. mal dostat ciernu vlajku, ale zase take jednoznacne to nebolo ked beriem do uvahy, ze komisari mali na rozhodnutie malo casu. Nie su zvyknuti rozdavat cierne vlajky tak ako napr vo futbale rozhodca cervene karty. Ked zostanem pri porovnani s futbalom tak toto bolo ako stuchanec medzi rebra, alebo nejaka ina schvalnost, ktora sa celkom bezne tresta cervenou kartou. Mozno taketo nieco v F1 chyba.

1 Like

Kdyby dostal černou vlajku, tak by musel dostat více bodů než 3.
Proto asi černou vlajku nedostal, jelikož to byla ložená černá vlajka.
Jsou nehody a nehody.

2 Likes

mozno by cierna vlajka nemusela byt automaticky priamo spojena s trestnymi bodmi.

Nemyslim si, ze priklady minulosti su teraz dolezite v podstate. Naopak, odvracaju od nej pozornost a skor vyvolaju sekundarne temy az hadky (ako si sam zaverom naznacil).
Viacmenej vsetko co sa deje, sa podobne az totozne uz stalo, cize neriesme nic.
Alebo ako napisal Ronie, pisme este dalsich 10 clankov o psychike Landa a mizerii Hamiltona atd., to je nieco uplne nove, to v F1 nebolo, ci?
Alebo (ne)TR McLarenu, minulu sezonu “len” desiatky clankov a tuto len na uvod sezony po Melbourne a Suzuke, nie je to malo?
Tam preco nie su staznosti? :slight_smile:

Debata o zivotoch je smiesna, aj som napisal, ze George zvelicuje. Ale preco by o jeho vyjadreni nemal byt clanok a o inych ano? Lebo ide o Maxa a uz sme v minulosti videli nesportove spravanie? To snad nie… :slight_smile:

Najlepsie je, ze nemusim pouzivat ani len moj nazor, ale tvoje vlastne a silne slova (kde ti neoponujem).
Napisal si, ze jasne ze mal Max dostat tvrdsi trest a islo o nefer, nepekne momenty.
A nasledne sa tvarme, ze vlastne o nic nejde, nepisme o tom, minulost… Ignorovat to by bolo pokrytecke, nie zverejnovane clanky tu a po celom svete :slight_smile:
Ja dodavam, ze to su zaroven cerstve udalosti z pred 4 dni, najzasadnejsia udalost poslednej VC a mozno jedna z klucovych v boji o titul, vsetci sa k tomu vyjadruju a tu je uz x-ty den plac, nech redakcia o tom nepise? A v inych pripadoch take nepisu, hoci ide casto o podstatne menej zasadne a aktualne temy…
Prepac za dlhsi prispevok, ale verim, ze sa chapeme :wink:

1 Like

Co vymýšlíte? Měl dostat černou vlajku a ban na Canadu, alespoň si mohl jet zajezdit na Le Mans

2 Likes

To je tu zas narekov. Ako keby ho v 300vke natlacil na mur. Stale plati, ze Russell zatocil do Verstappena, ten nepohol volantom smerom k Russellovi. Jurko mohol zvolit sirsi prejazd a potom nariekat, ze ho Verstappen vytlacil, miesto tam mal aj on. Namiesto toho sa tam tlacil.

Russell vie prd a nie co je to na preteku riskovat zivot. Bol tam menej ohrozeny na zivote ako v beznej premavke.

Verstappen dostal trest, fnukalkom sa zda malo ale ideme dalej

2 Likes

…ak sa podal na ,otca,tak nie je čo riešiť,jedíne tvrdé tresty na neho,lebo do konca tohto ročníka si , ešte užijeme srandy,:racing_car::racing_car::racing_car:

1 Like

A o com ? Ako Norris dostava od Piastriho, alebo kolko chyb robi, ci ako ho Verstapen skoli ?
Alebo o Hamiltonovi vo ferrari ?
Zase nebud tak precitliveny. Verstapen si dovolil dalsiu zo svojich prasarniciek a myslim, ze je na mieste aby dostal poriadny budicek, od medii, fanusikov, ci ludi z padoku.
Co je vela to je moc. :pinched_fingers:

1 Like

Nadherne napisane :handshake: :clap: :ok_hand:

1 Like

Staci docitat tvoj koment do konca :smiley:

Cize ked ma niekto volant rovno, je na chybe ten ktoreho pred seba pustil podla pravidiel a volil si stopu prejazdu a nemal co pozerat na psychicky labilneho jazdca za sebou, ktory to neunasal zas a znova ? :smiley:
Preco sa tu potom hejtuje Bottas za to, ze siel po smyku v dazdi rovno a zobral so sebou oba RB ? Ved mali pribrzdit a pockat kym Bottas doklze mimo trat sam :smiley: No to nam sem zase dosiel chytrak vsak ? :smiley:

Verstapen to mohol zobrat poza bielu ciaru vsetkymi styrmi, tak ako je zvyknuty a nemuselo dojst ku kontaktu :smiley:

Presne, ako psies :speak_no_evil:

Hlavne je, ze vies o zavodeni viac ako on a mozes nam to tu vsetko vysvetlit svojim jednostrannym a nezaujatym pohladom :smiley:

1 Like

Aby sme sa chápali, ja som nikde nenapísal, že o tom sa nemá hovoriť… ale ja ti takisto nemusím oponovať, len použijem tvoje slová. George tieto slová vyriekol ešte v nedeľu… Tu sa to vyskytne o 4 dni neskôr a recykluje sa to, čo tu už bolo povedané, len sa zmení titulok a preformuluje pár viet… je to to isté ako s Landovou psychikou… tiež mi to už lezie na nervy keď sa stále píše o tom istom… ale ok. Každý má inú hranicu, dokedy to ešte strpí a je ochotný čítať. A áno napísal som síce že mal Max dostať tvrdší trest, ale pomôžem si pekným príkladom s futbalom ako napísal @helmutko . Niekto dostane červenú kartu za brutálny zákrok. Niekto za trápne potiahnutie vlasov. A niekto niekomu prišliapne členok(pričom mu môže zlomiť nohu) a dostane iba žltú. A máš zákroky cez loptu, ktoré sú nebezpečné a rozhodca ti ich ani nezapíska. Ja si myslím, že Verstappenov incident patrí do kategórie hlupučkých ako je potiahnutie za vlasy vo futbale. Je za to červená karta… ale, aby sa z toho stával boj o život a téma na neviem ako dlho, to mi tiež nepríde…je to od neho hlúpe… a byť jeho tréner(šéf), tak ho za to potrestám v rámci tímu(tak ako tréner by som to urobil vo futbale za trápne potiahnutie za vlasy)… to, že píšeš dlhší príspevok mi vôbec nevadí. Samozrejme chápem čo si chcel povedať… a určite si s tebou rád vymením názory :slight_smile:

1 Like

Byla to priserna, srdcervouci nehoda kdy slo o zivot nejen Georgovi, ale i vsem u televize. Hlavne detem. Z toho auta vubec nic nezbylo, vubec nechapu, ze se podarilo Georgovi z nej pote vylezt. Ten let vzduchem. Ty kotrmelce. Ta roztristena bariera…. Fuj. Ja uz se snad ani nemohu dal na F1 koukat. Takovy smrtak v primem prenosu. Buh zehnej Rus!!

9 Likes

Boze barbie russell ty si taky slizky hnus az mi je do grcu z teba :joy: pfuj

3 Likes

Si děláš srandu, ale podívej se třeba na mě. Za mlada, i když dítě už jsem nebyla, jsem viděla, jak Nelson Piquet vyskočil z kokpitu a dal Salazarovi na budku, a podívej se, jak jsem z toho zhrubla! Tenkrát na nás mladé nikdo nemyslel, a důsledky jsou tady… Měla jsem z toho srandu, nebudu lhát :smile: .

4 Likes

Beres mi slova z ust👍.

Porad mam pred ocima vybuchy Schumiho aspol

Asi fakt jina generace. Co nadelas🙈

3 Likes

Toto chcem vidieť aj dnes. Verstappen vs Russell bitka za bariérou.

Šport sú emócie a divák ich chce vidieť. :boxing_glove:

Džordžo.

image

3 Likes

Taky aspoň já jsem ještě vytrénovaná třeba ze sledování hokeje. Nikdy nezapomenu na památnou bitku juniorů SSSR-Kanada, jak jsem okouzlená volala na zbytek rodiny: “Rychle pojďte sem, to jste ještě neviděli!” a do toho to pokrytecké svatouškovství komentátorů: “Tohle jsou obrázky, které opravdu nechceme vidět…” :smile: .
Ale správné to není, to uznávám. Jsem vlastně oběť bezcitné doby…

2 Likes

To se tak nedá říct, nicméně když k nějaké emočně vypjaté situaci dojde, věřím, že to lidi prostě zaujme, vzbudí to zvědavost, určitě kvůli tomu na ten sport nezanevřou.

1 Like

Najhoršie na tomto celom je, že z 19 pretekárov Maxo musel trafiť Džordža, ktorý to teraz bude prežívať do konca života a bude to vyťahovať vždy keď bude môcť.
Dúfam, že Džordžo mal takéto obrovské obavy o deti aj keď im ukázal v Monaku že je v pohode porušiť pravidlá a získať výhodu

5 Likes