Russell sa cíti pripravený na boj o titul aj súboj s Verstappenom | Magazín F1 - F1online.sk

Záver roka je ideálnou príležitosťou na bilancovanie a vytyčovanie cieľov do budúcnosti. Sezóna 2024 nás mnohému naučila a veľa sa toho naučili i tímy s ich jazdcami. Jeden z prelomových rokov má za sebou aj George Russell, ktorý nijak neskrýva svoje ambície do budúcnosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183790/russell-sa-citi-pripraveny-na-boj-o-titul-aj-suboj-s-verstappenom

Russel začína byť trápny ako stierače na ponorke.

1 Like

Russel “porazil” Hamiltona v boji kde o nič nešlo… Keby bojujú o titul Russel nemal by šancu

Počítam, že súboja o titul sa obaja zúčastnia len symbolicky. Hlavní favoriti na titul sú pre mňa jazdci Mclarenu a Ferrari.

2 Likes

Nechapem ten podmienovaci sposob. Russell a Mercedes tento rok predsa boli na starte a nezvladli ziskat titul. Nezvladli ani len porazit McLaren a Ferrari.

3 Likes

Hmm další věštec? Tyhle řeči mě vždy pobaví, a to nemusí jít jen tohle

Keď je newska o Hamiltonových schopnostiach, si medzi prvými, čo tam prídu písať svoje domnenky a servírujú nám to ako fakty :smile:

Říká člověk, podle kterého RB nemá jako hlavní účel vyhrávat ale dělat z Maxe nejlepšího :sweat_smile:. A taky člověk co si myslí že za kolizi v Anglii 21 může Max :grin:. A jediný kdo tu píše svoje domněnky jako fakta je zeda98

Lepšie, ako tvrdiť, že Perez po prestupe do top tímu stratil rýchlosť a nestačí ani na jazdcov McL, Ferrari, Mercedesu a niekedy aj na slabších jazdcov zo zvyšku pola.
Jáj som zabudol, že vy zatrpknutí hejteri celú sezónu tvrdíte, že RB je až 4 najrýchlejší monopost a len vďaka megavýkonu Verstapena jazdí jeden monopost na bedni a druhý na okraji top10 :see_no_evil:
V anglicku tatočil Verstapen do Hamiltona, aj keď mal priestor na 2monoposty. Tam neni o čom. Trest pre Hamiltona bola len taka kozmetická úprava pre fanatikov, lebo hneď sa začal šíriť hejt o tom, ako sa Hamilton pokúšal zabiť Verstapena :man_facepalming::rofl:
Keď tam išlo o život, prečo šiel Maxík úmyselne do kolízie ? Tak ako v taliansku a tento rok rakúsko, mexiko ?
Lebo jeho ego je silnejšie a nedovolí mu ponížiť sa tým, že ho niekto predbehne. Radšej kolidovať a potom vyplakávať, ako jeho fanúšikovia. :-1::yawning_face:

Ty mě bavíš, zajímavé že když Perez jezdil ve Force Indii tak dokázal dojíždět pravidelně na dobrých místech, RB je prostě auto které zvládne uřídit jenom 1 pilot, nebo už si zapomněl jak dopadli Gasly s Albonem v RB? K té havárce, zajímavý že ještě v tom závodě když Sir byl za Leclercem, který ho tam zavřel o dost víc než Max, tak Sir ubral. Místní fanatici ale stejně vidí to co chtějí

Poslední závod ukázal že to není nic těžkého, záleží na autě no. Příští sezonu by to mohlo být dost vyrovnané mezi TOP4 týmy, tam se ukáže zvládat to konzistentně po celou sezonu.

1 Like

Norris by asi nesuhlasil.

1 Like

Kto mi vysvetlí, ako to stále myslí s tým, že McLaren si to prehral sám? 63 bodov je dosť veľká porcia, nie?

Vždyť to Norris zvládl perfektně ten poslední závod.

1 Like

Aha, myslel som si, ze si pisal o zisku titulu.

Je to ovela menej, nez sa zda.

… i souboji s Maxem.

1 Like

Ano, to bolo tuto sezonu to iste.

Zdá sa to menej, ale stále je to dosť… Kde tie body chcel nazbierať? Aké chyby konkurencie mal namysli? Že si mohli 2-3x prehodiť pozíciu s Oscarom? Sťahovali by náskok, bol by na konci menší, ale stačilo by to na titul? Bavím sa o McL, keďže skončili druhý.

Ešte sa mi páči ako hovorí, že si myslí, že oni by to zvládli. Pozrel by som si ten cirkus v Mercedese, keby si mali vybrať tímovú jedničku.

Predovsetkym v Imole, Barcelone a Kanade, co boli tesne prehry priamo s Verstappenom, rovna sa strate 42 bodov.

Dalej zbytocna prehra s jednoznacne najrychlejsim autom v Madarsku, Monze a aj Baku.

To povazujem za najzasadnejsie.

3 Likes