Russell sa cíti pripravený na boj o titul aj súboj s Verstappenom | Magazín F1 - F1online.sk

Bylo, Max to nezvládal viz Mexiko, AD už to je korunovalo

1 Like

Njn, Verstappen to nezvladal, ale zvladol a Norris to zvladal, ale nezvladol.

6 Likes

Tak ty sestřelení soupeřů adoruješ, já zase preferuju čestný souboj na trati.

1 Like

Zda sa, ze sa znovu snazis pohadat. Participovat na tom nebudem. Len sa necuduj, ze ti tu ludia nadavaju, ked sa snazis cielene vyvolavat konflikty. To je jedine, co k tomu napisem.

6 Likes

To bych nepsal o posledním závodě ne?

1 Like

Proč bych se snažil vyvolat hádku? To můžu takhle reagovat i na tvoji reakci

O ničem jiným, než o kontaktech při souboji nemohla být řeč a moc dobře to víš.

A ztrátu 25b jen v Rakousku za kolizi od Verstappena nepovažuješ za zásadní v bodovém gapu?

1 Like

Moj zaujem na konverzacii s tebou uz vyprchal, cize nemusis stracat cas.

6 Likes

Takže si chtěl napsat jen svůj postoj a nestojíš o konverzaci? Tak v tom případě není úplně vhodné chodit do diskuzí

Sebevedomi je pulka uspechu, na druhou stranu si myslim jako @Ronie , ze boj o titul bude mezi Ferr a Mcl … mozna do toho obcas nakoukne Max ci Rus v nejakem zavode , ale rozhodne je nevidim jako kandidaty na PJ.

Uz , aby sezona zacala :grin:, tolik ocekavani , tolik otazek :stuck_out_tongue: … mladici , Audi, AM s New, souboj Lec vs Ham … jako teaser zatim dobry :+1:

1 Like

Ono jeho ten pocit prejde keď bude Mercedes výkonnostne zaostávať.

To neni o tom že som veštec… Všetci to vedia dokonca aj Hamilton že dokým nebojuje o titul je mu jedno kde skončí

Ale ty porovnávaš jazdcov RB za čias, keď RB bojoval za pódiom. Teraz vyhráva Verstapen 4rok titul. V takom monoposte porovnávaš Peréza s Gaslym, Albonom čo mali o polovicu slabšie auto ?
Riadna zaujatosť…
A presne to o čom píšem si aj teraz potvrdil:
“RB je prostě auto které zvládne uřídit jenom 1 pilot”
Presne takto sa dá urobiť z Verstapena hviezda. Keď máš monopost na titul, ukáž že ten druhý nejazdí nič. Tým vynikne ten jazdec, ktorého v tíme uprednostnuješ. Sám si napísal : když Perez jezdil ve Force Indii tak dokázal dojíždět pravidelně na dobrých místech,
A neporovnavaj Lec/Ham s Ver/Ham, každý jazdec ti povie, že sú to 2rozdielne manévre. A ak chceš vedieť, ako sa mal Ver zachovať, pretoč si 4zákruty s5 a uvidíš to, ako jazdec, čo kolízii zabrániť chce jazdí. Verstapen vedel, že je pomalší preto zatiahol ručnú, ale vyradil akurát seba. V Taliansku mu to vyšlo, vďaka úmyselnej kolízii nestratil body voči Hamiltonovi a komisári ho smiešne potrestali.

Blbost, jedno mu to nie je. Ak by bolo, tak nema co robit v F1 a je to ten najhorsi priklad pre deti (ktore tak strasne rad spomina). :slight_smile:

si sa diskvalifikoval zo zaujatosti. Verstappen v Anglicku nechal na vnutornej strane miesta dost. Vzhladom na to za co sa davaju tresty tak Hamilton ten symbolicky trest dostatl uplne zasluzene za velmi podobny incident dostal trest verstappen na poslednej GP. Lewis tam bol siroky, pretoze chcel Verstappena vyniest do spinavej stopy.

presne za taketo tendencne prispevky si zasluzite to co tu dostavate…

6 Likes

Přesně, ty vaše tendeční příspěvky s RBR a Verstappenem proti všem, to je k smíchu

ja nemam ziadne tendencne prispevky. vsetko su to triezve zhodnotenia a k veci. na smiech si ty sam. akonahle si nevies nieco obhajit tak spravis osobny utok. take spravanie je ubohe a diskvalifikuje do suterenu.

3 Likes

Doufám, že vyvodíš dostatek sebereflexe na to, jak si se krásně popsal.

klasika, zase same klamstvo a zavadzanie. nemusis na mna reagovat a ked sa rozhodnes sprav tak s uctou a slusne a bude pokoj. To v podstate plati pre kazdeho…

1 Like

Říkám znovu, doufám, že dokážeš mít trochu sebereflexe. Zatím sám kážeš, ale ničím z toho se neřídíš.
V čem to bylo klamstvo? Já jsem reagoval na tvoje příspěvky a vyjmenoval jsem to co se mi tam nezdá. Ty jsi přišel s osobním útokem a co víc, tak mě to ozančuješ za lháře a za co? Však si přišel s osobním útokem předtím a teď i tady. Takže jediný kdo klame jsi ty sám. Tak buď tak hodnej a začni se chovat slušně. Jestli nemáš, jak dal argumentovat, tak to stačí napsat a nevytvořit tohle