Jooo, rastor v Ústí bude rád za hrnce. Tam se vaří jenom perník.
To je na tobě vidět neboj. ![]()
Nene, nikdy jsem si ho neměřil, ani se v tom nevyznám. Jen mě připadá, že se kluci čím dál víc chovají jako holky a to je k nevydržení. Tak jsem myslel že by to testosteron mohl vyřešit, ale asi je to spíš na odbornou sociologicko/psychologickou studii, než lékařskou
.
Na druhou stranu víš, jak to je.. Nehas, co tě nepálí.
Ale pravda je v tom, že se průměrný tst snižuje každou další generací.
to je nejaká obsesia, túžba po validácii a zvyšovaní svojho kreditu, že máš potrebu opakovane citovať sám seba a vyhlasovať veci typu “potvrdzuje sa čo som hovoril”, ako keby to malo nejakú relevanciu?
awkward
ono to suvisi s kvalitou a dostatkom resp nedostatkom zivin v detstve. Vyzera to tak, ze za sucasnym ubytkom moze hlavne pristup k lacnemu garbage food od skoreho veku, ktore sice zasyti, ale neposkytne potrebne ziviny.
Možná testosteron obecně v naší kultuře klesá, protože není potřeba. Žijeme v dostatku potravy, bez nutnosti lovit/bojovat (naštěstí, snad to vydrží), dětí netřeba-jsou na obtíž… Přitom jde o základní přírodní instinkty - uživit se, prosadit se a předat genetickou informaci v maximální míře. Příroda si poradila, na to pilulky nepomůžou
. Ale určitě nemám pravdu
.
Tam ide skor o to, ze je pomoceny z Antonelliho a potrebuje ho tu stale pripominat, lebo sa mu nedostava dostatocnej pozornosti prirodzene. Pritom si vobec nechce pripustit, ze Antonelliho pozicia v sampionate je dana autom, nie jeho schopnostami ci jazdenim. Keby totiz jazdil Antonelli v nejakom McLarene, Ferrari ci RBR a predviedol s Russellom to co vcera tak su obaja kdesi v prdeli na konci bodovanej desiatky a nie na cele. Tolko chyb co piloti Mercedesu dokazu narobit za jeden dva preteky nenadrobi taky Hamilton ci Verstappen za sezonu… Mercedes postavil dominantne auto (s pochybnou legalnostou) ale piloti bohuzial nejazdia ako majstri. Antonelli robi chyby ako na beziacom pase a Russell aj tak nestiha Antonellimu. Preto ho tu musi dotycny umelo ospevovat a zvysovat mu kredit
LOL, takže asi stejný jako když tu byli pomočení verstappen fans, kdy měl naprosto dominantní auto. Ale chápu, tam se řeklo že je o dvě třídy lepší než zbytek a včera by v mercedesu všem nadělil dvě kola.
Se mě nemusíš zastávat. ![]()
![]()
Já to chápu.
Verstappen vyhrával díky svému intergalaktickému umění v autě na úrovni Haasu. Teď ho to pouze nebaví, a myslí na GT. Kdyby ovšem chtěl, tak bude vyhrávat i teď. Jen nechce.
Mercedes má nejlepší auto, a co? To má kvůli tomu jezdit pomaleji? ![]()
Uživí tě práce předků, prosadit se je jednoduché páč je svět plný neschopných mamlasů a množit se ti chytří nechtějí…
Já jsem dal synovi uklidit garáž, když si chtěl s holkama vyblokovat chalupu na dva měsíce a udělali mě z toho vyvoněný koutek s mými starými motorkami, kam se bojím chodit, abych si tam neudělal bordel…
take tu postřílet všechny fans Maxe a RBR, to se jen tak nevidí
@Evap možná by sis měla ověřit, co Jirka zase sdíli a o čem zase lže. To není jeho garáž, regulérne sdílí fotky z sbazaru jinýhch uživatelů
foto té garáže, co Jirka zas prodává za svoji
toliko k důvěřuj ale prověřuj
Já vím že nemusím, ale tenhle narativ, že jedinej Verstappen to má díky sobě a ostatní díky autu, mi už přijde docela ohraný a akward. Především, když nebyl Verstappen letos zatím schopen vyhrát ani jednou a ani mezi hobíkama v GT. ![]()
- Ano, inteligence a testosteron nebývají nejlepší přátelé
; - To je krásné. Jestli se Ti to nelíbí, zajímalo by mě, jakou jsi měl představu - že nepotřebné věci v koutě zapálí a potom trochu zametou
?
LOL.
Jojo, za jedním učtem nejchytřejší nejlepší sympoš co přibravuje svojí realitu fotkami jiných, za druhým zakomplexovanej pravej Jirka co tu roznášel lži o exekucích a svojí nenávist vuči ALonsovi. Charakter A1+. ![]()
No ak by si v tejto vete slovo “nie” nahradil spojkou “a”, nevyzeral by si ako Antonelliho hejter. Takto to však musím potvrdiť.