Vždycky jsem si myslel, že nejvíc hysterie je v čistě holčičích komunitách
.
Měli by se začít vyrábět klobásy s přídavkem testosteronu a zase by byl svět v rovnováze.
Vždycky jsem si myslel, že nejvíc hysterie je v čistě holčičích komunitách
.
Měli by se začít vyrábět klobásy s přídavkem testosteronu a zase by byl svět v rovnováze.
To je fakt, ty bys jich pár potřeboval, po tom co si tady tropil za scény a brečel jak malá holka, že jsi tu naposledy, když se zjistilo že jsi ulhanej prodavač zrezlejch hrnců.
On bohužel ani syntetickej tst nijak z chlapa neudělá většího chlapa. Teda pokud se nebavíme o vzhledu a postavě… Mám známýho, co jede na trt. Bojí se jehel, takže si dává mastičku. Má teď dávku, kdy je na 65-70 nmol/L (u naturála jsou hodnoty 4-30). Ve zkratce je na trt od začátku roku, zloustl na 113 kilo a vypadá nejhůř, co kdy vypadal. Jasně, je to vždy o každym a jeho nastavení… Ale ani jeho chování se nezměnilo. On to bohužel vzal tak, že pojídá vše, co vidí.
Jinak i s daleko většim přijmem nad bazal človek na trt hubne/tvoří svaly. ![]()
Takže se obávám, že tesťák v klobásách nepomůže. Takovej tren už dokáže udělat zajimavý věci s člověkem, jeho náturou a chováním. Ale samotnej nedává smysl + díky jeho agresivitě hromady lidí skončilo na koženym křesle u terapeuta, nebo to spáchali na Cobaina.
Ty jsi jinak byl na měření? Vzpomínám si, že jsme se o tom bavili před nějakou dobou.
Kazdopadne ak sa Kimi stane majstrom, bude to megakompenzacia za trapenie ferrari …
A samozrejme po ziskani titulu zacne milion ludi vykrikovat, aby si Kimi do cerveneho auta sadol.
Alebo ako miestna odborna rada zvykne hovorit: nevie jazdit s rozumom, isiel naplno a ustval motor aj s bateriou. ![]()
No jestli hned do Ferka nevím, ale určitě se to objeví.
Ale pokud získá titul, bude se hlavně řešit koho vedle něho. Ale třeba Toto vsadi na osvědčený koncept a nechá si dvojku v podobě George.
Ale to vsechno podle mě rozhodne McLaren a hlavně Lando.
Haha, takže si tom byl opravdu ty, kdo mi posílal žadost o přátelství na discordu s profilovkou se staženejma kalhotama ke kotníkum a nickem rastor88. xdd
bro, neměl by jsi to s tím trenbolonem tak přehánět. ![]()
rastor byl na měření IQ minulej pátek a zítra jde zas, holt v práci to po něm chcou, aby mohl dělat uklizeče ![]()
Tohle vypovídá o tom, jak jsi mimo, bro. ![]()
Tak to je nejlepší taktika nasypat se trenbolonem a dělat si IQ testy ob den. ![]()
Jasně, však nejlepší je aby tady hodnotil komentáře nasypanej fašista. Pobavil jsi.
Jakože si tou fotkou chtěl nalákat klobásu, aby si do sebe dostal testosteron? Tak to jo
Honzi, jsem zrovna ve Slatině a jedu do Židenic. Nedáme si střetko, ať ušetříme čas zbytečnym vypisovánim? Nebudu tě tahat z tepla domova a dojedu. ![]()
Díky za nabídku, ale s borcema na kafe nechodím, snad to pochopíš ![]()
Nic jinýho jsem nečekal.
Ale nebuď zklamanej, Jirka s tebou třeba na sasuge party půjde a budete spokojení
To už nezachráníš. (: Ale taky co jsem mohl čekat od pedofila, co to veřejně prohlašuje mezi lidma… Já vim, teď zase příjde pohádka o věšení, Slovensku a fašistech… Ušetri nás toho, díkyčko.
Já nevím co čekáš sám od sebe. Co si myslel, že se stane, když ti prdne dekl skrze narázku, kterou si to sám začal?![]()
Dík, teď jsi mě upřímně překvapil. Očekával jsem, že se to zase překlopí v shitstorm nadávek a nesmyslů. Jsi dobrej ![]()
A kdyby jim to nedopadlo, tak si rastor odnese aspon par hrnců od Jirky.