Russell odpisuje svoje šance na titul: Už má taký náskok… Bohovia ma nechcú v tomto súboji | Magazín F1 - F1online.sk

Vždycky jsem si myslel, že nejvíc hysterie je v čistě holčičích komunitách :smiley:.

Měli by se začít vyrábět klobásy s přídavkem testosteronu a zase by byl svět v rovnováze.

To je fakt, ty bys jich pár potřeboval, po tom co si tady tropil za scény a brečel jak malá holka, že jsi tu naposledy, když se zjistilo že jsi ulhanej prodavač zrezlejch hrnců.

2 lajkov

On bohužel ani syntetickej tst nijak z chlapa neudělá většího chlapa. Teda pokud se nebavíme o vzhledu a postavě… Mám známýho, co jede na trt. Bojí se jehel, takže si dává mastičku. Má teď dávku, kdy je na 65-70 nmol/L (u naturála jsou hodnoty 4-30). Ve zkratce je na trt od začátku roku, zloustl na 113 kilo a vypadá nejhůř, co kdy vypadal. Jasně, je to vždy o každym a jeho nastavení… Ale ani jeho chování se nezměnilo. On to bohužel vzal tak, že pojídá vše, co vidí. :smiley: Jinak i s daleko většim přijmem nad bazal človek na trt hubne/tvoří svaly. :smiley:

Takže se obávám, že tesťák v klobásách nepomůže. Takovej tren už dokáže udělat zajimavý věci s člověkem, jeho náturou a chováním. Ale samotnej nedává smysl + díky jeho agresivitě hromady lidí skončilo na koženym křesle u terapeuta, nebo to spáchali na Cobaina.

Ty jsi jinak byl na měření? Vzpomínám si, že jsme se o tom bavili před nějakou dobou.

2 lajkov

Kazdopadne ak sa Kimi stane majstrom, bude to megakompenzacia za trapenie ferrari …
A samozrejme po ziskani titulu zacne milion ludi vykrikovat, aby si Kimi do cerveneho auta sadol.

Alebo ako miestna odborna rada zvykne hovorit: nevie jazdit s rozumom, isiel naplno a ustval motor aj s bateriou. :wink:

4 lajkov

No jestli hned do Ferka nevím, ale určitě se to objeví.

Ale pokud získá titul, bude se hlavně řešit koho vedle něho. Ale třeba Toto vsadi na osvědčený koncept a nechá si dvojku v podobě George.

Ale to vsechno podle mě rozhodne McLaren a hlavně Lando.

Haha, takže si tom byl opravdu ty, kdo mi posílal žadost o přátelství na discordu s profilovkou se staženejma kalhotama ke kotníkum a nickem rastor88. xdd

bro, neměl by jsi to s tím trenbolonem tak přehánět. :+1:

1 lajk

rastor byl na měření IQ minulej pátek a zítra jde zas, holt v práci to po něm chcou, aby mohl dělat uklizeče :smiley:

2 lajkov

Tohle vypovídá o tom, jak jsi mimo, bro. :+1:

2 lajkov

Tak to je nejlepší taktika nasypat se trenbolonem a dělat si IQ testy ob den. :joy:

2 lajkov

Jasně, však nejlepší je aby tady hodnotil komentáře nasypanej fašista. Pobavil jsi.

2 lajkov

Jakože si tou fotkou chtěl nalákat klobásu, aby si do sebe dostal testosteron? Tak to jo

2 lajkov

Honzi, jsem zrovna ve Slatině a jedu do Židenic. Nedáme si střetko, ať ušetříme čas zbytečnym vypisovánim? Nebudu tě tahat z tepla domova a dojedu. :slight_smile:

4 lajkov

Díky za nabídku, ale s borcema na kafe nechodím, snad to pochopíš :slight_smile:

2 lajkov

Nic jinýho jsem nečekal.

1 lajk

Ale nebuď zklamanej, Jirka s tebou třeba na sasuge party půjde a budete spokojení

1 lajk

To už nezachráníš. (: Ale taky co jsem mohl čekat od pedofila, co to veřejně prohlašuje mezi lidma… Já vim, teď zase příjde pohádka o věšení, Slovensku a fašistech… Ušetri nás toho, díkyčko.

Já nevím co čekáš sám od sebe. Co si myslel, že se stane, když ti prdne dekl skrze narázku, kterou si to sám začal?:thinking:

1 lajk

Dík, teď jsi mě upřímně překvapil. Očekával jsem, že se to zase překlopí v shitstorm nadávek a nesmyslů. Jsi dobrej :+1:

2 lajkov

A kdyby jim to nedopadlo, tak si rastor odnese aspon par hrnců od Jirky.

1 lajk