Třeba je Honza syn. Znáš dnešní mládež. Nechtělo se mu uklízet, tak hodil všechno na bazoš.
![]()
Jarní úklid. Taky jsem vyhazoval starý krá.my z půdy. ![]()
Jen náhoda, u Pešty žijící plným životem opakovaná. Vesmír je v rovnováze
A šup zase helikoptérou do Kuvajtu ![]()
Ja ho nehejtujem. Patri mu uznanie za to, ze si Russella celkom natiera, darmo sa ten vyhovara na bohov, kym boli na trati obaja, nevedel sa Antonellimu vzdialit. Antonelli je rychly a dobry. Ale tie chyby nie su hodne pilota na prvej priecke priebezneho hodnotenia a vykon F1 W17 mu dovoluje tieto chyby robit. Inak by nebol tam kde je. Nic viac a nic menej som tym nemyslel.
Mmch, nikdy jsem si neuměla představit jak to vypadá, když se na někoho přilepí hysterická zhrzená ženská a začne ho stalkovat. Možná už určitou představu mám
.
Čím víc se snaží, tím je to zábavnější. Příští týden jim zase začnou těžké dny, zkusím jim dát co nejvíc impulsů.
Jsou jak pejsci uvázání u boudy.
Nikdy jsem nepochopil, jak starý báby naletí podvodníkům tak jednoduše, no už mám tu představu
Mně se “líbí” jak jí tu využívá pro zesměšňování ostatních. ![]()
Jojo, strašně bojovala proti zesměšňování až tu ze sebe dělá “nástroj “ pro Jirku a jeho lži a zesměšňování, ale tak víš co, lidská blbost nezná mezí😄
Jedete s mládeží na Monako? Mně letos nevychází nic, snad příští rok. Jestli se teda do té doby F1 nerozpadne
.
Já ano, mládež ještě nemá zkoušky, tak až za 14 dní.