Já měl po operaci drobné halucinace skoro týden. Podle pohledu na svět byly buď krásné, nebo spíše děsivé. Třeba na mě ze stěny vyletěly berušky, ale na souseda mouchy.
Podobné to bude i hudbou. Někdo vyloudí nádhernou baladu a jiný zase nějakou bláznivinu od Pepy Nose.
Na rychlost asi bude perník, který pomáhal Němcům ve válce. Nevím, pouze odhaduji.
V drogách jako drogách se nevyznám moc, možná maličko v lécích. Ale něco mi řiká, že na rychlost by mohl být ten “Speed” právě. Možná je to perník, nevím.
Nejsem odbornik, ale tzv. tvrde drogy byly normalni leky, po Woodstocku v 60. letech kde se ufetovalo hodne mladych latky zacaly byt nelegalni, tim zacala era tvrdych drog.
Hezké video, ale nevím, jestli mám vůbec narušit diskuzi nějakou F1 . Všichni jsou zatím miloučcí hodní chlapci, uvidíme, jak dlouho jim to vydrží… Ovšem Jack Doohan v tomhle sestřihu vypadá, jako by utekl ze Sing-Singu. Svým způsobem mi připomíná Zdeňka Srstku v mladším vydání
.
Srstku? Mi spíše Effu.
Ale jo, třeba tak… Na každý pád mu to podle mého vkusu moc nesluší, ovšem jestli do toho šel z kolegiality s Pierrem, tak mu dávám .
Maly hudebni kviz, ale nehledejte v komentech pozna nekdo zpevacku, jela turne s Jacksonem 1987-88 jako vokalistka, proslavila se pozdeji v 90. letech, neveril jsem…
Já mám na jeho tátu jenom ty nejlepší vzpomínky. V motorkách světová extra třída.
Dere se na mě nostalgie jak mladému nikdo nevěří. Moc bych Doohanovi přál aby se uchytil. Ale obávám se, že vedle Gaslyho stejně uvidíme Colapinta.
Mám strach, aby rozhodovala jenom výkonnost… To je ale těžké, jestli je někde moc slimáčků na málo salátu, tak přesně v F1. S tím ale nic neuděláme, spravedlnost je tady sprosté slovo, skoro jako transparentnost .
My s tím stejně nic neuděláme. Doohanovi můžu pouze popřát ať mu to vedle Gaslyho jezdí co nejlépe, aby Flaviovi pořádně zamotal hlavu.
Dobrou.
Tak Kolapinďa měl skvělý vstup, ale pak to upadalo, a upadalo, a ke konci bylo jak Šumák s Mazespinem.
Ale jak se říká, první dojem 2x neuděláš, a ten měl Koláč skvělý.
Sheryl Crow, okrem hudby aj manzelka (ci ex?) Armstronga
Dobry, jinak Sheryl natocila par skvelych desek, nepoznal jsem ji, vsiml jsem si jmena na titulkach obsazeni u koncertu Jacksona v Japonsku 1987.
Ja ju tiez poznam cez Jacksona, ktoreho karieru dost dobre ovladam a tuto info som pred rokmi zachytil
Jackson je klasika a Sheryl u me jedna z nej rock alternative zpevacek, zajimave.
nie ale sounds good
Vliv na hudbu Nirvany měly také hardrockové kapely ze sedmdesátých let, především Led Zeppelin, Aerosmith a Black Sabbath.[94]
ano, to viem. Tiez The Cars, Beatles, Kiss a ine
Já všechny různé odnože Rocku nedokážu přesně specifikovat, tak raději říkám jenom rock.