Russell o spore s Verstappenom: Nie sme žiadni kamaráti | Magazín F1 - F1online.sk

Toto Wolff v prvej polovici minulej sezóny seriózne „flirtoval“ s Maxom Verstappenom a pokúšal sa ho dostať do Mercedesu ako náhradu za Lewisa Hamiltona. Úmysel mu napokon nevyšiel a siahol po Kimim Antonellim. Tento príbeh však nemusel napísať svoju poslednú kapitolu a očakávame, že o prechode holandského pretekára do Brackley sa bude ďalej uvažovať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189018/russell-o-spore-s-verstappenom-nie-sme-ziadni-kamarati

Ja sa celkom bavim na tom, ako Russell na vsetky strany vykrikuje, ako je v F1 jedine na to, aby vyhraval…len preco potom nevyhrava?

8 Likes

Tak nějaké zavody už vyhrál, ne? Na něco souvislejšího by potřeboval lepší monopost, asi si to uvědomuje?.. :thinking:

2 Likes

Sak na to aby vyhraval je tam kazdy. To bol aj Sargeant.

Len mi to pride, ze Russella tam nikto nejak extra nemusi. Ani vlastny team, ani piloti

1 Like

Džordžo a Maxo v jedinom tíme by bola riadna divočina.
Vidieť aj tu rozdiel medzi Maxom a Džordžom, Maxo túto rozprávku o statočnom Džordžovi, ktorý sa ako jediný postavil krutému Maxovi uzavrel, novinári keď to vytiahnu tak ich odbije a Džordžo naďalej ide svoje.
Maxo podľa mňa dá odpoveď na trati,narodziel od Džordža

Tak tohle sis zrovna mohl odpustit, když víš, že F1 je o tom, jakou mají piloti techniku k dispozici. Přišlo ti, že Russell měl dlouhodobě techniku k vyhrávání několika závodů či snad boji o titul?

3 Likes

Historku s vybrzdením trénoval už v Austrálii. Fernando dostal trest, len George tam skončil dole hlavou. V Katare tiež vybavil trest a bez vlastnej škody. Takže nacvičené to už má. Keď takto nachytá všetkých súperov, bude vyhrávať.

1 Like

No vidíš a príde to tebe a hlavne sú to len tvoje domnienky.

Nemám vôbec dojem,že by ho nemuseli piloti…ktorí konkrétne? Okrem Maxa, lebo mu stúpil na otlak.

Akože tieto reči ako ho nemusí vlastný tím :woman_facepalming:t3: to je založené na čom? To si konkrétne z čoho vydedukoval?

Daj nejaké fakty …

Dobre tak posadíme teraz Maxa do Haasu, alebo do Astonu do stredu pola teraz a potom sa pozrieme ako získa titul hej?

Beriem ozaj všetko, ale v F1 tak závislej na technike, je toto ozaj už na hrane elementárneho porozumenia.

Russell vyhral zakaždým, keď mal šancu. Premenil oveľa viac šancí na víťazstvo ako taký tebou ospevovaný Norris, hoci ich mal menej.

Reálne minulú sezónu, kde mohol vyhrať tak vyhral, nikde nezahodil vedenie v pretekoch, ale naopak doručil.

Tak, čo mu akože vyčítaš?

Že nemá auto ako Norris a Verstapena ? To ozaj nie je jeho vina.

Vytiahol z toho auta oveľa viac ako 7xMS. Teda ozaj nemyslím,že v ňom bolo omnoho viac ako z neho dostal.
S čím máš teda konkrétne problém ?
Takže nevykrikuje, on to reálne urobil a keď o víťazstva bojoval tak ich získal…

A povedať, je mi to jedno nechcem vyhrať to ozaj nečakáš, že nie.

Nestrapnuj sa aspoň, lebo tieto poznámky ktorým chýba základná logika už sú len trápne.

Veru, treba tam mat pilotov, ktori nechcu vyhravat. To bude najlepsie pre divakov aj F1 samotnu. :clap:

2 Likes

Zrovna v Haasu by Max vyhrál přece. :hotsprings: To tady někteří jeho fandové zcela vážně vytahovali. :smiley:

2 Likes

Zcela vazne som si nevsimol, ale zcela ironicky v ramci vyroku jednookeho doktora to tu fans vytahovali, to mas pravdu :grin:

1 Like

Jasně ironie se z toho stala, když RB s Maxem přestal dávat v závodě desítky sekund. :grinning:

1 Like

Nie nie, pamatam si to dobre, neprekecas ma :smile:

Tak určitě. Fanoušek Ferrari, který neustale obhajuje cokoliv s Verstappenem. True story. :smile:

1 Like

Ja som skor odporca fabulacii a domnienok, nez fanusik redbullu :smile:

1 Like

Před sezónou.

Nyní.

Moc se toho nezměnilo, jen je McL ještě větší favorit.

2 Likes

Na F1 bych asi nikdy nevsázel. :smiley:

3 Likes

Russellovi klesá kurz, dávej to tam dokud se to vyplatí. Hodně peněz, věř mi.

4 Likes