Russell o spore s Verstappenom: Nie sme žiadni kamaráti | Magazín F1 - F1online.sk

ja chapem silu dvojice ako schopnost doniest titul. Rovnako chapem silu jednotlivca. Ale viem co myslis ty, ked spravim priemer rankingu v jednotlivcoch tak piloti RB su v priemere nizsie.

Tiez by som sa rozhodoval medzi Maxom a Schumim vo Ferrari v tomto ohlade :slight_smile:

Redbbull vari podla rovnakeho receptu ako to uvaril vo Ferrari Jean Todt. To snad musi byt kazdemu jasne.

Pak si ale nebud tak jistý, že je Verstappen o třídu lepší pilot než Norris, to jsou celkem silná slova.

1 Like

Tak dvojica (tim) McLarenu ten titul (PK) priniesla.
Ak by mali Pereza a pristup ako v RB, neviem neviem… Ale Lando by mal bodov viac a mozno aj titul (min. vacsiu sancu)…

Dobry priklad je sezona 2007.
Ak nebereme dsq v PK a bereme aj nazor asi drvivej vacsiny fanusikov, ze McLaren mal silnejsiu dvojicu, titul aj tak neziskal jazdec McLarenu.
A ak by Ferrari slo na Raikkonena, tak ten vyhra nie tak tesne.
Silna a vyrovnana dvojica si berie viac bodov, nez “nevyvazene” typu Schumi - Irvine (Rubens), Ham - Bot, ci Max - Perez (Liam) atd.

Suhlasim. Ci sa mi to pre sport paci, je druha vec :smiley:

3 Likes

aj vam pride tato fotka na prvy pohlad tak 10 rokov stara? :smiley:

2 Likes

ja PK ani neratam. To je kluc na rozdelenie prize money a z toho divak nic nema.

Já s nima nesouhlasím. Sainz s Albonem moc vysoko…
Možná bych přehodnotil i Norris Piastri, kdybych to rozměnil na drobné, tak tam bylo mega velkých chyb a nedorazů.

3 Likes

Ako si teda prisiel na to, ze RB mal treti najlepsi monopost, ak nie podla PK? Pocitovo?
Dokonca niekde pises, ze mozno Max ziska titul aj so 4. naj.

Neviem ako to ide dokopy s tym, ze ked taky monopost RB istu cast sezony 24 mal, tak 10 ci kolko VC ani Max nevyhraval a bez toho sa tazko titul ziskava, ale uz tu boli aj nazory, ze Max vyhra aj s Haasom, cize asi je vsetko mozne :slight_smile:

1 Like
  1. Lec - Ham
  2. Nor - Pia
  3. Verst - Law
  4. Russ - Ant
  5. Sai - Alb
  6. Alo - Stroll
  7. Ocon - Bearman
  8. Hulk - Bort
  9. Gasly - Doo
  10. Tsu - Hadj
1 Like

Takhle.

1. Lec - Ham
  2. Verst - Law
  3. Norr - Piss
  4. Sai - Alb
  5. Alo - Stroll
  6. Russ-Aka
  7. Ocon - Bearman
  8. Hulk - Bort
  9. Gasly - Doo
  10. Tsu - Hadj

Rozhodnuto. Tečka.

1 Like

Vela premennych a novacikov, tak je to narocne, ale asi by som dal rovnake poradie sily a potencialu jazdeckych dvojic (niektore rozdiely su velmi male).

Takeho Gaslyho mi je tazke dat s Alpine az na 9 z 10, ale stahuje ich Doohan, ktory je vseobecne ocakavany medzi 2-3 najhorsich jazdcov…

1 Like

Albon je precenovany

To Piastri taky. Je to těžké.

Piss? :smile:

on ho proste nema rad.

1 Like

S je vedle A. :frowning:

Oblíbenost: 1. Kimi 2. Hamík 3. Leclerc 4. Norris 5. Sainz 6. Hulk 7. Verstappen 8. Bearman…
… 19. Lawson 20. Piastri

Co ti provedl Piastri?

1 Like

Podvedl Szafnauera.