Russell o spore s Verstappenom: Nie sme žiadni kamaráti | Magazín F1 - F1online.sk

Adrian vychodil technickú nie Rolfortskú čarodejnícku školu.

1 Like

Stroll jr. mu prý jasně řekl, že nechce vyměnit monopost za raketu, ale my jí chceme! :smiley:

1 Like

Btw.: když jsem u těch raket, vím, že to co se děje ted ve světě neni uplně vtipný, ale tohle mě prostě pobavilo…

Já viděl jen zatím 3 díly.
Nějak nemohu chytit rytmus a nedaří se mi do toho proniknout.

Tak ono to je blbě udělaný…
Hrozně napjatej díl jestli Wolff vezme Sainze nebo Verstappena, přitom 9 měsíců víš, že tam bude Antonelli. Radši bych viděl více zákulisních pikošek, nějaký skrytý kamery než toto. :slight_smile:

Piastri ti bude letos zvedat tlak těma dobrýma výsledkama🙂

1 Like

Až uvidíš to tajný chlazení, tak uvidíš. :slight_smile:

Jakože nebude to chlazení vidět? ale tak to není vidět ani tak, dokud nesundáš bočnice a kryt motoru

Dnes byl Eisking Tour. Dělali tam taky ranking… asi nás sledují.
U nich:

1. Hamilton-Leclerc
  2. Norris-Piastri
  3. Sainz-Albon
  4. Verstappen-Lawson
  5. Russell-AKA
  6. Alonso-Stroll
  7. Hulk-Bortoleto
  8. Ocon-Bearman
  9. Gasly-Doohan
  10. Tsunoda-Hadjar
1 Like

Kde jinde by sháněli tak cenné informace.

2 Likes

Mají to tady jak na zlatém podnose viď?
A ještě na tom vydělávaj… :frowning:

4 Likes

Jen ať si na nás vydělají. Přece nebudeme úzkoprsí. :slightly_smiling_face:

1 Like

Už Ťa majú v hľadáčiku. :mag:

2 Likes

Ty bys tam chtěl jít?

Dvojica Verstappen Lawson nemoze byt horsie ako na druhom mieste. Ako Norris/Piastri dopadli na lepsom aute minuly rok je uz zname.
Rata sa jazdecky titul a sila dvojice Verstappen Lawson je aj v tom, ze na Lawsona a jeho nastavenia ci problemy nemusia minut ani cent.

Williams pred RB a MB? Pred 5 rokmi sa ospevovala nova generacia Rus, Lec, Nor, Ver, o Albonovi sa hovorilo ako o najslabsom z nich. Dnes sa na nich asi trochu zabuda :smiley:
Podla mna

1. Hamilton-Leclerc
  2. Verstappen-Lawson
  3. Norris-Piastri
  4. RUS-ANT
    dalej neviem

Samozrejme, ze moze, je to tiez nazor (dost rozsireny) a ty mozes mat iny… :slight_smile:

Myslim, ze dovod je ten, ze vela ludi sice Maxa vidi ako naj, no Landa vidia v skupinke tych najblizsie k nemu a ten rozdiel “sily”, je mensi, ako sa aktualne ocakava medzi kvalitami Oscara a Liama. Nejde o tituly…

Ja vychadzam z toho, ze dvojica Verstappen Perez ci teraz Verstappen - Lawson je pre suboj o titul pouzitelnejsia ako dvojica Norris - Piastri.

Ranking sily dvojice vsak nie je otazka kto ziska titul…

2 Likes

Kdyby se hodnotilo, kdo má největší, neomezenou podporu od týmu, tak Verstappen bude v tomto nejspíš uplně první v historii F1. Ale jak píšeš, tady se hodnotí síla obou pilotů.

1 Like

Myslíš, či by som chcel ísť na EisKing Tour?
Zo srandy možno niekedy hej, ak by sa to konalo niekde blízko.

1 Like