Adrian vychodil technickú nie Rolfortskú čarodejnícku školu.
Stroll jr. mu prý jasně řekl, že nechce vyměnit monopost za raketu, ale my jí chceme!
Btw.: když jsem u těch raket, vím, že to co se děje ted ve světě neni uplně vtipný, ale tohle mě prostě pobavilo…
Já viděl jen zatím 3 díly.
Nějak nemohu chytit rytmus a nedaří se mi do toho proniknout.
Tak ono to je blbě udělaný…
Hrozně napjatej díl jestli Wolff vezme Sainze nebo Verstappena, přitom 9 měsíců víš, že tam bude Antonelli. Radši bych viděl více zákulisních pikošek, nějaký skrytý kamery než toto.
Piastri ti bude letos zvedat tlak těma dobrýma výsledkama🙂
Až uvidíš to tajný chlazení, tak uvidíš.
Jakože nebude to chlazení vidět? ale tak to není vidět ani tak, dokud nesundáš bočnice a kryt motoru
Dnes byl Eisking Tour. Dělali tam taky ranking… asi nás sledují.
U nich:
- Hamilton-Leclerc
- Norris-Piastri
- Sainz-Albon
- Verstappen-Lawson
- Russell-AKA
- Alonso-Stroll
- Hulk-Bortoleto
- Ocon-Bearman
- Gasly-Doohan
- Tsunoda-Hadjar
Kde jinde by sháněli tak cenné informace.
Mají to tady jak na zlatém podnose viď?
A ještě na tom vydělávaj…
Jen ať si na nás vydělají. Přece nebudeme úzkoprsí.
Už Ťa majú v hľadáčiku.
Ty bys tam chtěl jít?
Dvojica Verstappen Lawson nemoze byt horsie ako na druhom mieste. Ako Norris/Piastri dopadli na lepsom aute minuly rok je uz zname.
Rata sa jazdecky titul a sila dvojice Verstappen Lawson je aj v tom, ze na Lawsona a jeho nastavenia ci problemy nemusia minut ani cent.
Williams pred RB a MB? Pred 5 rokmi sa ospevovala nova generacia Rus, Lec, Nor, Ver, o Albonovi sa hovorilo ako o najslabsom z nich. Dnes sa na nich asi trochu zabuda
Podla mna
- Hamilton-Leclerc
- Verstappen-Lawson
- Norris-Piastri
- RUS-ANT
dalej neviem
Samozrejme, ze moze, je to tiez nazor (dost rozsireny) a ty mozes mat iny…
Myslim, ze dovod je ten, ze vela ludi sice Maxa vidi ako naj, no Landa vidia v skupinke tych najblizsie k nemu a ten rozdiel “sily”, je mensi, ako sa aktualne ocakava medzi kvalitami Oscara a Liama. Nejde o tituly…
Ja vychadzam z toho, ze dvojica Verstappen Perez ci teraz Verstappen - Lawson je pre suboj o titul pouzitelnejsia ako dvojica Norris - Piastri.
Ranking sily dvojice vsak nie je otazka kto ziska titul…
Kdyby se hodnotilo, kdo má největší, neomezenou podporu od týmu, tak Verstappen bude v tomto nejspíš uplně první v historii F1. Ale jak píšeš, tady se hodnotí síla obou pilotů.
Myslíš, či by som chcel ísť na EisKing Tour?
Zo srandy možno niekedy hej, ak by sa to konalo niekde blízko.