Russell o Leclercových problémoch: Predsa vám nepovie, že to bolo na hrane legálnosti | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell odchádza na letnú prestávku s úsmevom na tvári. Vďačí za to do značnej miery problémom Charlesa Leclerca, ktoré zaujali celý padok. Svoju analýzu ponúkol aj pilot Mercedesu. Myslí si, že Ferrari malo opäť problémy s doskou podlahy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210293/russell-o-leclercovych-problemoch-predsa-vam-nepovie-ze-to-bolo-na-hrane-legalnosti

Zasa najmúdrejší, neskutočne mi tento šašek pije krv

5 Likes

No ale zajímavé :thinking:

:thinking: Hm… zajímavé. :slight_smile:

2 Likes

Upřímně mě to napadlo taky. Když Leclerc mluvil tajemně o “to problému”, tak jsem si pomyslel jestli to není tohle.

2 Likes

Taky by se to dalo přepsat na vysokou spotřebu. Tomu plachtění a nižší valivý odpor vyšším tlakem v pneu pomáhá.

ou, Lecfans to dnes majú dosť náročné (ak sa ešte aj niekto krivo pozrie na ich hrdinu), no a pritom aký skvelý výsledok (v porovnaní s Ham a Sainzov) :wink:
A to ešte porazil aj intergalaktického, ktorý takmer zdolal zas Law, “tenistu” a “najhoršieho” nováčika na štarte f1 :sneezing_face:

Tebe napadlo, že na poslední stint zvýšili tlak pneumatik, aby šetřili desku, protože jezdili moc nízko?
Tak to jsi lepší než jsem si myslel. :+1:

1 Like

Už tu desku alespoň FIA zkontrolovala?

Co to říkal Hamilton o tom zákulisí? Co se tam děje nehezkého? Pokud teda nemyslel Sulayema.

Ferrari běhalo do Mercedesu, Wolff do Ferrari…
To nebude náhoda… zase nějaká tajná dohoda?

Nic není náhoda.

Na tím, co dělalo Ferrari, jsem nepřemýšlel :smiley:
Ale že to může být zase deska, to mě napadlo.

Nehledě na to, že to nemusí být pravda.

Příliš tajností a záhad se tu vynořuje :thinking:

1 Like

Moc zase konspirujete hoši :stuck_out_tongue:

My? Co na nás ještě svedeš? :smile: Já jen jedu ve vlaku jako ty.

1 Like

Lewis Hamilton o tom, proč by podle něj mělo Ferrari pravděpodobně vyměnit jezdce:

“Nijak zvlášť, když máte pocit, tak máte pocit. V pozadí se děje spousta věcí, které nejsou dobré, takže…”

Zase tento ufňukaný inšpektor Columbo…

Ferrari si neda pokoj, kam to ten Lewis vlezl.

Je to zaujimave, konecne nieco technicke.

Ferrari by to mělo vyřešit. Být top v Q a být super 1/2 závodu asi není dobrá cesta.

Plus minus je to vec kterou predvadel nekolik zavodu VER, asi pro zvednuti sebevedomi, jen LEC to neumi okecat tak placa pate pres devate.

Nebo proste testy, jedno auto vepredu, druhe vzadu a sber dat, i Lewis mluvi podezrele jazykem na ktery nejsme zvykli.