Tak na co si tu aj s tym druhym tahal Verstappena? Ked je clanok o Russellovi a jeho zmluve? Asi len preto, ze sa z neho v noci pomocujete.
A v jednotnom cisle sa drz* pise s “y”, makke “i” sa tam dava, keby sme boli drzi viaceri. Len tak na okraj
Tak na co si tu aj s tym druhym tahal Verstappena? Ked je clanok o Russellovi a jeho zmluve? Asi len preto, ze sa z neho v noci pomocujete.
A v jednotnom cisle sa drz* pise s “y”, makke “i” sa tam dava, keby sme boli drzi viaceri. Len tak na okraj
Není to nic důležitého, ale věnuješ tomu čas, to je taky zajímavé, děláš to často?
Jinak koukám, že ani Jirka nepochopil to, proč jsem to napsal. To nebyla kritika Verstappena, to byla reakce na Max is faster, který opakovaně kritizoval Antonelliho nebo i jiné s tím, že to nejsou další Maxové. Tak jsem poukázal na to, že Antonelli jede svojí druhou sezonu a ten počet nehod/chyb u Antonelliho opravdu není jako byl u Maxe, když on začínal.
Jirko, vidím že si zase nepochopil o čem je debata. Reakce byla na Max is faster skrze jeho “Antonelli není nový Max”, proto jsem uvedl ty příklady. Sám tvrdíš, že F1 nesleduješ, proto nerozumím tvé potřebě tu teda neustále se vyjadřovat k něčemu, co nesleduješ?
Když tu někdo kritizuje piloty (což mimochodem sám teď kritizuješ), tak by bylo dobré k tomu dát i kontext toho, že když pilota kritizuji, tak se podívám co ostatní piloti v takové fázi kariéry, nemyslíš? A to je jediný co jsem udělal, ukázal jsem na začátky Maxe v F1. To, že některým se to nelíbí je věc jedna, no kolega tu přišel s tím co přišel.
Takže jestli chceš mít strmou kčivku učení, tak by ses měl do toho pustit, kromě slepě hejtujících komentů a přepínání účtů a vymýšlení si věcí, který reálně neděláš. To z tebe frajera nedělá, dělá to z tebe lháře
Takze podla teba je Antonelli novy Verstappen?
To nebolo jedine, co si urobil - o Maxovom zaciatku kariery si siril tvrdenia, ktore nie su pravdive. V tom je podstata problemu.
Neuznal. Siril si nepravdy.
Narativ "je nový/není nový” je mimo. Protože nemáš nového Schumachera, Hamiltona, Sennu, Prosta nebo Laudu. Každý mistr světa měl svůj talent a přístup k závodění, nevím proč ti tolik záelží na tom, aby někdo byl nebo nebyl novým Verstappenem
Napsal jsem fakta, klidně se stav na hlavu, kluci to uznali a proto utekli z diskuze
Presne tak. Prave preto som napisal, ze Antonelli nie je novy Verstappen. To si sa tu cely cas paprcil, len aby si v konecnom dosledku napisal to iste, co ja?
Nenapisal. Kluci neutiekli z diskusie.
Tak těch faktorů které hráli roli při Maxově vstupu do F1 je spousta. Má to nekonečně souvislostí, které ani nevidíme.
Nebudu to hledat, ale mám pocit, že Gasly měl hned na začátku nehodu v RBR. Problém je jak se každý jeden s těmi chybami vyrovná.
A jak správně píšeš, chyby patří k učení. Jak se říká v lyžování “ kdo nepadá, jezdí pod svoje možnosti “.
Když dva píšou to stejné, není to stejné, když jde o jiný kontext
Tak ono podstatne by bolo aj to, ze Max vstupoval do F1 velmi mlady. V jeho veku bola vacsina inych majstrov sveta este v nizsich kategoriach.
Dobre. Nic to nemeni na tom, ze Antonelli nie je novy Verstappen.
Samozřejmě, že utekli. @tiMur tomu dal třešničku, že to není podstatné, ale věnuje tomu tolik času
A Antonelli vstoupil do F1 jako velmi starý nebo?
Tak venuje tomu vela casu alebo utiekol z diskusie?
Antonelli vstupil do F1 velmi mlady.
Z diskuze se mnou utekl z diskuze, ale očividně ho tíží kritika Maxe. No já si jeho nehody nevymyslel.