Nehody si si nevymyslel, vymyslel si si, ze ma najdlhsi list nehod spomedzi majstrov sveta.
Idskuza je nejaka nova japonska motorka?
A proto nejste schopný doložit jména, který na tom jsou hůře, make sense
Vsak som uz napisal, ze James Hunt.
Přeskočil i jednu kategorii tuším. To už ani nevim jestli se smí.
A myslím že Kimi půjde svou vlastní cestou. Teď to bude snazší, rychle se jezdi jen na rovinkách A v zatáčkách se musí rekuperovat. A před zatáčkou brzdí Formule sama.
Ale zase jsou jina rizika. Tak uvidíme.
Tak to je hezký, že si to myslíš
Vysvetlis mi proc nejlepsi fotbalisti, hokejisti a ostatni sportovci chteji byt vzdy v tech nejlepsich tymech? Kdo psal, ze Max bez kol dokaze vyhrat? Pises nesmysli casto nebo jen kdyz se ti mava ´Maxem´ pred ocima?
Nevymyslel?
Na zaklade jakych udaju povazujes Maxe za nejvice bourajiciho mistra sveta prosim?
Maxovo jmeno nevidim, ale jedno zname tam je![]()
Nevymyslel, a přečti si na co jsem reagoval. Ale jistě, může argumentovat Maldonadem a Grosjeanem, což dává smysl v kontextu celé diskuze ..
Ja bych tam radeji videl Pia nez Maxe. Je podvolnejsi a ma jeste co ukazat. Klmi/ Pia by byla hezka dvojicka. Jen si nejsem jisty, ze by Pia sel do tymu, kde by byl neofiko opet dvojka.
Klidně Oscara, nic proti. Mě by to určitě zajímalo hodně.
Ale ve srovnání s Max/Kimi, by to nemělo stejnej wow efekt.
Ale Max asi stejně odejde. Tohle ho nebaví a vítězit hned tak nezačne.
Jj. Odejde. Ale myslim si, ze ne drive nez v 2028.
ferrari nebojovalo o titul, auto mali na ho.no a potrebovali nejake pozitivne spravy a to sa im podpisom lujza podarilo, teda az kym nezacal jazdit
ale po podpise to zvysilo cenu akcii
ci si myslis, ze by lujza zobrali do ferrari aj keby ich odchovanec vyhral titul a vypadalo by to na to, ze ferrari ma auto na dalsie bezproblemove tituly? dobre vies, ze v tom pripade by sa ziadny lujzo vo ferrari nekonal